DRÖMGÄSTEN. Kristian Luuk hoppas på prinsessan Madeleine i den nya tv-showen "Godnatt, Sverige". "Vi får väl se om jag lyckas", säger Luuk.
DRÖMGÄSTEN. Kristian Luuk hoppas på prinsessan Madeleine i den nya tv-showen "Godnatt, Sverige". "Vi får väl se om jag lyckas", säger Luuk.

Luuk drömmer om Madeleine – i nya showen

Publicerad
Uppdaterad
Efter att Sen kväll med Luuk gått i graven är nu Kristian Luuk snart tillbaka i rutan med pratshowen Godnatt, Sverige .
I det här programmet ska intervjuerna stå i centrum. Det blir ingen underhållning och inga sketcher, säger han.
En intervjuperson per program och ingen underhållning. Det är konceptet för Kristian Luuks nya pratshow "Godnatt, Sverige" som börjar sändas efter 22-nyheterna på TV4 den 12 april. – Just intervjuerna var det jag till slut gillade mest med "Sen kväll med Luuk", och det känner jag att jag vill utveckla. Jag presenterade idén för cheferna på kanalen och de gillade den. Det ska bli otroligt roligt, säger han. Leder två program Programmet sänds tre kvällar i veckan, och Kristian Luuk VICTORIA VAR GÄST. Kristian Luuk har redan haft kronprinsessan Victoria som gäst i "Sen kväll med Luuk". blir programledare för två program i veckan. – Vi håller fortfarande på att leta efter en person som kan leda programmet när jag inte gör det. Vi har testat både kvinnor och män, och det viktigaste är att vi hittar en stark person som kan göra programmet rättvisa.

Vill ha kändisar

Kristian Luuk har lyckats få många kända personer till sitt program tidigare, och han har goda förhoppningar om att det ska fortsätta så. – Just nu känner jag att drömgästerna vore prinsessan Madeleine, Fabian Bengtsson och Hilary Swank. Vi får väl se om jag lyckas med att få med någon av dem.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag