Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

HBO Nordic september 2019: Alla nya tv-serier och dokumentärer

Mystiska saker händer i ”Into the Badlands”.Foto: Aidan Monaghan/AMC / © 2018 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserve
Temple handlar om en underjordisk klinik, vid en tunnelbanestation i London.Foto: Eddy Chen / HBO Nordic
Ur dokumentären ”What happened on September 11”.Foto: HBO Nordic
Ur första säsongen av ”Mr Inbetweens”.Foto: Mark Rogers / © Mr Inbetween Pty Ltd HBO

I september hedras minnet av 11 september-attackerna i New York med två olika dokumentärer.

I serien ”Temple” får vi följa en underjordisk klinik som hjälper dem som inte kan få vård utan att myndigheterna får veta.

Detta är nyheterna i HBO Nordics utbud under september 2019.

Nya tv-serier på HBO Nordic i augusti 2019

Är tittarna redo för andra säsongen av ”Mayans MC”?Foto: Copyright 2019, FX Networks. All rights reserved.

4 september. Mayans MC. Säsong 2 

Ur ”Sons of Anarchy” kom storyn om det rivaliserande MC-gänget Mayans. Jax Tellers tid är förbi och Ezekiel ”EZ” Reyes har precis lämnat fängelset. Saker kommer att hända vid den lilla kaliforniska gränsstaden mot Mexiko.

5 september. Into the Badlands. Säsong 3 

Efter civilisationens död har ett nytt feodalt samhälle växt fram där sju baroner slåss om herraväldet. Till deras hjälp har de lönnmördare, så kallade clippers, en av de främsta är Sunny. Men Sunny är inte som de andra. Efter att ha räddat en pojke upptäcker han pojkens mörka hemlighet. Tillsammans ger de sig in i Badlands med ett uppdrag – kommer de att rädda eller förstöra världen?

 

10 september. The Deuce. Säsong 3 

Serien handlar om hur porrbranschen växte fram i New York runt Times Square, hur den lämnade underjorden i början av 1970-talet och blev en etablerad industri på 1980-talet. I säsong 3 har videon och VHS slagit igenom, samtidigt som allt fler blir medvetna om aids.

 

13 september. Mr Inbetween. Säsong 2

Ray Shoesmith lever ett dubbelliv. Han kämpar med sitt förhållande, samtidigt som han måste ta hand om sin sjuka bror och försöka få ekonomin att gå ihop. Men vad familjen inte vet är att Ray jobbar som torped och driver in skulder, beslagtar vapen och droger och löser andras problem på ett permanent sätt.

 

13 september. Temple. Säsong 1

Nere i underjorden, vid tunnelbanestationen Temple i hjärtat av London ligger en hemlig illegal klinik som drivs av doktorn Daniel som botar alla som står utanför systemet och har råd att betala. Patienterna är dock allt annat än ofarliga för Daniel och hans medhjälpare.

Serien är en brittisk version av den norska serien ”Valkyrien”. 

14 september. Room 104. Säsong 3 

Rummet är huvudpersonen i den här serien. I den här tv-serien med fristående 30-minutersavsnitt får vi möta människorna som tar in på rum 104 på ett helt vanligt amerikanskt motell. 

I säsong 3 får tittarna möta en man som söker ett botemedel mot sitt kroniska hudtillstånd; vårdare av ett exotiskt djur som vill göra en försäljning; främmande syskon återförenas för att göra en investering; och mer.

 

Nya dokumentärer på HBO Nordic i september 2019

Foto: HBO

12 september. In the shadow of the Towers: Stuyvesant high on 9/11

Eleverna vid Stuyvesant High School på Manhattan i New York chockades när två plan kraschade in i tvillingtornen den 11 september 2001. Det som skulle bli en helt vanlig skoldag förvanlades till en mardröm där 3 000 personer dödades och 6 000 skadades bara några kvarter bort.

Åtta av ungdomarna vid skolan blev ögonvittnen till terrordåden och berättar om  upplevelserna runt terrordåden som skakade världen.

12 september. What happened on September 11

En familj återvänder till platsen för 11 september-dåden på Manhattan i New York för att lära yngre generationer om vad som hände. I dokumentären berättar överlevare och familjemedlemmar till dem som inte klarade sig.

Filmen förklarar även terrororganisationen al-Qaida och berättar kort om Manhattans historia. 

25 september. Buzz

Buzz är författaren Buzz Bissinger och vi följer honom under ett år då han arbetade med Caitlyn Jenners avslöjande memoarer, samtidigt som han själv fick ett uppvaknande.

26 september. How far the stars

József är en pianist som blandar modern jazz med romsk musik. Han blir vän med saxofonlegenden Tim Ries som hjälper honom att lämna Ungern för att skapa en karriär i USA.