Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Netflix augusti 2019: Alla nya tv-serier och filmer

Foto: Kevin Baker / Netflix / Netflix
Foto: Netflix

Många av augustis nyheter handlar om stolthet och fördomar. Om det är basketlaget med studenter från den amerikanska ursprungsbefolkningen, eller tonåringar som försöker vara just tonåringar under den väpnade konfliktens tid på Nordirland.

Men det handlar också om fantasy som i ”the Dark Crystal”.

Här är alla nyheter i Netflix utbud i augusti 2019.

 Nya tv-serier i augusti 2019

”The Naked director”. Hur ska det här sluta?
Foto: Mio Hirota / Netflix

2 augusti. Dear White People: Säsong 3 

En grupp icke-vita studenter utmanas både av omvärldens fördomar och de egna kraven på att lyckas. En ny karismatisk lärare skakar om livet på campus.

2 augusti. Basketball or Nothing

Följ basketlaget från skolan i Navajo Nation hur de mot fördomar och starka motståndare kämpar om att vinna delstatsmästerskapen och därmed också ge ursprungsbefolkningen tillbaka stoltheten.

2 augusti. Derry Girls: Säsong 2  

Brittisk tonårskomedi som utspelar sig under den politiska konflikten i Nordirland på 1990-talet. Hur normal kan man vara i en orolig tid?

8 augusti. The Naked Director 

Erotisk och provocerande serie som utspelar sig i 1980-talets Japan och handlar om Toru Muranishi, som försöker vända varje motgång till sin fördel. Ur varje misstag föds ny spännande idé. Men alla idéer kanske inte accepteras direkt.

”Wu assasins”.
Foto: Courtesy of Netflix / Netflix

8 augusti. Wu Assassins 

Äventyrsserie där en lovande kock samarbetar med en mordutredare för att hindra en uråldrig kraft att hamna i fel händer. 

8 augusti. Dollar 

Den eleganta chefsassistenten Zeina går motvilligt med på att hjälpa den kaxige Tarek att hitta en dollarsedel, värderat till en miljon dollar.

9 augusti. Sintonia 

Tre tonåringar från samma stadsdel i São Paulo i Brasilien drömmer om ett annat liv, samtidigt som vänskapen utmanas i en värld av musik, droger och religion. Ska de hålla ihop?

9 augusti. Flickorna i växeln: Säsong 4 

Under omvälvningarna i Spanien 1931 blir vännerna indragna i en mordgåta och måste samarbeta snabbt för att lösa fallet, annars kommer en av dem att dömas till döden för brottet.

”Glow” i Las Vegas.
Foto: Ali Goldstein/Netflix / Netflix

9 augusti. GLOW: Säsong 3

Tredje säsongen av Glow – Glorious Ladies of Wrestling. Nu ska de sätta upp en brottningsshow i Las Vegas, inte utan dramatik eller romantik.

16 augusti. Better Than Us

Serien utspelar sig i Moskva inom en nära framtid, där en familj skaffar en mänsklig robot, en android, för att hjälpa till hemma. Men de vet inte att androiden är en mördarrobot.

16 augusti. 45 rpm 

I 1960-talets konservativa Madrid startar musikproducenten Guillermo Rojas ett skivbolag för rock n roll. Till sin hjälp har han den lovande sångaren Robert och producenten Maribibel. Bäddat för konflikter, både utåt och inåt när kärleken kommer in i bilden.

16 augusti. QB1: Beyond the Lights: Säsong 3 

Serie om tre blivande stjärnor inom amerikansk fotboll, Spencer Rattler, Lance LeGendre and Nik Scalzo, och hur de tacklar sista året på gymnasiet med alla krav.

16 augusti. Frontera verde 

En ung polis från Colombias huvudstad Bogotá utreder fyra mord som hänger ihop, spåren leder henne in i djungeln där hon upptäcker magi, nazister… och sig själv.

16 augusti. Victim Number 8 

Efter ett terrordåd i Bilbao där sju personer miste livet kan ingen längre lita på någon. Vem är ansvarig för dådet? Finns det ett åttonde offer?

”Mindhunter” fortsätter den 16 augusti.
Foto: Courtesy of Netflix / Netflix

16 augusti. Mindhunter: Säsong 2 

Beteendevetarna på specialenheten tvingar göra lämna den teoretiska världen med modeller och teorier och ge sig in i verkligheten för att stoppa en barnamördare från att döda igen.

21 augusti. Hyperdrive 

Toppförare utmanar sina egna begränsningar när de kör supertrimmade specialbyggda bilar i den största och mest utmanande hinderbanan som någonsin byggts. 

23 augusti. Rust Valley Restorers 

Bilentusiasten Mike Hall, hans kompis Avery och sonen Connor anstränger sig extra mycket för att ge nytt liv i gamla underbara bilar – och kanske kan allt gå med vinst?

27 augusti. Million Pound Menu: Säsong 2

En ny generation krögare får chansen att öppna sina egna restauranger, men för att nå dit måste de imponera på en panel med mycket kräsna brittiska investerare. Ska deras verk falla panelen på läppen?

Redo för säsong 3 av ”Workin' Moms”.
Foto: Netflix

29 augusti. Workin' Moms: Säsong 3 

De arbetande mammorna kämpar på: Kate anpassar sig till sitt nya liv, Anne hanterar sin ilska, Frankie överträffar sig själv, samtidigt som Jenny försöker bli en bättre mamma.

30 augusti. 13 budord 

Två belgiska utredare försöker hitta en seriemördare som utgår från de tio budorden. Ska de lyckas hitta sin bibliske mördare innan samhället grips av total panik?

30 augusti. Droppin' Cash: Säsong 2 

Se Los Angeles kändisar göra av med pengar i butiker! Här ser vi följande större och mindre celebriteter leva upp till sina liv på existensmaximum: Khalil, Jo Adell, Iggy Azalea, B.o.B, Lonzo Ball, Dante Brown, Curren$y, Josh Hart, Kyle Kuzma och Marley Marl.

30 augusti. Styling Hollywood 

Dokusåpa om Jason Bolden och Adair Curtis, två stylister som hjälper Hollywoodkändisar att hitta rätt look. Och de ska se bra ut och vara naturliga både i hemmets lugna vrå och framför fotograferna vid röda mattan.

30 augusti. The Dark Crystal: Age of Resistance 

Äventyret återvänder till Thra där tre Gelfling gör en hemsk upptäckt och avslöjar hemligheten bakom Skeksis makt. Världen måste räddas! Projektet Jim Henson är mest stolt över, säger han i en trailer. Då har han ändå haft stora framgångar med ”Mupparna”.

30 augusti. The A List 

Mia reser till ett sommarläger på en ö, men allt är inte så ljuvligt härligt som naturen vill ge sken av. Människorna är väldigt otrevliga. Hur ska hon klara sig ur denna mardrömssemester?

Nya filmer på Netflix i augusti


Kan Gabriela hantera hantverkare? ”Falling Inn love”.
Foto: Nicola Dove / Netflix / Netflix

2 augusti. Otherhood 

Tre förortsmammor känner sig övergivna på mors dag, så de bestämmer sig helt enkelt för att åka in till New York för att överraska sina söner. De har väl inte glömt bort vilken dag det är?

16 augusti. Sextuplets 

Inte nog med att Alan ska bli pappa. Han har dessutom fått veta att han är en sexling! Jo, han har fem identiska bröder. Tillsammans med den nyupptäckta brodern Russel ger de sig i väg för att samla brödraskaran. Alla sex bröderna spelas av Marlon Wayans.

16 augusti. Lilla Schweiz 

När de katalanska byborna i den lilla baskiska by upptäcker en mystisk grav, där Wilhelm Tells son ligger begravd, då blir det inledningen på ett internationellt drama där byborna vill bli schweizare.

29 augusti. Falling Inn Love 

Kärlek med skruvdragare: Storstadstjejen Gabriela anmäler sig in en tävling och får till sin förvåning ta över ett värdshus på den nyzeeländska landsbygden. Det är en helt ny värld som visar sig, och hur skulle hon klara sig om hon inte hade en stilig hantverkare till sin hjälp? Romantik utlovas.

29 augusti. Kardec 

Brasiliansk dramatisering om Allan Kardecs spännande liv, mannen som grundade spiritismen på 1800-talet.

30 augusti. Klasskompisarna 

De var bästa kompisar i skolan, nu återförenas de igen till klassträffen. Där ska de: 1. Sätta dit sina gamla mobbare. 2: Flörta med sina gamla tonårsförälskelser.


Nya komedispecialer på Netflix i augusti 2019

4 augusti. Patriot Act with Hasan Minhaj: Volym 4

13 augusti. Tiffany Haddish Presents: They Ready 

15 augusti. Whindersson Nunes: Adulto 

20 augusti. Simon Amstell: Set Free 


Nya dokumentärer i augusti

”Diagnosis”, baserad på en krönikörs spalt i New York Times.
Foto: Netflix

5 augusti. Enter the Anime 

Vad är anime? Tania Nolan intervjuar filmskapare och upphovspersoner bakom produktioner som bland annat ”Castlevania”, ”Aggretsuko” och ”Kengan Ashura”. Svaren kan överraska.

9 augusti. The Family 

Undersökande journalister avslöjar ”The Fellowship” en grupp kristna fundamentalister som verkar i det tysta i maktens korridorer i Washington DC. Vilka är de? Hur mycket har de att säga till om? 

16 augusti. Diagnosis 

Dokumentär baserad på doktor Lisa Sanders omtyckta spalt i New York Times. Doktor Sanders tar över där andra läkare står handfallna. Kan hon bota dessa patienter? 

21 augusti. American Factory 

När fabriken i Ohio öppnar igen blir 2 000 arbetslösa arbetare förstås glada. Men när de träffar den kinesiske miljardären som tagit över blir det omedelbart konflikt. Och kanske inte enbart kulturella.

23 augusti, försenad. El Pepe: Una vida suprema 

Dokumentär om José ”Pepe” Mujica, Uruguays president som en gång var politisk fånge i sitt eget land.


Nytt för hela familjen i augusti

20 år i rymden sätter sina spår hos Rocko.
Foto: Netflix

2 augusti. Frågefilurerna: Säsong 3 

Fem nyfikna små filurer besvarar barnens viktigaste frågor. Som exempevls varför ser vi olika ut eller varifrån choklad kommer?

2 augusti. She-Ra och prinsessrebellerna: Season 3 

Tredje säsongen om serien som startar med att krigaren Adora hittar ett magiskt svärd och förvandlas till hjälten She-Ra.

5 augusti. Problembarnet Nick: Del 2

Nicks hemlighet är avslöjad, nu måste hon arbeta smartare och hårdare för att lösa sitt livs stora problem.

9 augusti. Rockos moderna liv: Fasta rutiner 

Efter 20 år i rymden gör Rocko allt för att anpassa sig till ett liv på jorden på 2000-talet. Det mest irriterande är att tv-kanalen slutat visa Rockos favoritprogram. Detta måste naturligtvis fixas.

9 augusti. Spirit – På fria vidder 

En samling musikvideor och korta berättelser om Spirit. En serie i hästmiljö.

9 augusti.  InBESTigators: De bästa detektiverna 

Fyra smarta barn i Australien startar detektivbyrå och berättar allt i videobloggen.

16 augusti. Invader Zim: Enter the Florpus 

Zim återvänder för att sätta i gång del två av sin ondskefulla plan att erövra jorden.

16 augusti. Minimonster, skolstarten 

Vida börjar skolan och minimonstren hjälper sin kompis att komma in i allt det nya och konstiga. Vad är det här för konstig värld?

27 augusti. Trolls: Ett gäng med sväng. Säsong 7 

Nya roliga äventyr i Trollbyn med fester och äventyr. En serie med sväng!

30 augusti. Mäktiga lilla Bheem: Säsong 2 

Häng med Bheem på en ny termin med kul upptåg och superkrafter där han snyggt undviker faror och hittar nya vänner på de mest märkliga platserna.