Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix: Alla nya serier och filmer i december 2018

"You", en ung kvinnlig författare och en bokhandlare.
Filmen "ROMA" har premiär 14 december.Foto: CARLOS SOMONTE / AP TT NYHETSBYRÅN
Bruce Springsteen – på Broadway.

Komiker och kriminella. Och den mycket emotsedda filmen ROMA som utspelar sig i tidigt 1970-tal i Mexiko.

Här är alla de stora nyheterna på Netflix under december 2018, med länkar som gör det enklare att hitta favoriterna.

Nya Netflix originalserier

7 december. Bad Blood. Kriminaldrama baserat på den verkliga historien om Rizzutofamiljen som styrde den organiserade brottsligheten i Montreal i årtionden.

7 december. Dogs of Berlin. Två poliser utreder mordet på en tysk-turkisk fotbollsspelare. Men fallet tar en märklig vändning när det står klart att en av poliserna har kopplingar till den undre världen.

7 december. Vad hjärtat vill. Elsa från Paris kan inte komma över sitt ex. Då anlitar hennes bästa vänner en manlig eskort för att få henne att gå vidare. Men deras plan funkar lite för bra.

7 december. El recluso. En före detta marinkårssoldat tar sig in i ett mexikanskt fängelse för att infiltrera ett gäng som misstänks för att ha kidnappat dottern till en amerikansk domare.

7 december. Pine Gap. Spionserie om den hemliga australisk-amerikanska försvarsorganisationen "Pine Gap", där spioner arbetar tillsammans och mot varandra.

14 december. Inside the Real Narcos. Dokumentär där Jason Fox, tidigare soldat i specialstyrkorna, söker upp och intervjuar medlemmar av knarkkarteller i Mexiko, Colombia och Peru för att få deras perspektiv på knarkkrigen.

14 december. Sunderland Till I Die. Dokumentär om engelska fotbollslaget Sunderland och deras fans. Vi följer dem genom säsongen 2017/2018 när de degraderas från Premier League och deras försök att komma tillbaka till högsta divisionen.

14 december. The Fix. Komikerna Jimmy Carr, D.L. Hughley och Katherine Ryan tar sig an världens klurigaste problem för att hitta den perfekta lösningen.

14 december. The Protector. En ung man i Istanbul med en talisman med mystiska krafter ger sig i väg på ett äventyr där han kämpar mot mörka krafter för att få klarhet i hans gåtfulla förlutna.

14 december. Tidelands. Drama om mord, droger och sjöjungrur. Allt tar sin början när den före detta brottslingen, Cal McTeer, återvänder till sin hemstad Orphelin Bay och upptäcker att invånarna inte är som alla andra. 

21 december. Back With the Ex. Efter ett antal år träffar fyra singar sina ex som betytt nånting för dem. Ska de återuppta relationen, eller har det gått för lång tid?

21 december. The Casketeers. Gripande doku-serie om det gifta paret Francis och Kaiora Tipene som driver begravningsbyrå och hjälper människor i deras värsta ögonblick.

21 december. Parfum. En ung kvinnlig student på en internatskola hittas mördad och hennes doftkörtlar har avlägsnats. Misstankarna riktas mot en parfymör med övernaturligt luktsinne.

 

LÄS MER: Netflix: Missa inte julens bästa filmer 2018 

 

21 december. Diablero. Den ständiga kampen mellan gott och ont. Det goda representeras av en ung präst och en demonjägare som ska hitta en kidnappad flicka i Mexikos undre värld. 

21 december. Derry Girls. Komediserie om tre tonårstjejer som försöker överleva i det våldsamma 90-talet i Nordirland och Londonderry.

21 december. 7 Days Out. Dokumentärserie som fokuserar på förberedelserna inför stora evenemang som "Kentucky Derby". 

21 december. Wolf. En specialenhet som arbetar över Turkiet ställs inför ständig fara – både hemma och på fältet. 

26 december. You. En genialisk bokhandlare är besatt av en ung lovande författare. I tysthet avlägsnar han alla hinder som står mellan dem. 

28 december. Instant Hotel. Ett antal husägare i Australien bor över hos varandra för att bedöma om de blir bra hotellägare.

28 december. Selection Day. En 14-årig kille försöker ta sig in i ett prestigefyllt cricketlag i Mumbai i Inden. Men världen förändras när han träffar sin storebrors största hot.

28 december. Murder Mountain. Vad händer när drömmen om Kalifornien blir en mardröm? När en man försvinner i Humboldt County blottläggs ett nät av våld och droger och där polisen tittar åt ett annat håll.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 

LÄS MER: Så laddar du ner filmer och serier från Netflix 

 

Missa inte julspecialen av Sabrina.Foto: Dean Buscher/Netflix / CAS111C_0176

Netflix originalserier som fortsätter

7 december. The Ranch: Del 6. Colts drömmar om att bli proffs grusades. Nu hjälper han sin pappa och bror att hålla ranchen i gång.

7 december. Nailed It! Holiday!  Julspecial för "Nailed it!" Matprogrammet som skapar mirakel på många olika plan.

12 december. The Sound of Your Heart: Säsong 2. Rebbot av en sydkoreansk webbserie som följer den egendomliga vardagen för en serietecknare, hans flickvän och hans mycket märkliga familj.

14 december. Chilling Adventures of Sabrina: Del 1: “A Midwinter’s Tale”. Vintersolståndet närmar sig och Sabrina förbereder en känslomässig seans – men allt går totalt fel.  Julspecialen av säsong 1 av Sabrina.

14 december. Huset fullt – igen. Säsong 4. Familjen Tanner-Fuller-Gibbler är tillbaka. Och de ska bli fler.

14 december. Travelers. Säsong 3. En FBI-agent spårar upp fyra personer som tycks han fått helt nya personligheter. När deras hemligheter börjar spridas måste MacLaren och hans team hitta Traveler 001.

14 december. Inifrån världens värsta fängelser. Säsong 3. Undersökande reportern Raphael Rowe satt tidigare i fängelse för att mord han inte begick. Nu besöker han och låter sig spärras in i fängelser i Coloblia, Costa Rica, Rumäningen och Norge.

18 december. Terrace House: Opening New Doors. Säsong 5. Takayuki och Aya fortsätter att dejta. Men Takayuki verkar tycka om någon annan.  

21 december. Berättelsen bakom bilderna. Säsong 3. Vi följer med världsberömda fotografer till okända delar av  Indien, Indonesien och Australien.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 

 

Mowgli – nyversionen av Djungelboken.Foto: Netflix

Nya filmer på Netflix

7 december. Femstjärnig jul. Allt spårar ur när den italienske premiärministern åker till Budapest över julen och träffar sin politiske rival. Som han har en affär med.

7 december. Mowgli. Filmatisering av Djungelboken. Om en pojke som uppfostras av djuren i djungeln och måste ta itu med sitt mänskliga ursprung.

14 december. ROMA. Oscarsvinnaren Alfonso Cuarón berättar en krönika om en medelklassfamiljs liv under de händelserika åren i Mexiko City i början av 1970-talet. Betyg på IMDB: 8,5. 

21 december. Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski. Underground-konstnärer i Los Angeles hittar okända mästerverk av en glömd polsk skulptör. När de börjar söka efter Szukalski upptäcker de ett geni med stora problem.

21 december. Bad Seeds. En bedragare begår småbrott med sin adoptivmamma, men plågas av sitt förflutna. Allt tar en ny vändning när han blir mentor åt en grupp skolelever med problem.

21 december. Bird Box. Fem år efter en våg av självmord svept över staden och decimerat befolkningen ger sig en kvinna och hennes två barn i väg efter en fristad.

28 december. La noche de 12 años. 1973 sitter tre politiska fångar in det ökända Tupamaro-fängelst i Uruguay, en av dem är José Mujica, landets kommande president.

 

Två standup-specialer

11 december. Vir Das: Losing It.  Med komikern Vir Das.

18 december. Ellen DeGeneres: Relatable. Hennes första sedan 2003.

Nya dokumentärer på Netflix

7 december. The American Meme. Följ fyra sociala medier-experter: Paris Hilton, Josh Ostrovsky, Brittany Furlan och Kirill Bichutsky.

7 december. ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? Han var dj i Run DMC, men mordet är fortfarande olöst och många vänner och fans vill veta sanningen.

14 december. The Innocent Man. Mord och orättvisor i en småstad i Oklahoma i USA på 1980-talet. 

16 december. Springsteen on Broadway. Precis som det låter. Baserad på Springsteens självbiografi. 

 

LÄS MER: GUIDE: 75 bästa barnfilmerna på Netflix, HBO & Viaplay 2018 

 

Familjevänligt: Nyheter för barn och unga

7 december. Free Rein: Femte fålen apelgrå. En trasig julgransprydnad leder till ett avslöjande om en familjehemlighet.

7 december. Minimonster och önskestjärnan. Lobos och Glorbs julönskningar slår in. Vad är de då? Jo, kolla själv! 

14 december. Voltron: Legendary Defender. Säsong 8. Fem osannolika hjältar bekämpar ondska på ett intergalaktiskt plan. De ska ju rädda universum!

14 december. Prinsen av Peoria: A Christmas Moose Miracle. Den spexiga prinsen firar jul. Och jo, här finns en jul-älg i bilden.

21 december. 3Below: Tales of Arcadia. Två unga kungliga utomjordingar försöker smälta in i sin omgivning.

 

LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix  

LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang