Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lenas bröstlek i tv

Lena Philipsson avslutade gårdagens SVT-gala genom att sjunga barnvisor som gjorts om och fått ett sexuellt innehåll.
Det fick många tittare att reagera starkt.
- Det var roliga timmen för mig, säger sångerskan själv om sin vågade show.
Sent i går firade SVT 50 år med en gala som direktsändes från Hovet och Globenområdet. Uppslutningen av stjärnor var stor och bland dem fanns Lena Philipsson, 40, som gjorde två spektakulära framträdanden, specialdesignade för tillfället.

Sjöng snuskiga barvisor

Ett av dem avslutade kvällen och var ett potpurri av kända barnvisor, men som här försetts med en sexuell ton. - Jag heter Humle och jag heter Dumle, sjöng sångerskan och klämde sig på vardera bröstet. - Och varje dag så träffas vi i Philipssonskans skafferi, fortsatte hon. Sedan placerade hon händerna nedåt skrevet och sjöng: - Har ni sett min apa. - Har ni sett Herr Nilsson för han heter faktiskt så. Showen avslutades med att hon tände en cigarett.

Upprörda läsare

Upprörda läsare har hört av sig till Expressen. En reaktion som Lena Philipsson själv har svårt att förstå. - Jag tycker att det var jättekul. Du tror inte att folk blir upprörda? - Jag vet inte. Det finns alltid någon som blir upprörd. Men jag tycker som vanligt att det är väl mest kul. Jag tycker inte att det är vulgärt. Det var roliga timmen för mig. Lars Leijonborg, tillförordnad kulturminister fanns med i publiken. Han hade inget emot framträdandet. - Lena Philipssons show? Du menar det här barnförbjudna på slutet? Det var väl rätt så okej. Var det bra? - Hela kvällen var bra. Jag hade roligt.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!