Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jöback och Highlights till Melodifestivalen

Foto: Henrik Hansson
Peter Jöback är joker nummer tre i Melodifestivalen.
Samtidigt kan Expressen berätta att Highlights från "Dansbandskampen" kommer backa upp webbjokervinnarna på scenen nästa år.
- De behöver hjälp, säger Keith Almgren i deras stab.
20 år efter att Peter Jöback kom näst sist i Melodifestivalen återvänder han till tävlingen som ett av de mest profilerade namnen. Låten heter "Hollow" och är skriven av Fredrik Kempe och Anders Hansson.
- Peter är den artist som jag har försökt övertala längst att medverka, sedan 2003. Han är ett superproffs som alltid levererar på högsta, internationella nivå, säger Christer Björkman, tävlingsproducent för Melodifestivalen.
Expressen kan i dag berätta att det blir Highlights från "Dansbandskampen" som backar upp webbjokervinnarna i MiSt, Mia Terngård och Stefan Lebert.
- De behöver hjälp på scenen. De och vi har insett hur stort det är. Vi ska göra numret större och mer spektakulärt, säger Keith Almgren, som inte vill kommentera vilken grupp det rör sig om.