Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meral skiljer sig efter "Club Goa"

Kärleken varade kortare än en dokusåpa – inte ens ett år som gifta. Emil kokot och Meral Tasbas går skilda vägar.
Efter ett års äktenskap skiljer sig nu Meral Tasbas från sin Emil Kokot.
Club Goa -stjärnan har den senaste tiden mått oerhört dåligt och gått ner tio kilo.
Jag mår bättre och är starkare utan honom.
Lyckan varade inte ens ett år. I april 2004 gifte sig dokusåpadrottningen Meral Tasbas, 25, med sin Emil Kokot, 29. – Det känns helt fantastiskt. Nu vill jag ha barn så fort som möjligt, sa en överlycklig Meral Tasbas då. Sedan dess har dock hennes liv varit stormigt. Vid jul sköts Emil Kokot i magen av okända gärningsmän och vårdades för allvarliga skador på Södersjukhuset.

Vakade

Meral Tasbas vakade hela tiden vid hans sida. Innan hon åkte ned till inspelningen av TV3:s skandalsåpa "Club Goa" berättade tv-stjärnan: – Känner jag att jag måste hem till honom kommer jag att bryta dokusåpan, han är mitt allt. Men nu är alltså Meral Tasbas äktenskap med Emil Kokot över. – Jag orkade inte längre. Under en lång tid kände jag mig inte som Meral Tasbas längre. Det senaste året har varit nära att knäcka mig. Jag bara grät och grät. Vi hördes inte av under hela tiden som jag var i Indien och gjorde "Club Goa". Hon berättar vidare att beslutet att lämna in ansökan om skilsmässa varit på gång ett tag: – Ja, det har pendlat fram och tillbaka. Ibland har Emil velat göra slut, ibland är det jag. Men det här är definitivt. Det finns ingen återvändo.

Pansar, skinn och ben

Meral Tasbas sticker inte under stol med att det senaste året varit turbulent för hennes del: – Jag har gått ner tio kilo. Inte kunnat äta. Är bara skinn och ben. Jag har mått oerhört dåligt. Men efter allt som varit känner jag mig starkare än på länge. Jag är en pansarvagn och på väg igenom det svåra. Expressen har utan framgång sökt Emil Kokot för en kommentar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!