Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix februari 2020: Alla nya tv-serier och filmer

Joel Kinnaman, Bob Odenkirk och Emilia Jones spelar huvudroller på Netflix i februari 2020.
Foto: Netflix
Emilia Jones spelar Kinsey Locke i nya skräckserien ”Locke & Key” på Netflix.
Foto: Netflix
Joel Kinnaman hör en av huvudrollerna i ”Altered carbon” på Netflix.
Foto: Netflix
Bob Odenkirk spelar Saul Goodman i ”Better call Saul” på Netflix.
Foto: Netflix

Skräckserien ”Locke & Key”, nya säsonger av ”Narcos”, ”Altered carbon” och ”Better call Saul” och långfilmer från USA, Spanien, Tyskland och Mexiko.

Här är listan med alla nyheter på Netflix i februari.

Netflix har premiär på 38 titlar under februari 2020: 18 tv-serier, sju långfilmer, två komedispecialer, fyra dokumentärer och sju barnprogram.

Här hittar du alla, med datum, handling och länkar till Netflix.

Nya tv-serier på Netflix i februari 2020

7 februari – Locke & Key

Locke & Key – säsong 1 

Efter mordet på deras pappa flyttar tre syskon och deras mamma till pappans släktgård, där de upptäcker magiska nycklar som låser upp krafter – och hemligheter. Amerikansk skräckserie som bygger på Joe Hills serieböcker.

7 februari – My holo love

My holo love – säsong 1 

En ensam kvinna får uppleva oväntad kärlek när hon träffar ett människolikt hologram som ser ut exakt som dess lättirriterade skapare. Romantiskt drama från Sydkorea.

8 februari – Van Helsing

Van Helsing – säsong 4 

Efter en naturkatastrof ligger världen i mörker. Utan hotet från solen tar blodtörstiga vampyrer över och lämnar mycket få mänskliga överlevande vid liv. Amerikansk skräckdrama.

13 februari – Love is blind

Love is blind – säsong 1 

Amerikansk realityserie. Nick och Vanessa Lachey leder ett socialt experiment där ensamstående män och kvinnor letar efter kärleken och förlovar sig – innan de sett sin partner.

13 februari – Narcos: Mexiko

Narcos: Mexiko – säsong 2 

Blodig berättelse om Mexikos mäktiga knarkkungar och polisens kamp för att sätta stopp för narkotikahandeln. Kriminaldrama från USA.

14 februari Flickorna i växeln

Flickorna i växeln – säsong 4 

Fyra kvinnor som arbetar för Spaniens telefonbolag i 1920-talets Madrid måste handskas med romantik, vänskap och den nya tidens yrkesliv. Romantik från Spanien.

20 februari – Spectros

Spectros – säsong 1 

En tonårskille och hans kompisar hamnar mitt i en lokal konflikt mellan brasiliansk häxkonst och japanska shintoandar. Fantasythriller från Brasilien.

21 februari – Gentefied

Gentefied – säsong 1 

Tre latinamerikanska kusiner försöker komma överens, samtidigt som de håller den familjeägda tacorestaurangen vid liv i en stadsdel som lockar till sig allt fler nya, välbärgade invånare. Amerikansk dramakomedi.

21 februari – Port 7

Port 7 – säsong 1 

En kvinnlig säkerhetschef försöker bli av med den organiserade brottslighet som omger en argentinsk fotbollsklubb. Kriminaldrama fårn Argentina, skapad av Martín Zimmerman som också gjort ”Ozark” och ”Narcos”.

24 februari – Better call Saul

Better call Saul – säsong 5 

I den här Emmy-nominerade serien, som utspelas innan Breaking Bad, får vi följa Jimmy McGill och hans förvandling till den skrupelfrie advokaten Saul Goodman.

26 februari – I am not okay with this

I am not okay with this – säsong 1 

En tonåring försöker komma underfund med skolan, familjen, sin sexualitet – och sina nyupptäckta superkrafter. Baserad på Charles Forsmans serieroman.

27 februari – Altered carbon

Altered carbon – säsong 2 

Andra säsongen med Joel Kinnaman i amerikansk scifi-thriller som utspelar sig i en framtid där människor kan flytta sina sinnen från kropp till kropp och därmed uppnå en sorts odödlighet.

27 februari – Followers

Followers – säsong 1 

En skådespelerska med stora ambitioner slår igenom med hjälp av ett konto på Instagram, varpå hennes vägar korsas med många andra kvinnor i Tokyo som följer sina drömmar. Japanskt drama.

28 februari – Formula 1: Drive to survive

Formula 1: Drive to survive – säsong 2 

Förare, tränare och stallägare trycker gasen i botten – både på och utanför banan – under varje nervkittlande Formel 1-säsong. Amerikansk dokumentärserie.

28 februari Otyglade

Otyglade – säsong 1 

Tre kompisar i 20-årsåldern åker på en roadtrip för att fly sina problem, men när de träffar en desperat kvinna tvingas de ändra sina planer. Drama från Mexiko.

28 februari – Queen Sono

Queen Sono – säsong 1 

En skicklig sydafrikansk spion tvingas ta itu med förändringar i privatlivet samtidigt som hon tar sig an sitt farligaste uppdrag hittills. Kriminaldrama från Sydafrika.

28 februari – Restaurants on the edge

Restaurants on the edge – säsong 1

Dokumentärserie från Kanada där en grupp experter besöker konkurshotade krogar på fantastiska platser och hjälper till att förvandla dem till häpnadsväckande restauranger.

Februari – Taj Mahal 1989

Taj Mahal 1989 - säsong 1

Dharam och Rashmi studerar på universitetet och är förälskade. När Dharam vill följa sina politiska ambitioner ifrågasätter Rashmi förändringen. Indiskt kärleksdrama.

Nya filmer på Netflix i februari 2019

5 februari – Ett överraskande bröllop

Ett överraskande bröllop 

När farmor ska gifta sig med den mycket yngre trädgårdsmästaren Julio träffas deras väldigt olika familjer under en helg fylld av lögner, drama och kulturkrockar. Dramakomedi från Mexiko.

7 februari – Horse girl

Horse girl 

En ungkvinna med förkärlek för hästar, pyssel och övernaturliga kriminalserier upptäcker att hennes intensiva drömmar fortsätter i vaket tillstånd. Amerikanskt indiedrama.

8 februari – The coldest game

The coldest game 

Under Kubakrisen 1962 värvas ett plågat matematiskt geni för att representera USA i en schackmatch mot Sovjetunionen – och spionera med livet som insats. Polsk thriller.

12 februari – Till alla killar: PS Jag gillar dig fortfarande

Till alla killar: PS Jag gillar dig fortfarande 

Lara Jean är officiellt Peters flickvän, så allt borde ju vara frid och fröjd. Men när en gammal förälskelse dyker upp igen blir känslorna komplicerade i denna romantiska komedi från USA.

14 februari – Isi & Ossi

Isi & Ossi 

En miljardärsdotter fejkar ett förhållande med en pank boxare för att tvinga sina föräldrar att låta henne följa sina kulinariska drömmar. Romantisk komedi från Tyskland.

28 februari – Den ändlösa skyttegraven

Den ändlösa skyttegraven 

En mullvad från spanska inbördeskriget gömmer sig hemma i 33 år eftersom han är rädd för hämndaktioner. Verklighetsbaserat drama från Spanien.

28 februari – All the bright places

All the bright places 

Två tonåringar som brottas med sorg och psykologiska problem hittar och hjälper varandra. Bygger på den bästsäljande romanen ”Som stjärnor i natten” av Jennifer Niven. Amerikanskt kärleksdrama.

Nya komedispecialer på Netflix februari 2020

4 februariTom Papa: You're doing great! 

FebruariAmit Tandon: Family Tandoncies 

Nya dokumentärer på Netflix februari 2020

5 februari – The pharmacist

The pharmacist 

När hans son dör under tragiska omständigheter vidtar en apotekare i Louisiana drastiska åtgärder för att avslöja den omfattande korruptionen bakom opioidkrisen i USA. Amerikansk dokumentär.

7 februari – Who killed Malcolm X?

Who killed Malcolm X? 

Historikern, aktivisten och undersökande journalisten Abdur-Rahman Muhammed söker sanningen bakom mordet på medborgarrättskämpen Malcolm X 1965. Amerikansk dokumentärserie. 

19 februari – The chef show

The chef show – säsong 3 

Kocken Roy Choi och manusförfattaren, regissören och matentusiasten Jon Favreau lagar och diskuterar mat tillsammans med hyllade kockar och berömda vänner.

21 februari – Babies

Babies - säsong 1 

Amerikansk dokumentärserie som tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.

Nytt för barn på Netflix februari 2020

3 februari – Team Kaylie

Team Kaylie – säsong 3 

En populär 19-årig miljardär, Kaylie Konrad, tvingas byta ut sina fans mot en grupp mellanstadieelever när hon döms till samhällstjänst.

7 februari – Drakar: Räddningsryttarna

Drakar: Räddningsryttarna – säsong 2 

Tvillingarna Dag och Leila och deras drakvänner hjälper gärna andra och försvarar sin hemstad Draklavik, samtidigt som de hittar på en massa skoj.

11 februari – Kapten Kalsongs episka Val-o-rama

Kapten Kalsongs episka Val-o-rama 

I den här interaktiva specialen behöver Harold och George din hjälp för att hindra Krupp från att spränga deras älskade trädkoja i luften.

17 februari – Ashley Garcias växande universum

Ashley Garcias växande universum 

En 15-årig robottekniker och raketforskare får jobb på NASA och flyttar in hos en lättsinnig släkting som är ett före detta proffs i amerikansk fotboll.

21 februari – Glitch techs

Glitch techs 

Två tonåringar jobbar i en spelbutik för att dölja vad de egentligen gör: jagar tv-spelsmonster som har tagit sig in i den riktiga världen.

21 februari – Pup academy

Pup academy  

Tre otroliga hundvalpar och deras mänskliga vänner arbetar tillsammans för att skapa eviga band mellan hundar och människor.

27 februari – Pokémon: Mewtwo slår tillbaka – Evolution

Pokémon: Mewtwo slår tillbaka – Evolution

Historien om Mewtwos ursprung återberättas i denna nyversion av den allra första Pokémon-filmen.

Se Joel Kinnamans avslöjande på Instagram

Vad hände med skådespelaren i Stilla havet?