Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix: Här är alla nyheter för augusti 2018

Skönheten och odjuret och Disenchantment.Foto: Netflix
Ghoul – vad gömmer sig i lägret?Foto: Netflix

Några galna animerade serier för vuxna. Ett par filmer med Russell Crowe och en serie om en tonårstjej med magiska krafter som rymmer med sin kille. 

Här är alla nya serier och filmer på Netflix i augusti 2018.

LÄS MER: Netflix: Här är alla nya filmer och serier oktober 2018 

LÄS MER: Netflix: Alla filmer och skräckfilmer att se på halloween 

 

Nya Netflix originalserier

1 augusti: Switched Tonårstjejen Ayumi ska på dejt med killen hon spanat in, när det otänkbara sker: Hennes avundsjuka skolkompis Zenko lyckas, med hjälp av en blodmåne, att byta kropp med Ayumi. Hur ska hon överleva? Grejar hon att ta tillbaka sin egen kropp?

 

LÄS MER: Netflix: Här är alla nyheter i september 2018 

 

10 augusti: All about the Washingtons Familjevänlig komedi om hip-hop-ikonen MC Joe Speed som bestämmer sig för att lämna musikbranschen och satsa allt på att vara en bra familjefar och affärsman.

En försupen prinsessa och hennes beväpnade alv. Kommer det att sluta lyckligt?Foto: Netflix

17 augusti: Disenchantment Matt Groenings (Simpsons) nya serie ser ut som en vanlig tecknad prinsess-serie, men det är den inte. Prinsessan dricker för mycket och hittar på en massa äventyr tillsammans med sin demon och alv-kompisar. 

 

LÄS MER: Netflix: Här är alla nyheter för juli 2018 

 

Det är något mycket annorlunda med June i The Innocents.Foto: Netflix

24 augusti: The Innocents Brittisk romantisk övernaturlig serie. Tonårstjejen June rymmer hemifrån med sin pojkvän Harry. Under flykten upptäcker Harry att June inte är den tjejen han trodde.  

24 augusti: Ghoul När den unge förhörsledaren anländer till det militära interneringslägret upptäcker han att några av de misstänkta terroristerna som hålls fångna inte är av denna världen.

31 augusti: Paradise PD Animerad komediserie om en polisstation i en avkrok på den amerikanska landsbygden. Det är en serie där poliserna inte är världens smartaste och hundarna knarkar. 

 

LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang 

 

Netflix originalserier som fortsätter

31 augusti Ozark Säsong 2. En familj tvingas flytta från Chicago till Ozark i Missouri efter att maken, en ekonomisk rådgivare, misslyckats att tvätta knarkpengar åt en mexikansk droglord. Väl på plats får familjen bygdens lokala skurkar efter sig. Betyg på IMDb: 8,3.

31 augusti: Ultimate Beastmaster: Survival of the fittest Säsong 3 där vältränade idrottspersoner försöker vara snabbast genom en utmanande hinderbana.  

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 

Netflix originalfilmer

3 augusti: Like Father Kristen Bell (Veronica Mars) och Kalsey Grammer (Frasier) spelar huvudrollerna i den här komedin om arbetsnarkomanen (Bell) som dumpas av sin blivande make vid altaret. I stället för att ställa in bröllopsresan bjuder hon med sin pappa (Grammer) som en gång lämnade Bells mamma för att kunna satsa allt på karriären. 

Snabbt ner i kyllådan med den. Ur filmen The Package.Foto: Netflix

10 augusti: The Package Fem ungdomar ger sig ut i vildmarken på en campingripp. Något går alldeles galet och nu måste de snabbt ta sig tillbaka till civilisationen – och ett sjukhus – för att rädda kompisen och det han förlorat. 

17 augusti: Till alla killar jag har gillat (To all the boys I've loved before) Tonårstjejens hemliga kärleksbrev kommer på avvägar och skapar kaos i hennes – och fem killars – liv. 

 

LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix  

 

Netflix originaldokumentärer

10 augusti: Million Pound Menu Brittisk realityserie där hoppfulla krögare försöker övertyga en grupp investerare att lägga pengar på deras restaurangidé.

10 augusti: Zion 10-minuters dokumentär om tonåringen Zion Clark som föddes utan ben och tvingats växa upp i ett antal fosterhem. Hans dröm är att bli brottare och han vägrar att ge upp. 

19 augusti: The Investigator – a British crime story Serien fokuserar på berömda brittiska mordfall. Säsong 2 handlar om den 18-åriga Louise Kay som försvann 1988. Louise hade varit ute med sin bästa vän Sarah. Efter det att ha släppt av Sarah slutade alla spår av Louise. Även bilen, en guldfärgad Ford Fiesta med en vit dörr försvann spårlöst. Vad hände? Blev hon mördad av en ökänd seriemördare som härjade just då?

 

Nya dokumentärer

1 augusti: Remember Med hjälp av några överlevande från Auschwitz och några anteckningar ger sig en dement man i väg för att hitta den nazist som var ansvarig för mannens familjs, och många andra människors, död under andra världskriget. Betyg på IMDb: 7,4.

9 augusti: The Most unknown Dokumentärfilm där nio vetenskapsmän besöker anmärkningsvärda platser på jorden för att försöka besvara livets stora frågor: Hur uppstod livet? Vad är tid? Hur mycket känner vi egentligen till? Betyg på IMDb: 7,5.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 

 

Netflix originalserie för barn

17 augusti: Pinky Malinky Hur är det att leva som varmkorv tillsammans med en grupp människor? 

 

LÄS MER: GUIDE: 75 bästa barnfilmerna på Netflix, HBO & Viaplay 2018 

 

Netflix originalserie för barn som fortsätter

3 augusti: Dinotrux Supercharged Vad händer om man blandar en truck och en dinosaur? Jo, dinotrux, förstås! I säsong 3 fortsätter våra vänner att ta sig an nya utmaningar och träffa nya vänner.

 

LÄS MER: Här är de 60 bästa skräckfilmerna på Netflix 

 

Bara kvinnan på pendeltåget såg vad som hände. Foto: Netflix

Nya filmer

1 augusti: Kvinnan på tåget Varje dag ser hon det perfekta paret i deras hem från sitt pendeltåg. Under en resa blir hon vittne till något som får henne att reagera. Hon måste nu ta reda på sanningen om paret i det stora huset längs järnvägen. Betyg på IMDb: 6,5.

1 augusti: Deepwater Horizon Dramatisering om de tolv timmarna före olyckan vid oljeriggen Deepwater Horizon 2010 – och den miljökatastrof olyckan medförde. Betyg på IMDb: 7,2.

2 augusti: Inferno Tom Hanks spelar Robert Langdon i filmen som baseras på spänningsromanen av Dan Brown med samma namn. När Langdon vaknar på ett sjukhus i Italien har han ingen aning hur han kommit dit. Med hjälp av doktor Sienna Brooks reser de i ilfart genom Europa för att rädda världen. Betyg på IMDb: 6,2.

2 augusti: Familjen Bélier (La famille Bélier) Fransk film om en flicka som växer upp med döva föräldrar och upptäcker att hon har en fantastisk sångröst. Betyg på IMDb: 7,3.

 

LÄS MER: 20 bästa dramafilmerna på Netflix 

 

2 augusti: Sausage Party Animerad film om en korv som försöker ta reda på var han kommer från. Betyg på IMDb: 6,2.

4 augusti: Häftigt drag i plugget (Fast Times at Ridgemont High) Highschoolfilm från 1982 med Sean Penn och Jennifer Jason Leigh. Löst baserat på Cameron Crowe ungdomstid i södra Kalifornien. Jo, här finns sex, droger och rock 'n' roll. Allmänt betraktad i dag som en kultklassiker. Betyg på IMDb: 7,2.

4 augusti: Skönheten och odjuret Klassisk fransk 1700-talssaga i ny tappning. En ogästvänlig prins förvandlas till ett odjur för att han vägrade släppa in en fe i värmen i sitt slott. Förtrollningen skulle bara brytas om han kunde bli älskad och förmå att älska någon annan. Det är där skönheten kommer in i bilden. Betyg på IMDb: 7,2.

13 augusti: Don't Breathe Tre tjuvar bryter sig in hos en blind man för att stjäla hans förmögenhet. Men den blinde mannen är inte helt försvarslös. Betyg på IMDb: 7,1.

19 augusti: Geostorm När satelliterna som ska hålla det globala klimatet i schack attackerar jorden är goda råd dyra. Det är en kamp mot klockan för att stoppa en hotande geostorm som kan döda allt liv på jorden. Hur ska det gå? Betyg på IMDb: 5,3.

29 augusti: American Gangster Ridley Scott regisserade filmen om en polis (Russell Crowe) som på egen hand lyckas gripa och få knarkkungen Frank Lucas (Denzel Washington) dömd på 1970-talet. Men alla poliser är inte så glada att Lucas grips. Betyg på IMDb: 7,8.

29 augusti: Gladiator Ridley Scott regisserade även Gladiator med Russell Crowe i huvudrollen. Här spelar Crowe en före detta romersk general som återvänder som gladiator till Rom efter det att kejsaren mördat hela hans familj. Och jo, Crowe är ute efter hämnd. Betyg på IMDb: 8,5. Fler dramafilmer med Russell Crowe finns här. 

 

LÄS MER: 11 nya romantiska komedier på Netflix