Alexander Skarsgård i "True blood".
Alexander Skarsgård i "True blood".

Klart: Skarsgård får en fjärde säsong för succén "True blood"

Publicerad
Uppdaterad
"True blood" har precis dragit i gång en tredje säsong.
Och för svenska Hollywood-hunken Alexander Skarsgård väntar faktiskt ännu mer tid som vampyr.
Seriens framgångar gör att en fjärde säsong redan fått klartecken.
För drygt en vecka sedan började den tredje säsongen av tv-serien "True blood" att sändas i USA.Serien, som varit räddningen för kanalen HBO, har nått enorma framgångar och gett svenska skådespelaren Alexander Skarsgård status som Hollywood-hunk.

Kringprodukter är receptet

Och Skarsgård kan se fram emot att fortsätta spela rollen som vampyren Eric Northman. I måndags meddelades nämligen att en fjärde säsong har fått klartecken.
En stor orsak till att kanalen väljer att satsa på ytterligare en säsong är, enligt branschtidningen Variety, den stora framgången för försäljningen av kringprodukteri likhet med hysterin kring "Twilight".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag