Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix april 2020: Alla nya tv-serier och filmer

Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: STEVE MATTHEWS / STEVE MATTHEWS/NPG.COM/ALL OVER NATIONAL PHOTO GRO
Foto: Netflix

Sitter du i coronakarantän? Här är hela listan på alla nya tv-serier och filmer som kommer på Netflix under april 2020.

Vill du ha roligt? Den svenska komikern David Batra, den amerikanska Chris D'Elia och den brittiska Ricky Gervais ska göra sitt bästa för att få oss att skratta.

För alla hemmasittare – här är april månads samtliga 25 nya serier på Netflix, 15 nya långfilmer, sju komedishower, åtta dokumentärer och sex nya serier och filmer för barn.

Nya tv-serier på Netflix i april 2020

1 april – Nailed It!, säsong 4

Nailed it! 

10 000 dollar står på spel när misslyckade amatörbagare försöker återskapa ätbara mästerverk. Det blir hälften realitytävling, hälften kaos. Emmynominerad reality från USA.

1 april – Sunderland 'til I die, säsong 2

Sunderland 'til I die 

Efter två säsonger av misslyckande hoppas Sunderland få saker och ting att vända när de möter en ny säsong i den engelska fotbollsligan. Brittisk dokumentärserie.

3 april – La casa de papel, säsong 4

La casa de papel 

Liv står på spel när professorns plan börjar nystas upp och tjuvarna måste avskräcka fiender både på insidan och på utsidan av den spanska banken. Spansk Emmybelönad thrillerserie.

10 april – Brews brothers

Brews brothers 

Två rivaliserande bröder måste samarbeta för att hålla sitt bryggeri flytande, men vägen till framgång är kantad av kaos. Amerikansk komediserie.

15 april – Outer banks

Outer banks 

Ett kompisgäng i tonåren upptäcker en sedan länge begravd hemlighet och sätter därmed i gång en serie händelser som tar dem med på ett oförglömligt äventyr. Amerikansk äventyrsserie.

16 april – Fauda, säsong 3

Fauda 

En israelisk agent avbryter sin pension för att jaga palestinska agenter. Action från Israel.

17 april – El Dragón: En krigares återkomst, säsong 2

El Dragón: En krigares återkomst  

En finansman i Tokyo återvänder till sitt hemland Mexiko för att överta sin farfars roll som ledare för en kartell och bekämpa två rivaler. En bombutredning ger Héctor en ledtråd i utredningen av mordet på hans syster. Kriminaldrama från Mexiko.

17 april – Too hot to handle

Too hot to handle 

En paradisisk strand, sexiga singlar, mingel – och en stor summa pengar för den som kan motstå frestelsen. Kan de säga nej till sex eller vinner de köttsliga lustarna? Reality om romantik och bröllop från USA.

17 april – Black AF 

Black AF 

Kenya Barris och Rashida Jones medverkar i denna familjevänliga komediserie från USA med inspiration från Barris egna liv.

18 april – Hyena

Hyena 

För att överleva i en hänsynslös värld river två rivaliserande advokater med högklassiga klienter ned allt som står i vägen för deras ambitioner. Koreansk dramaserie.

19 april – Hi bye, mama!

Hi bye, mama! 

En död kvinna får chansen att återvända till livet, men hennes återkomst blir en rejäl chock för den omgifte maken och deras lilla dotter. Koreansk dramaserie.

20 april – Cooked with cannabis

Cooked with cannabis 

Kockar tävlar för att få programvärdar och specialgäster höga på rätter med cannabis – örter, extrakt och CBD-såser… Realityserie från USA.

20 april – The midnight gospel

The midnight gospel 

En man som sänder en rymdcast ger sig ut på en resa bland världarna i sin universumsimulator och ställer existentiella frågor om livet, döden och allt däremellan. Animerad komedi från USA.

22 april – Win the wilderness

Win the wilderness 

Sex par tävlar om ett hus i Alaska. För att vinna måste de bevisa att just de är bäst rustade att överleva i den orörda och oländiga vildmarken. Brittisk realityserie.

23 april – La casa de las flores, säsong 3

La casa de las flores 

En välbärgad matriark försöker upprätthålla familjens perfekta fasad efter att makens älskarinna har avslöjat deras smutsiga hemligheter. Drama från Mexiko.

24 april – After life, säsong 2

After life 

Ricky Gervais gör huvudrollen – en journalist som försöker komma över sin frus död genom att bete sig så otrevligt att de som försöker hjälpa honom ska ge upp. Brittisk dramakomedi.

27 april – Never have I ever

Never have I ever 

En komediserie om att växa upp som en första generationens indisk-amerikansk tonårstjej. Inspirerad av Mindy Kalings egen barndom. Amerikansk dramakomedi.

29 april – Nadiyas time to eat

Nadiyas time to eat

I den här matlagningsserien serverar britiska kocken och kokboksförfattaren Nadiya Hussain läckra genvägar, viktiga ingredienser och snabba favoriter - perfekt för dagens stressade familjer. 

29 april – Extracurricular

Extracurricular 

En begåvad high school-elev är fast besluten att skapa ett bättre liv åt sig själv, och ger sig in i en värld av riskfylld kriminalitet för att kunna betala för college. Koreansk dramaserie.

29 april – Summertime

Summertime

Inspirerad av Federico Moccias böcker följer denna serie den unga kvinnan Summer, som längtar efter att lämna sin lilla stad och se världen, när hon träffar Ale, en motorcyklist. Italiensk dramasrie.

30 april – The victims game

The victims game 

När en kriminaltekniker med Aspergers syndrom upptäcker att hans dotter har en koppling till en rad mystiska mord riskerar han allt för att lösa fallet. Kinesisk thrillerserie.

30 april – The forest of love: Deep cut

The forest of love: Deep cut

Ingenting är som det verkar när en karismatisk bedragare och ett filmteam komplicerar tillvaron för två känslomässigt ärrade kvinnor.

April – Terrace house: Tokyo 2019-2020, säsong 3

Terrace house: Tokyo 2019-2020 

Sex främlingar på jakt efter kärlek delar hus i Tokyo. Det finns inget manus, så vad som händer härnäst är helt upp till dem. Japansk reality.

April – The circle 

The circle 

Var dig själv - eller någon annan? Spelarna måste välja medan de jagar en stor prissumma i denna strategiska tävlingsshow.

April – The king: Eternal monarch

The king: Eternal monarch

Kung Lee Gon försöker försegla porten mellan dimensionerna, medan Jung Tae-eul, en polisinspektör, helt enkelt vill skydda andras liv och kärlek. Koreanskt drama.

Nya filmer på Netflix i april 2020

3 april – Coffee & Kareem

Coffee & Kareem 

En inkompetent Detroit-polis tvingas slå sig samman med sin flickväns påfrestande son när deras försök att umgås uppdagar en kriminell konspiration. Amerikansk actionkomedi.

3 april – Money heist: The phenomenon

Money heist: The phenomenon

Den här filmen granskar varför och hur ”Money heist” över hela världen kunde skapa en våg av entusiasm för en älskvärd grupp tjuvar och deras professor.

10 april – Tigertail

Tigertail 

En man reflekterar kring sin förlorade ungdomskärlek och resan från Taiwan till USA, samtidigt som han försöker återknyta kontakten med sin dotter. Amerikanskt drama.

10 april – Love wedding repeat

Love wedding repeat 

Jack får uppleva flera olika versioner av samma dag och tvingas ta itu med jobbiga gäster, fullständigt kaos och en möjlig romans på sin systers bröllop. Romantisk komedi från Storbritannien.

10 april – La vie scolaire

La vie scolaire 

I ett av Paris fattigaste områden försöker en skolkurator hjälpa socialt missgynnade elever, samtidigt som hon brottas med sina egna svårigheter. Samhällsdrama från Frankrike.

10 april – The main event

The main event 

En ung kille som gillar wrestling fajtas mot skräckinjagande motståndare i en tävling efter att han hittat en magisk mask som ger honom superkrafter. Amerikansk familjefilm.

17 april – Sergio

Sergio 

I kölvattnet av USA:s invasion av Irak ställs FN-diplomaten Sergio Vieira de Mello (Wagner Moura) inför sitt livs svåraste uppdrag. Amerikanskt drama.

17 april – Betongrus

Betongrus 

Redo att göra vad som helst för att bli rik vänsder en ung man upp och ned på Berlins fastighetsmarknad med sin skumma vän – tills allt förändras. Tyskt drama.

17 april – Ondskans arv

Ondskans arv 

Ett år efter att hon löste ett antal mord återvänder kriminalinspektör Amaia Salazar till Baztandalen för ett nytt fall som har kopplingar till de tidigare morden. Kriminalthriller från Spanien.

17 april – Earth and blod

Earth and blod 

En sågverksägare och hans tonårsdotter hamnar i en dödlig fejd när en narkotikahandlare gömmer stulet kokain på deras egendom i Ardennerna. Kriminaldrama från Frankrike.

22 april – Träskets tystnad

Träskets tystnad 

Gränsen mellan fantasi och verklighet börjar suddas ut för en framgångsrik kriminalförfattare när han fördjupar sig i ämnet korruption under arbetet med sin nya bok. Kriminaldrama från Spanien.

22 april – The Plagues of Breslau

The Plagues of Breslau 

Efter att en kropp hittats sydd inuti en kohud upptäcker en Wrocław-detektiv att en mördare återskapar en farsot från 1700-talet. Kriminaldrama från Polen.

24 april – Extraction

Extraction 

En förhärdad legosoldat får tillfälle att rannsaka sig själv när han skickas till Bangladesh för att rädda en knarkbarons kidnappade son. Amerikansk actionthriller.

30 april – Rika på kärlek

Rika på kärlek 

Teto jobbar under falskt namn på sin rika pappas företag, där han blir kär i Paula. Han säger att han kommer från en fattig familj – en lögn som snart får eget liv. Komedi från Brasilien.

30 april – Dangerous lies

Dangerous lies

Efter att ha förlorat sitt servitrisjobb tar Katie Franklin  jobb som vaktmästare till en rik äldre man. När han oväntat går bort och namnger Katie som hans enda arvtagare dras hon och hennes man Adam in i en väv av lögner, bedrägeri och mord. Amerikansk thriller.

Nya komedishower på Netflix i april 2020

1 april – The Iliza Shlesinger sketch show

Komikern Iliza Shlesinger bjuder på en rolig och respektlös blandning av galna karaktärer, fräcka sociala kommentarer och popkulturella skämt.

1 april – David Batra: Elefanten i rummet

David Batra: Elefanten i rummet 

Den svenske komikern David Batra blir personlig och går in på för- och nackdelarna med att vara gift med en före detta partiledare.

14 april – Chris D'Elia: No pain

Chris D'Elia: No pain 

Chris D’Elia intar scenen i Minneapolis för att dela med sig av sina tankar om självcensur, problematiska delfiner och värdelösa mutantkrafter.

16 april – Mauricio Meirelles: Levando o Caos 

Mauricio Meirelles: Levando o Caos  

Den brasilianske komikern Mauricio Meirelles gör en specialshow från en scen i São Paulo.

16 april – Fary: Hexagone, del 2 

Fary: Hexagone 

Fary underhåller med sina anekdoter om hur det är att växa upp i två kulturer, att resa utomlands som fransman och hur han chockade etablissemanget på Molière Awards. Standup från Frankrike.

21 april – Middleditch & Schwartz

Middleditch & Schwartz 

Thomas Middleditch och Ben Schwartz tar med sin komedishow till en global publik i en samling av tre helt improviserade komedispecialer. Varje föreställning är baserad på ett slumpmässigt publikförslag.

24 april – Yours sincerely, Kanan Gill

Yours sincerely, Kanan Gill

Den indiska komikern Kanan Gill mäter sitt vuxna liv mot de mål han satte upp i ett brev som han skrev som tonåring.

Nya dokumentärer på Netflix i april 2020

1 april – How to fix a drug scandal

How to fix a drug scandal 

Två amerikanska kemister i ett labb begår chockerande brott som förlamar rättssystemet i en hel delstat och får advokater, tjänstemän och tusentals intagna att ifrågasätta rättvisan.

10 april – LA originals

LA originals 

Fotografen Estevan Oriol och konstnären Mister Cartoon förvandlade sina chicanorötter till hård konst som fått stort inflytande på gatukulturen och hiphopen.

15 april – The innocence files 

The innocence files 

Dessa berättelser avslöjar svåra sanningar om USA:s straffrättsliga system, samtidigt som de visar att när oskyldiga döms är det inte bara ett liv som är oåterkalleligt skadas: familjer, brottsoffer och förtroendet för systemet bryts också ned.

22 april – Absurd planet

I denna utforskande och humoristiska serie får vi stifta bekantskap med några av jordens mest otroliga varelser; från brölande sjöelefanter till små bombarderbaggar. Amerikansk naturserie.

22 april – Circus of books

Circus of books 

Under nästan fyra årtionden drev det anspråkslösa paret Karen och Barry Mason Circus of Books, en porrbutik i Los Angeles som blev en samlingsplats för HBTQ-personer.

29 april – En hemlig kärlek

En hemlig kärlek 

När två kvinnor – Pat Henschel och basebollspelaren Terry Donahue – förälskar sig 1947 blir det början på en 65 år lång kärlekshistoria och kamp mot fördomar.

29 april – I självförsvar: Historien om Cyntoia Brown

I självförsvar: Historien om Cyntoia Brown 

16-åriga Cyntoia Brown blir dömd till livstids fängelse, men snart väcks frågetecken kring både hennes förflutna och själva lagstiftningen. Är hon verkligen skyldig?

April – Arashis diary: Voyage

Arashis diary: Voyage 

Tjugo år efter sin debut ger sig medlemmarna i det populära japanska bandet Arashi ut på en ny resa där de delar med sig av sina liv och sina talanger.

Nytt för barn på Netflix april 2020

3 april – Spirit – På fria vidder: Ridskolan

Spirit – På fria vidder: Ridskolan 

Lucky och hennes vänner påbörjar ett nytt kapitel när de lämnar Miradero bakom sig och flyttar till prestigefyllda Palomino Bluffs ridskola.

3 april – Stjärnstrålen

Stjärnstrålen 

När färgstarka skurkar är i farten förvandlar sig 8-åriga Zoey till superhjälten Stjärnstrålen och blir tjejen som räddar dagen – varje dag!

6 april – The Big Show Show

The Big Show Show 

Före detta WWE-brottaren Big Show har lämnat ringen och är redo för en ännu större utmaning: att uppfostra tre döttrar tillsammans med sin fru i Florida.

17 april – De sista barnen på jorden

De sista barnen på jorden 

När zombier och monster invaderar hans hemstad måste en föräldralös 13-åring samarbeta med sina vänner för att överleva kaoset.

22 april – Syskonen Willoughby

Syskonen Willoughby 

I den här animerade filmen blir fyra barn övergivna av sina själviska föräldrar och får lära sig att anpassa sina ålderdomliga värderingar till den moderna världen.

24 april – Hej ninja, säsong 2

Hej ninja 

Bästisarna Wesley och Georgie och deras knasiga kattkompis Pretzel förvandlas till ninjor och ger sig in i en magisk värld där de löser problem och räddar dagen.

Missa inga nyheter om coronaviruset! Ladda ner Expressens app – och slå på notiser – för senaste nytt. 

TV: Netflix sänker kvaliteten

Netflix sänker kvaliteten • Bopriserna efter corona • Se Bara Nyheter 20 mars