Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix december 2019: Alla nya tv-serier och filmer

Henry Cavill, Scarlett Johansen och Ryan Reynolds gör huvudroller i tre nya titlar på Netflix i december.Foto: SPLASH NEWS/ALL OVER PRESS SWEDEN XPOSURE/NETFLIX/PLANET PHOTOS
Scarlett Johansen i en film om ett äktenskap i kris och en familj som kämpar för att hålla ihop: ”Marriage story”.Foto: MCCORMACK/XPOSURE / ALL OVER PRESS SWEDEN XPOSURE
”6 underground” är en ny thriller på Netflix med Ryan Reynolds.Foto: PLANET PHOTOS / NETFLIX/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
I december kommer första säsongen av Netflix The Witcher-serie med Henry Cavill i huvudrollen som häxkarlen Geralt.Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS

Netflix levererar en rad julklappar till tittarna under december 2019, som en ny thriller med Ryan Reyolds, ny romantik med Scarlett Johansen och en serie med Henry Cavill som bygger på datorspelet ”The witcher”.

Här finns också nya serier från Norge, Argentina, Spanien, Polen och Japan – sammanlagt 22 nya säsonger.

Håll till godo med alla nyheter i Netflix utbud i december 2019.

Varje månad lägger Netflix till en rad nya titlar, och här är samtliga nyheter som blir tillgängliga under december.

Nya tv-serier på Netflix i december 2019

4 december. Los Briceño

 Los Briceño – säsong 1 

En ung kvinna i en familj med lastbilsförare bråkar med sin pappa, blir utsparkad hemifrån och måste skapa sin egen framtid – som lastbilsförare. Ny serie från Colombia.

4 december. Magic for humans

Magic for humans – säsong 2 

Justin Willman, magiker och komiker, uppträder för vanliga människor han möter på gatan med magiska tricks.

5 december. Apache: La vida de Carlos Tevez

Apache: La vida de Carlos Tevez 

Dramaserie från Argentina om hur fotbollsspelaren Carlos Tevez tog sig från det fattigaste och farligaste området i Buenos Aires till att bli en internationell stjärna. 

5 december. V Wars

V Wars - säsong 1 

En sjukdom som förvandlar offren till blodtörstiga vampyrer sprider sig snabbt, och två bästa vänner hamnar på olika sidor i konflikten mellan människor och vampyrer.

5 december. Home for Christmas

Home for Christmas - säsong 1 

Norsk serie om den eviga singeln Johanne som tröttnar på de ständiga kommentarerna om sin relationsstatus och inleder en 24 dagar lång jakt på en pojkvän att ta med hem till jul.

6 december. The chosen one

The chosen one – säsong 2  

Brasiliansk serie om tre läkare som har i uppdrag att vaccinera invånarna i en avlägsen by i Pantanal mot zika, drabbar samman med en helbrägdagörare och blir indragna i hans mystiska sekt.

6 december. Triad princess

Triad Princess - säsong 1 

Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss i Taiwan tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar möjligen kärleken.

6 december. Juldagarna

Juldagarna – säsong 1 

Spansk serie om fyra systrar som tar itu med familjehemligheter och firar jul tillsammans vid tre olika tillfällen i livet.

6 december. Virgin river

Virgin River - säsong 1 

En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar.

6 december. Huset fullt – igen

Huset fullt – igen – säsong 5 

Familjen Tanners äventyr fortsätter när DJ Tanner-Fuller delar hus med sin syster Stephanie och bästa vännen Kimmy, som hjälper henne att ta hand om hennes tre söner.

17 december. Chief of staff

Chief of staff – säsong 2 

Som stabschef i Sydkoreas nationalförsamling har Jang Tae-jun stort inflytande bakom kulisserna, och hans ambitioner vet inga gränser.

18 december. Soundtrack

Soundtrack - säsong 1 

Det här romantiska musikaldramat följer de kärlekshistorier som binder samman en brokig skara människor i Los Angeles.

19 december. Ultraviolet

Ultraviolet – säsong 2 

Polsk serie om ett nätverk av amatördetektiver som använder sig av teknologi för att lösa brott och skaffar knasiga vänner i sin kamp för rättvisa.

19 december. Det var en gång en gång till

Det var en gång en gång till – säsong 1 

Vincent Dauda har i denna franska dramaserie inte återhämtat sig efter en separation när han får ett mystiskt paket som ger honom chansen att åter bli tillsammans med sitt ex Louise.

20 december. The witcher

The witcher - säsong 1 

Den muterade monsterjägaren Geralt kämpar för att hitta sin plats i en värld där människorna ofta visar sig vara värre än de riktiga odjuren. Dramaserie från Polen.

24 december. Lost in space

Lost in space – säsong 2 

Efter att ha kraschlandat på en främmande planet måste familjen Robinson kämpa för att överleva och ta sig därifrån. Men de är omgivna av dolda faror.

24 december. Terrace house: Tokyo 2019-2020

Terrace house: Tokyo 2019-2020 

Sex främlingar på jakt efter kärlek delar hus i Tokyo. Det finns inget manus, så vad som händer härnäst är helt upp till dem. Japansk realityserie.

26 december. Ödets lågor

Ödets lågor – säsong 1 

Under en förödande brand i Paris år 1897 formas tre kvinnors öden av identitetsstöld, förbjuden kärlek, svek och frigörelse. Fransk dramaserie.

26 december. You

You - säsong 2 

En charmig chef för en bokaffär blir besatt av en kvinna med författardrömmar och tar till extrema åtgärder för att bli en del av hennes liv. I säsong 2 ligger han lågt i Los Angeles och hoppas på en nystart.

27 december. The gift

The Gift - säsong 1 

I en anatolisk ruin hittar en arkeolog en mystisk koppling till en ung målare, som ger sig ut på en resa för att avslöja hemligheterna i sitt förflutna. Dramaserie från Turkiet.

31 december. El Vecino – grannen

El Vecino – grannen - säsong 1 

Javier har det svårt med både vuxenlivet och flickvännen. Då blir han plötsligt en superhjälte i denna spanska serie som bygger på en serietidning.

31 december. Empresses in the palace

Empresses in the palace – säsong 1 

I 1700-talets Kina plågas kvinnorna i kejsarens harem av korruption och förräderi när de försöker vinna kejsarens gunst. 

Nya filmer på Netflix i december 2019

1 december. Dead kids

Dead kids 

Den socialt tafatte Mark börjar umgås med en grupp missanpassade ungdomar som planerar att kidnappa skolans snorkige rikemansson. Men komplotten får dödliga konsekvenser. Drama från Filippinerna.

3 december. Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo

Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo 

Jesus ska fira sin trettioårsdag och tar med sig en oväntad gäst hem till familjen. En julspecial som är så knasig att de brasilianska komikerna Gregorio Duvivier och Fábio Porchat måste ligga bakom.

4 december. Dansa med mig

Dansa med mig 

När hans dansgrupp splittras börjar en talangfull men osäker hiphopdansare undervisa på en prestigefull balettskola i Paris, där han faller för en aspirerande ballerina. Fransk romantik.

5 december. A christmas prince: The royal baby

A Christmas Prince: The Royal Baby 

Lagom till jul väntas en kunglig bebis i Aldovia, men först måste drottning Amber rädda sin familj och kungariket genom att lösa en gäckande gåta i denna romantiska komedi.

6 december. Marriage story

Marriage story 

Den Oscarsnominerade filmskaparen Noah Baumbach regisserar denna skarpa och ömsinta film om ett äktenskap i kris och en familj som kämpar för att hålla ihop. Med Scarlett Johansson, Adam Driver och Laura Dern.

13 december. 6 underground

6 underground 

Sex individer från olika delar av världen, var och en experter inom sitt område, har blivit särskilt utvalda; delvis på grund av sina färdigheter, men även på grund av deras vilja att radera sitt förflutna för att kunna förändra framtiden. Thriller med Ryan Reynolds.

20 december. The two popes

The two popes 

Anthony Hopkins och Jonathan Pryce spelar huvudrollerna i den här intima skildringen av en historisk vändpunkt för den katolska kyrkan. 

24 december. Pedros andra chans

Pedros andra chans 

Den legendariske mexikanske sångaren Pedro Infante släpps inte in i himlen utan skickas tillbaka till jordelivet för att ändra sin manschauvinistiska attityd.

26 december. The app.

Skådespelaren Nick är i Rom för att spela in sin första film, och blir förhäxad av en dejtingapp som skickar in honom i självdestruktivt beteende.

28 december. Hot Gimmick: Girl meets boy

Hatsumi och hennes familj lever ett normalt liv tills Ryoki som börjar mobba och skrämma henne. Azusa är en vän som gillar Hatsumi och de börjar träffas – men snart visar det sig att det finns svårigheter.

Nya komedispecialer på Netflix i december 2019

3 december. Tiffany Haddish: Black mitzvah 

6 december. Astronomy Club: The sketch show 

9 december. Amit Tandon: Family tandoncies 

10 december. Michelle Wolf: Joke show 

12 december. Jack Whitehall: Christmas with my father 

17 december. Ronny Chieng: Asian domedian Destroys America! 

24 december. John Mulaney & the sack lunch bunch 

31 december. The degenerates: säsong 2 

Nya dokumentärer på Netflix i december 2019

6 december. The confession killer

The confession killer 

Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.

18 december. Tassarna bort från katterna: Nätjakten på en mördare

Tassarna bort från katterna: Nätjakten på en mördare 

En galen brottslings vidriga videor driver en grupp amatörer till en katt- och råttalek på nätet – som kommer att sluta med mord.

19 december. After the raid

När en stor grupp invandrare dyker upp i en liten stad i Tennessee uppstår starka känslor och ställs djupa frågor om rättvisa, tro och mänsklighet.

27 december. Kevin Hart: Don’t f**k this up

Kevin Hart: Don’t f**k this up 

Komedistjärnan Kevin Hart dokumenterar problem med karriären och i äktenskapet, samtidigt som han bygger sitt varumärke, lyfter sitt team och försöker rätta till misstag.

Nytt för barn på Netflix i december 2019

2 december. Team Kaylie: part 2

Team Kaylie: Part 2 

Tonårskändisen Kaylie Konrad hamnar i klammeri med rättvisan och tvingas byta ut sina fans mot en grupp mellanstadieelever när hon döms till samhällstjänst.

9 december. Återförenade: Jul

Återförenade: Jul 

M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla i gång sin sång inför julparaden medan morfar ger barnen en värdefull lektion.

26 december. Fast & furious spy racers

Fast & furious spy racers 

En grupp tonåringar är med om fartfyllda äventyr när de infiltrerar en racingliga som kontrolleras av en organisation med lömska planer på att ta över världen.

30 december. Alexa & Katie: säsong 3

Alexa & Katie: säsong 3 

Alexa försöker lägga sin cancer bakom

Alexa försöker lägga cancern bakom sig. Men en ny person i hennes liv gör det svårare. Katie behöver allt stöd hon kan få från sin bästa vän.

Ny anime på Netflix i december 2019

6 december. Teasing Master Takagi-san – säsong 2.

24 december. Carole & Tuesday: Part 2.

30 december. The disastrous life of Saiki K – reawakened.