Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix juli 2019: Alla nya tv-serier och filmer

Stranger things säsong 3 är hetast av nyheterna i juli på Netflix.Foto: Netflix / Netflix
Sista säsongen med gänget i ”Orange is the new black”.Foto: JoJo Whilden / Netflix

En ny säsong av ”Stranger Things” på USA:s nationaldag 4 juli.

Sista säsongen av ”Orange is the new black”.

Här är alla nya tv-serier, långfilmer, dokumentärer, komedispecialer och underhållning för unga i Netflix utbud i juli 2019.

Nya tv-serier i juli 2019

Supermodellmammorna hälsar en mamma välkommen.Foto: Netflix

1 juli. Designated Survivor: 60 days 

Koreansk version av den amerikanska serien med samma namn. En explosion i parlamentet dödar alla ministrar, utom den koreanska miljöministern, Park Mu-jin. Han tvingas hoppa in som president i 60 dagar fram till nästa presidentval. Det blir två månader när han gör allt för att avslöja de skyldiga bakom sprängdådet.

3 juli. The Last Czars 

Dramadokumentär om Rysslands sista tsar, Nikolaj II, som motsatte sig stora förändringar, men satte landet i brand, vilket slutade i ryska revolutionen.

4 juli. Stranger Things 3 

Året är 1985 i Hawkins, Indiana och sommaren är på väg. Skolan är över och det finns en ny galleria i stan och Hawkins-gänget står på gränsen till att bli vuxna.

Det innebär förstås att romantiken blommar och gör allt mycket mer komplicerat. Samtidigt tornar farorna upp sig: När staden hotas av nya och gamla fiender förstår Eleven och hennes vänner att ondskan aldrig vilar, bara utvecklas.

LÄS MER: Så blir nya säsongen av ”Stranger things” 

 

3 juli. Yummy Mummies: Säsong 2 

Supermodellmammorna välkomnar en ny mamma. De finner sig i sina mammaroller utan att ge avkall på sexlivet. Stora frågan är om de vill bli gravida igen.

12 juli. You Me Her: Säsong 4 

Efter att ha knutit banden i en bindande ceremoni försöker Emma, Jack och Izzy leva ett förortsliv, samtidigt som de väntar deras första barn.

12 juli. Extreme Engagement 

Australisk serie där ett förlovat par ger sig ut på en årslång resa där de får testa på hur åtta olika kulturer ser på äktenskap och samlevnad.

12 juli. Blown Away 

Tio konstnärer tävlar i glashyttan om att blåsa och skapa den vackraste skulpturen de kan tänka sig. Förutom äran vinner en person 60 000 dollar, eller drygt en halv miljon kronor.

Vilken bil får Eddie Murphy åka i? ”Comedians in cars getting coffee”.Foto: Courtesy of Netflix / Netflix

19 juli. Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed/Nybryggt 

En ny laddning avsnitt där Jerry Seinfeld åker veteranbilar som passar avsnittets komiker. Tillsammans åker de till ett kafé, dricker kaffe och pratar humor.

19 juli. La casa de papel: Del 3

Åtta tjuvar tar gisslan och låser in sig på spanska kungliga myntverket, samtidigt som ett kriminellt geni manipulerar polisen att utföra hans plan.

19 juli. Typewriter 

Indisk film om en familj som flyttar in i ett hemsökt hus i Goa. Några vänner tar mod till sig och undersöker saken.

25 juli. Workin’ Moms: Säsong 2 

Kanadensisk serie där Kate, Frankie, Anne och nu även Ian växer med sina småbarn och kämpar med sina livspussel. 

25 juli. Another Life 

Astronauten Niko Breckinridge och hennes crew letar i världsrymden efter intelligent liv. När de hittar en mystisk artefakt börjar de forska efter dess ursprung. Men sökandet leder dem till ofattbar skräck och fara.

26 juli. Orange Is the New Black: Säsong 7

Sista säsongen av Netflix hyllade fängelseserie. I säsong 7 träffar vi en privilegierad New York-bo som hamnar i kvinnofängelset. Där hinner hennes tidigare kriminella liv i kapp med henne. 

26 juli. My First First Love: Säsong 2 

Koreansk serie om kärlek, vänskap och allt möjligt som händer när en collegekille ber sina bästa kompisar att flytta in hos honom.

19 juli. Fab 5 Queer Eye: Säsong 4

Fab 5 är tillbaka i Kansas City. Kolla hur de fixar och stylar om. 

26 juli. Sugar Rush: Säsong 2  

Realityshow om att laga de godaste bakverken.

31 juli. The Letdown: Säsong 2 

Audrey är mamma till en tvååring. För att underlätta utmaningen går hon med i en föräldragrupp och blir vän med några spännande karaktärer vilket förändrar hennes – och babyns – liv. 

Nya långfilmer i juli 2019

Hur ska Stella ta sig fri?Foto: Netflix

12 juli. Kidnapping Stella 

En kvinna kidnappas, och hålls bunden med munkavle. Hon gör allt med sin begränsade rörelsefrihet att stoppa de två förövarnas noggrant planerade plan.

12 juli. Point Blank 

En akutsköterska och en yrkeskriminell slår sig samman för att avslöja en grupp korrupta poliser som hotar deras liv och familjer.

12 juli. 4 latas 

Spansk roadmovie om några vänner som kör från Spanien till Mali för att försöka träffa en döende vän. Med i sällskapet är mannens dotter han inte sett på länge.

18 juli. Secret Obsession 

Jennifer drabbas av minnesförlust efter att ha blivit utsatt för ett överfall där förövaren gick fri. Hon försöker komma tillbaka till livet, samtidigt som hon blir mer och mer orolig över vem hon kan lita på.

26 juli. Boi 

En ung katalansk chaufför får som uppdrag att köra två kinesiska affärsmän runt i Barcelona. Han dras in i ett bisarrt äventyr.

26 juli. Girls With Balls  

Det kvinnliga volleybollaget är strandat mitt i ingenstans när deras minibuss havererar. Nu tvingas de gå deras livs viktigaste match, mot ett gäng beväpnade och galna jägare.  Prisad på Grimmfest för ”Best kill” och ”Best SFX”.

26 juli. Sonen 

Den 50-årige bohemiske konstnären Lorenzo ser fram emot att bli pappa och umgås med sitt barn. Samtidigt får hans hustru andra idéer, sonen ska isoleras från världen och pappan.

31 juli. The Red Sea Diving Resort 

Drama baserad på en verklig historia från 1980-talet då judar från Etiopien lyckades ta sig till Israel och där ett övergivet lyxhotell i Sudan spelade en avgörande roll.

Ur mockumentären ”Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein”.Foto: Allyson Riggs

Nya komedispecialer på Netflix i juli 2019

1 juli. Katherine Ryan: Glitter Room 

16 juli. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein Mockumentär.

30 juli. Whitney Cummings: Can I Touch It? 

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 

 

Nya  dokumentärer

David Carroll i ”The Great hack”.Foto: Netflix

10 juli. Parcís: dokumentären  

Medlemmarna i spanska bandet Parchís var bara barn när de slog igenom i den spansktalande världen på 1980-talet. Dokumentären går till botten med 80-talssuccén med intervjuer och konsertklipp.

12 juli. Tacons historia 

En hyllning till tacon. Dokumentären är inte bara skalaffärer, men rättens betydelse för Mexiko uppmärksammas. Och hur tacon lever sitt eget liv med olika variationer över världen. 

24 juli. The Great Hack

En dokumentär om det beryktade nätföretaget Cambridge Analytica och hur det blev som symbol för sociala mediers mörka sidor inför det amerikanska presidentvalet 2016.

Nytt för barn och unga 

Kapten Kalsong på nya upptåg och äventyr.Foto: Netflix

6 juli. Free Rein: Säsong 3

Konkurrensen hårdnar på Bright Fields när vän ställs mot vän för att ta den sista platsen i det brittiska ryttarlaget ”UK Under 18s”. 

10 juli. Återförenade 

Familjen McKellan flyttar tvärs över USA från storstaden Seattle till en liten stad i Georgia. Där ställs de mot den äldre generationens traditionella värderingar. 

12 juli. Tre har landat: Äventyr i Arcadia: Del 2

De kungliga syskonen Aja och Krel är fortfarande fast på Arcadia och kämpar med att lära känna varandra och ta sig hem. Samtidigt planerar general Morano att invadera jorden.

12 juli. True Tunes (Sannas sånger)

Sjung med Sanna och hennes vänner i de korta och prilliga låtarna i den här serien.

17 juli. Pinky Malinky: Del 3

Pinky Malinky är inte den typ av varmkorv som vilar i sitt bröd. Men hjälp av kompisarna Babs och JJ lär han sig att hitta tillbaka till de små glädjeämnena i livet.

19 juli. Kapten Kalsongs fantastiska äventyr: Säsong 3

Fjärden klassens vänner George och Harold gillar båda upptåg och serietidningar. Tillsammans har de skapat en outslitlig superhjälte.

26 juli. Världens sämsta häxa: Säsong 3

Mildred återvänder till skolan med återvunnet självförtroende, samtidigt som hennes mamma blir akademins första lärare som inte är häxa.