Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

HBO Nordic november 2020: Alla nya serier och filmer

På grund av covid-19 har tv-serien Riverdale infört en ny policy
Rami Malek som Elliot Alderson i sista ”Mr Robert”. Dafne Keen i ny säsong av ”His dark materials”. Daniela Santiago i nya serien ”Veneno”.
Foto: HBO
Sista säsongen av ”Mr Robot”. Rami Malek som Elliot Alderson.
Foto: USA Network / Episodic
Dafne Keen spelar huvudrollen i ”His dark materials”.
Foto: HBO
Foto: HBO Max

På HBO Nordic hittar vi november sista säsongen av ”Mr Robot” med Rami Malek och Christian Slater, en ny säsong av ”His dark materials” och premiär för en spansk dramaserie om en trassexuell ikon, ”Veneno”.

Här är listan på allt det nya som kan streamas i novembermörkret.

Allt det nya – samlat i datumordning – på HBO Nordic i november 2020: nya serier, nya säsonger och några filmer.

Nya tv-serier på HBO Nordic i november 2020

1 november – Mr Robot, säsong 4

Den fjärde och sista säsongen av den prisbelönta thrillerserien. Price försöker få Angela att hämnas på Whiterose. Men saker eskaleras när Angela dödas av Dark Army-agenter och Whiterose varnar Elliot att han inte har mycket tid kvar att leva. Elliot och Mr Robot försöker bekämpa den mörka armén, men det går inte helt som planerat.

7 november – Romulus

Romulus är ett italienskt drama som handlar om Roms grundare och första kung. Historien utspelar sig 800 år före Kristus i en primitiv och brutal värld där människans öde bestäms av den hänsynslösa naturen och av gudarna.

9 november – Moonbase 8

I Winslow, Arizona tränar NASA:s Moon Base Simulator tre ivriga men inkompetenta astronautaspiranter inför deras första månuppdrag. När de kämpar för att slutföra träningen tvingar en rad oväntade omständigheter astronauterna att ifrågasätta sin egen mentala hälsa. Kan de överhuvudtaget fullborda uppdraget? Amerikansk komediserie.

10 november – Industry

I den internationella finansvärlden följer vi en grupp unga akademiker som tävlar om ett begränsat antal permanenta positioner på en investeringsbank i London. Men gränserna mellan kolleger, vänner, älskare och fiender blir suddiga när de fördjupar sig i en företagskultur som definieras lika mycket av sex, droger och ego som affärer och utdelningar. Brittisk dramaserie.

13 november – Valley of tears

Miniserie skapad av producenten bakom Euphoria, Ron Lesham. Vi följer några unga soldater i strid i Mellanöstern 1973 under Yom Kippur-kriget. Krigsserie från Israel.

16 november – Murder on Middle Beach

Dokumentärserie i fyra avsnitt, regisserad av Madison Hamburg. Vi följer hans arbete med att klara upp det olösta och våldsamma mordet på sin mamma 2010 i en välmående del av samhället Madison, Connecticut. I jakten på svar leder frågorna in i familjehemligheter och kontakter med kriminella element.

17 november – His dark materials, säsong 2

Lord Asriel (James McAvoy) har öppnat en bro till en ny värld och Lyra (Dafne Keen), som är upprörd efter sin bästa väns död, följer efter in i det okända. I en mystisk övergiven stad träffar hon Will (Amir Wilson), en pojke från vår värld som också flyr från ett komplicerat förflutet. Brittisk-amerikansk fantasy. 

20 november – Veneno

Om en av 1990-talets mest älskade transsexuella ikoner: Cristina Ortiz (La Veneno). Serien följer Valeria, en ung journaliststudent som upptäcker att hon har mer gemensamt med La Veneno än hon trodde. De två kvinnorna föddes i olika tider men deras berättelser sammanflätas. Spansk dramaserie.

22 november – Tuff money

Två älskvärda förlorare skojar om att kunna begå det perfekta brottet. Skämtet slår tillbaka när deras ord tolkas felaktigt och de blir tvungna att faktiskt genomföra rånet. Rumänskt kriminaldrama.

26 november – The flight attendant

Flygvärdinnan Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) vaknar i sitt hotellrum i Dubai, bakfull från kvällen innan. Bredvid henne ligger en död kropp. Hon är alldeles för rädd för att ringa polisen och fortsätter sin morgon som om ingenting har hänt. I New York möts hon av FBI-agenter som vill veta mer om hennes dygn i Dubai. Amerikansk dramaserie.

29 november – 30 coins

Det spanska skräckdramat ”30 coins” tar oss med in i en värld där ingenting är vad det ser ut att vara, där ingen går att lita på. Fader Vergara (Eduard Fernández), en exorcist, boxare och ex-fånge, har hamnat i exil från sin kyrka och tillsätter en prästtjänst i en avlägsen spansk stad. Han vill glömma och bli glömd, men hans fiender hittar honom snart.

Nya filmer på HBO Nordic i november 2020

8 november – The Rock & Roll Hall of Fame 2020 inductions

Musikdokumentär från ceremonin för årets Rock & Roll Hall of Fame. I år hedras Depeche Mode, Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, Notorious BIG och T Rex. Gäster vid ceremonin är Sean ”Diddy” Combs, Miley Cyrus, Dave Grohl, Don Henley, Billy Idol, Iggy Pop, Alicia Keys, Chris Martin, Lin-Manuel Miranda, Brad Paisley , Bruce Springsteen, St Vincent, Ringo Starr, Gwen Stefani, Charlize Theron och många fler.

19 november – Crazy, not insane

Dokumentärfilm som följer rättspsykiatern Dorothy Otnow Lewis. Hon ägnat mycket av sitt liv med att utreda våldsamma människors psyke, inklusive seriemördaren Ted Bundy. Hennes arbete med personlighetsstörningar och teorier om vad det är som skapar en mördare har med tiden gjort henne till ett kontroversiellt expertvittne i rättegångar.

”Emily in Paris” en stor snackis efter succén på Netflix