Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nalle adopterar 30-årig indier

Nalle Knutsson tillsammans med 30-årige Sanjay Komar. Sanjay tycker att Nalle varit en jättebra pappa hittills. Den gula jackan är en välkomstpresent från Nalle.
?Club Goa?-stjärnan Nalle Knutsson, 62, har ansökt om att få adoptera en son. Han heter Sanjay Komar, är 30 år och kommer från Indien.
? Jag älskar honom. Han är så söt och alldeles underbar, säger Nalle Knutsson
Efter finalen i ?Club Goa? stannade regissören och showartisten Nalle Knutsson kvar i Indien i tre månader. Under den tiden höll Sanjay Komar, 30, från Indien honom sällskap. Nu har Nalle Knutsson ansökt till Stockholms tingsrätt om att få adoptera Sanjay Komar. När Expressen når Nalle Knutsson säger han: ? Jag sitter med min snart nyblivne son och äter indisk mat.

?Jag grät när han satt i tullen?

Sanjay kom till Sverige den 24 juni. Hur känner ni varandra? ? Jag har varit hans fadder i många år och så var han med mig i Goa. Varför vill du adoptera honom? ? Han har ingen pappa så då vill jag adoptera honom nu när han kommer till Sverige. Han har levt mycket fattigt, Men han är vuxen? ? Han är jättesöt och han är väldigt stolt över mig som pappa. Hans egen är död.

Vill jobba som frisör

Var han med i ?Club Goa?? ? Nej, han vill inte det. Han är så blyg och skäms litegrann. Han lever under mycket fattiga förhållanden. Vad vill han göra i Sverige? ? Han vill jobba som frisör och massör. Han är en väldigt duktig frisör. Han klippte mig i morse faktiskt. Nalle Knutsson har redan två biologiska barn och en adopterad dotter. Han ser fram emot ytterligare en son. ? Jag älskar honom, han är så söt. Jag hoppas att adoptionen går snabbt så att vi kan ordna med alla papper och så. Sanjay är glad över att få Nalle, 62, som sin nya pappa. ? Jag är överlycklig! Min egen pappa är i himlen. Är du inte lite för gammal för att bli adopterad? ? Jag har inga problem med det, säger Sanjay.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!