Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

HBO Nordic 2019: Alla nya tv-serier i augusti

Ur den norska sci fi-serien Beforeigners/Fremvandrerne. Foto: Lars Olav Dybvig

Vilken veckodag visas Handmaid's Tale? 

Vilka nyheter finns i HBO Nordics utbud i augusti 2019?

Här är allt som kommer till streamingtjänsten under sensommaren.

Nya tv-serier på HBO Nordic i augusti 2019

En serie mord utlöser en nationell kris. Ska säkerhetspolisen klara uppgiften i ”Our boys”? Foto: RAN-MENDELSON-052-2232988 / RAN-MENDELSON-052-2232988

1 augusti. Lambs of god

En mörk gotisk berättelse om tre nunnor från olika generationer, som bor i ett isolerat kloster vid kusten. När en ung präst anländer förstår de först inte att han har dolda avsikter. En miniserie om tro, kärlek och försoning.

 

5 augusti. Pico de Nablina

Serien är regisserad av Fernando Meirelles som även gjorde filmen ”Guds stad” som nomierades till fyra Oscar 2004. ”Pico de Nablina” utspelar sig i ett fiktivt Sao Paolo där marijuana legaliserats. Biriba, spelad av Luis Navarro, är en ung knarkhandlare som bestämt sig lämna brottsligheten och använda sina kunskaper för att sälja marijuana. Som kompanjon har han en en oerfaren investerare. Kan Biriba lämna sitt gamla liv bakom sig?

12 augusti. Succession, säsong 2

Säsong 2 startar med att familjen Roy försöker återta kontrollen av sitt imperium, men framtiden ser oviss ut. Ska familjen överleva?

13 augusti. Our boys

Serien är baserad på verkliga händelser. Under sommaren 2014 kidnappas och mördas tre judiska tonåringar av Hamasmilisen. Två dagar senare hittas en palestinsk pojke från östra Jerusalen bränd i ett skogsparti i västra Jersusalem. Vi får följa den israeliska säkerhetspolisens Shin Bets internutredare som försöker hitta mördaren. Samtidigt kämpar tonårsföräldrarna för upprättelse och tröst.

19 augusti. The Righteous gemstones

Komediserie om den världsberömde tv-pastorn patriarken Eli, spelar av John Goodman, och hans familj, två söner och en dotter. Det är en klan som inte riktigt lever som de lär.

21 augusti. Beforeigners/Fremvandrerne

Fremvandrerne är en norsk sci fi-serie av Anne Bjørnstad och Eilif Skodvin. En rad ljusfenomen inträffar i världshaven vilket leder till att människor ur det förgångna återuppstår. De kallas ”framvandrare”, men kan själva inte förklara vad som hänt.

 

26 augusti. The Affair. Säsong 5

Säsong 5 tar vid där förra säsongen slutade, Helen har en affär med en karismatisk filmstjärna. Noah får svälja sin stolthet och ta hand om familjen när Helen inte är där. När en person ur det förflutna dyker upp förändras allt för både Helen och Noah.

26 augusti. Power. Säsong 4

Serien handlar om James St Patrick, en hänsynslös knarklangare som försöker lämna det kriminella livet för att ta hand om sin nattklubb. 

Vilhelm Blomgren, Mattias Silvell och Clara Drake i ”Gösta”. Foto: Lukas Moodysson / HBO Nordic

När i veckan kommer de nya avsnitten?

Måndagar:

City on a hill, säsong 1. Till den 19 augusti.

Euphoria, säsong 1. Till den 5 augusti.

Gösta, säsong 1. Avslutas 29 juli.

The Loudest Voice, säsong 1. Till den 12 augusti.

Tisdagar:

Divorce, säsong 3. Till den 6 augusti.

Onsdagar:

Pose, säsong 2. Till den 21 augusti.

Torsdagar:

Handmaid's Tale, säsong 3. Till den 15 augusti.

Krypton, säsong 2. Till den 15 augusti.

Lördagar:

Jett, säsong 1. Till den 10 augusti.