Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Maria Öhrman sparkas från "Let's dance"

"Let´s dance"-domaren Maria Öhrman petas ut juryn i "Let´s dance" efter fem år. "Det känns hårt", säger hon till Expressen. Foto: Maria Hansson
Maria Öhrman, 47, sparkas från "Let's dance".
Efter fem år i juryn får hon gå - utan någon förklaring.
- Visst sjutton blir man ledsen, säger Maria Öhrman.
Hon fick beskedet i tisdags.
- Jag fick veta att jag inte var aktuell längre och att det inte hade något med mina prestationer att göra. Även om det här inte är någon katastrof för mig, så är det aldrig roligt att bli bortvald.
- De har heller inte gett mig någon motivering, jag tycker att de borde kunna kommunicera rakt med mig efter fem år, säger Öhrman.

"Ett vanligt liv"

Hon har hört att hon ersätts av en yngre nykomling.
- Det känns hårt.
Öhrman tror att hon petas för att hon inte längre syns på vimmel och i andra TV4-program.
- Jag började leva ett vanligt liv och blev väl en dålig reklampelare.

Vägde 46 kilo

För drygt tre år sedan blev hon sjuk. Hon drabbades av tarminflammationer, inre blödningar och vägde hon 46 kilo. Läkaren sa att hon var tvungen att byta livsstil.
- Jag har slutat stressa, flyttat ut på landet och dejtat min bonde. Det rimmar illa med den här glamourprofilen. Fler förändringar är att vänta.
- En del dansare ska vara utbytta mot mindre erfarna dansare. Om det är sant blir ju tävlingen orättvis. Då tävlar man inte på lika villkor längre.

"Se annorlunda ut"

Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent bekräftar att dansare ska bytas ut. Men håller inte med om att Maria petats för att hon är en "dålig reklampelare".
- Verkligen inte. Vi ser över saker löpande och juyrykonstellationen kommer att se annorlunda ut nästa år. Vi tycker att Maria har gjort ett fantastiskt jobb.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!