Kändisarna som tackar nej till "Celebrity rehab with Dr Drew"

Publicerad
"Celebrity rehab with Dr Drew" vill ha de stora kändisnamnen.
Men alla tackar nej.
Och förnekar att de har problem.
Lindsay Lohan, Heather Locklear, Charlie Sheen och Jenna Jameson.
Där har du tre kändisar som utan att tveka har tackat nej till frågan om de vill vara med i den kommande säsongen av amerikanska tv-programmet "Celebrity rehab with Dr Drew".
Nöjessajten TMZ skriver att Lindsay Lohan enligt flera uppgiftslämnare blev erbjuden så mycket som drygt 7 miljoner kronor för att medverka i programmet.

Liknande orsaker

Intresset ska ha varit iskallt, dels för att Lohan inte tycker att hon har några problem och dels för att hon inte vill ha något att göra med Dr Drew.
Heather Locklears nej ska ha varit av liknande orsaker.
"Celebrity rehab with Dr Drew" har en realityshow där kändisar får hjälp av Drew Pinksy med sina missbrukarproblem.
När det nu planeras för ytterligare en säsong av programmet med inspelningsstart den 10 maj enligt TMZ, har produktionsbolaget svårt att få kändisarna att ställa upp.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag