Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Netflix: Här är alla nyheter i september 2018

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Tre astronauters liv är i fara i "Apollo 13".
Foto: FILMBOLAG
Peter Parker tvingas kämpa mot en ny fiende i "The Amazing Spider-man 2".
Foto: COLUMBIA PICTURES / STELLA PICTURES ZUMA PRESS
Maniac – serien där Owen och Annie hamnar i ett mardrömstillstånd efter ett misslyckat medicinskt experiment.

Kultklassiker, gripande dokumentärer, våldsamma framtidsskildringar och superhjältar.

Eller en serie om två människor som hamnar i ett misslyckat medicinskt experiment?

Här är alla nyheter i Netflix utbud i september 2018.

Nya Netflix originalserier

15 september: Inside the Freemasons. Vad gör frimurarna när ingen utomstående tittar på? Dricker de blod, som det ryktas om, eller något annat?

21 september: Maniac. Två främlingar övertygas att delta i ett medicinskt experiment som ska lösa alla deras problem. Men behandlingen går fel och Owen (Jonah Hill) och Annie (Emma Stone) dras in i ett mardrömslikt drama.

21 september: The Good cop. Pappan har tvingats lämna polisen, sonen är fortfarande i tjänst. Och de bor tillsammans. Nu försöker den skrupelfria pappan hjälpa sin hederlige son att bli bättre i allt, inklusive att bli en bättre polis. Både drama och komedi.


LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 


Nya Netflix originalserier för barn

14 september: Drakprinsen. Animerad serie om två prinsar blir vän med den alv som skickats ut för att döda dem. Nu ska de tre försöka få till fred i världen.


LÄS MER: GUIDE: 75 bästa barnfilmerna på Netflix, HBO & Viaplay 2018 


Nya Netflix originalfilmer 

7 september: Sierra Burgess is a Loser En virituell romans inleds mellan en smart tonårstjej och en sportkille efter att ett sms råkas skickas till fel nummer.

21 september: Nappily Ever After Ett perfekt jobb, en perfekt pojkvän och den perfekta frisyren. Violet har allt men vad händer när det plötlsigt inte räcker?

29 september: Hold the Dark En flock vargar tros ha tagit en pojke och en vilexpert slickas den lilla avlögsna byn i Alaska. Han blir dock snart indragen i ett läskigt mysterium.


LÄS MER: Netflix: Här är alla nya filmer och serier oktober 2018 

LÄS MER: Netflix: Alla filmer och skräckfilmer att se på halloween 


Nya Netflix originalfilmer för barn och familjer

21 september: Hilda Följ med Hilda när hon lämnar alvernas och jättarnas värld för storstaden Trollborg. Där får hon många nya vänner och stöter på mystiska varelser.


LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 


Mikaela (Megan Fox) and Sam Witwicky (Shia Labeouf) slåss mot robotar i "Transformers" .
Foto: PHOTO CREDIT: DREAMWORKS LLC / UIP


Nya originaldokumentärer på Netflix

7 september: City of Joy Kvinnor som utsatts för de mest grymma övergrepp i Kongo påbörjar sin läkningsprocess hos City of Joy. Där får de tillbaka sin självkänsla.


Netflix originalserier som fortsätter

7 september: Atypical, säsong 2. I säsong 1 kämpade den autistiske 18-årige Sam på att frigöra sig från sin mamma och skaffa sig en flickvän. I säsong två förbereder sig för livet efter skolan.

7 september: Flickorna i växeln, säsong 3. Spansk serie om fyra kvinnor från olika bakgrunder som arbetar som växeltelefonister på ett telefonbolag i 1920-talets Madrid. Och jo, de kan lyssna på andras telefonsamtal. "Las chicas del cable" på spanska.

7 september: Marvel's Iron fist, säsong 2. 

Tioårige Danny Rand är enda överlevande när ett plan kraschar. 15 år senare dyker han upp för att  ta itu med ett antal problem. Ingen av hans motståndare vet att han har en superkraft. I säsong 2 ställs han inför nya problem i New York.

14 september: BoJack Horseman, säsong 5.

Animerad serie om BoJack Horseman, en gång stjärna i sin egen tv-serie. Nu en häst på dekis i Hollywood. I säsong 5 får han chansen att göra comeback i en ny deckarserie. Ska han hålla demonerna på plats?

American Vandal fortsätter med säsong 2.

14 september: American Vandal, säsong 2.

Kriminalkomedi som gör parodi av alla brottsdokumentärer. I säsong 1 handlade det om  någon som klottrade fula figurer på bilar. Nu grävs det i ett annat hårresande kriminalfall.

14 september: Ingobernable, säsong 2. Rikets första dam Kate del Castillo har bestämd sig för att skiljas. I stället blir hon huvudmisstänkt när hennes make, Mexikos president, mördas. I säsong 2 tar hon upp kampen mot landets drogkarteller.

28 september: Jack Whitehall: Travels with my father, säsong 2. Jack tar med sin ofrivillige pappa Michael på en ny resa. Tidigare var de i centrala Europa. Den här gången ska de uppleva Sydostasien tillsammans.


Tv-serier som fortsätter

1 september: Good witch, säsong 4. En skeptisk storstadsdoktor blir romantiskt intresserad av en ensamstående kvinna med en dotter och magiska krafter.

11 september: Outlander, säsong 3. Storslaget drama om en kvinna som reser i tiden och har en kärlek i varje århundrade. 

19 september: The Disastrous Life of Saiki K, säsong 2. Ska huvudpersonen Kusuo Saiki lyckas hålla sin hemlighet? Att han har onaturliga krafter, alltså. Anime.

28 september: The Blacklist, säsong 5. James Spader spelar superskurken Reddington som går med på att hjälpa polisen att sätta dit läskiga mördare – men han vill bara prata med FBI-agenten Elizabeth Kane. Vilket förhållande har de egentligen? 

James Spader, både god och ond.

Netflix originalserie för barn som fortsätter

28 september: Skylanders Academy, säsong 3. Animerad serie av skaparna av Draktränaren. Häng med Hicke och Tandlöse på nya äventyr

Nya filmer på Netflix

1 september: Transformers Ett gäng robotar från yttre rymden invaderar jorden och inleder en kamp för att ta kontrollen över den viktigaste energikällan - Energon. 

1 september: The Amazing Spider-man 2 Peter Parker har fullt upp med sin flickvän Gwen och med att ta itu med skurkar som Spider-Man. Livet tar dock en plötslig vändning när en ny fiende dyker upp –  Electro. Samtidigt återvänder hans gamle vän gammal vän Harry Osborn.

1 september: A Knight's Tale När en riddare plötsligt dör tar hans vapendragare över rustningen och under ett förfalskat, adligt namn deltar han i riddarturneringar i 1300-talets Frankrike.

1 september: Into The Wild Efter att ta tagit examen från universitetet gör toppstudenten Christopher McCandless sig av med alla sina ägodelar för att leva i vildmarken i Alaska.

1 september: Little Women Systrarna Joe, Meg, Beth och Amy växer upp med sin mor under fattiga förhållanden i förhållande i 1860-talets USA. De uppfostras till att bli starka och självständiga kvinnor som kan klara sig utan en man. 


LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix  


1 september: Mumien En amerikansk främlingslegionär råkar av misstag väcka en mumie under en arkeologisk utgrävning och han och resten av hans sällskap drabbas av mumiens vrede.


Brendan Fraser får stora problem i "Mumien".
Foto: UNIVERSAL

3 september: Blade Runner: Theatrical Cut Första versionen av den hyllade kultklassikern där Harrison Ford jagar och dödar androider, organiska robotar som är nästan omöjliga att skilja från vanliga människor. 

5 september: Justice League Bruce Wayne fått tillbaka sin tro på mänskligheten och inspirerad av Stålmannens osjälviska gärning tar hjälp av sin nya bundsförvant Diana Prince för att kämpa mot en ännu större fiende.

12 september: Jane En film den framstående brittiska primatologen Jane Godall och hennes forskning kring schimpanser.

13 september: Hunt For The Wilderpeople En pojke och hans fostermorbror försvinner i vildmarken på Nya Zeeland. Det blir början på en nationell räddningsinsats för att hitta dem.

17 september: About Last Night Följ två kärlekspar från de att de träffas i en bar, vidare till sovrummet och slutligen till verkligenheten när deras förhållanden sätts på prov.

20 september: Arrival En språkvetare rekryteras av militären och får till uppgift att kommunicera med utomjordingar efter att tolv mystiska rymdskepp landat runtom i världen.

27 september: Apollo 13 Nasa måste utforma en strategi för hur de ska kunna få Apollo 13 att återvända säkert till jorden. Rymdfarkosten har fått allvarliga skador som hotar att kosta de tre astronauterna ombord livet.

27 september: Total Recall Företaget Rekall kan förvandla drömmar till verkliga minnen och fabriksarbetaren Douglas Quaid låter sig lockas av dessa minnesresor. Allt går dock fruktansvärt fel. Quaid är plötsligt en jagad man och gränsen mellan fantasi och verklighet suddas ut.

27 september: It's Kind Of A Funny Story En deprimerad tonårskille checkar in på en psykiatrisk klinik för vuxna och får en nystart i livet.


LÄS MER: Så laddar du ner filmer och serier från Netflix 


Nya dokumentärer på Netflix

1 september: Mountain Dokumentärfilm om de högsta bergstopparna i världen.

28 september: Notes from Dunblane: Lesson from a School Shooting 

Skolmassakern på den amerikanska skolan Sandy Hook Elementary krävde 20 elevers och lärares liv. I efterdyningarna av tragedin får den lokale prästen Bob Weiss ett brev från en präst i Dublin på Irland så var med om en liknande händelse 1996. En vänskap växer fram mellan de två männen när de delar sina upplevelser av det trauma de varit med om.


LÄS MER: Netflix: Här är alla nyheter för augusti 2018 


Originaldokumentärer på Netflix som fortsätter

28 september: Chef's table, säsong 5: Kulinariska stjärnor från alla världens hörn tar matlagning till nya höjder.


LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang