Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jöback och Highlights till Melodifestivalen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Henrik Hansson

Peter Jöback är joker nummer tre i Melodifestivalen. 

Samtidigt kan Expressen berätta att Highlights från "Dansbandskampen" kommer backa upp webbjokervinnarna på scenen nästa år. 

- De behöver hjälp, säger Keith Almgren i deras stab.

20 år efter att Peter Jöback kom näst sist i Melodifestivalen återvänder han till tävlingen som ett av de mest profilerade namnen. Låten heter "Hollow" och är skriven av Fredrik Kempe och Anders Hansson.

 - Peter är den artist som jag har försökt övertala längst att medverka, sedan 2003. Han är ett superproffs som alltid levererar på högsta, internationella nivå, säger Christer Björkman, tävlingsproducent för Melodifestivalen.

 Expressen kan i dag berätta att det blir Highlights från "Dansbandskampen" som backar upp webbjokervinnarna i MiSt, Mia Terngård och Stefan Lebert.

 - De behöver hjälp på scenen. De och vi har insett hur stort det är. Vi ska göra numret större och mer spektakulärt, säger Keith Almgren, som inte vill kommentera vilken grupp det rör sig om.