Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Farmen” 2021 - allt om den nya säsongen

"Farmen" sänds på TV4 och TV4 Play.
Deltagarna i ”Farmen” i TV4 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Flygvärdinnan Karin, yogainstruktören och komikern Dag och kriminalvårdaren Jennifer kan alla vinna ”Farmen” 2021.

Här är din handbok till den nya säsongen – med allt om programmet och årets 17 deltagare.

Säsong 14 av ”Farmen” i TV4 startar i januari och tar slut 21 mars. Då står det klart vem av de 17 medverkande från hela Sverige som tar hem förstapriset: en halv miljon kronor.

Alla deltagare i ”Farmen” 2021

Bland årets deltagare i ”Farmen” i TV4 finns bland annat en yogainstruktör som också är komiker, en barpianist, en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna – här är samtliga tävlande 2021.

Farmen 2021: Allan Ericksson

Allan Ericksson tävlar i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Allan Ericksson, 35, Stockholm. Allan arbetar som snickare och den sak han valde att ta med till Farmen är: cocosolja på burk.

Farmen 2021: Dag Tolstoy

Dag Tolstoy i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Dag Tolstoy, 27, Stockholm. Är yogainstruktör – men också komiker med nästan 100 000 följare på Tiktok och fler än 50 000 följare på Instagram. Han har gjort succé med videor där han skämtar om ”folk som har tatuerat sig” eller ”folk som är rasister”. Dag tog med sig en yogamatta till Farmen.

Farmen 2021: Daniel Tholén

Daniel Tholén i ”Farmen”.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Daniel Tholén, 42, Uppsala. Daniel arbetar som fordonssadelmakare och säger till P4 Uppland att det är ”en kärleksfull säsong, men det är klart att det blir intriger”. Han valde att ta med en tennisboll till Farmen.

Farmen 2021: Erik Steffen

Erik Steffen i ”Farmen”.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Erik Steffen, 29, Gällö, arbetar som säljare. Till P4 Jämtland säger han att han varje gång han kollat på ”Farmen” har tänkt: ”Fan, det här ska jag göra någon dag”. Erik plockade med sig en påse ostbågar som sin personliga sak till Farmen.

Farmen 2021: Henrik Lindström

Henrik Lindström i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Henrik Lindström, 43, Vedum, jobbar som snickare till vardags. Han är uppväxt på en gård och kontakten med djur och livet på en gård är en bekant för honom. Dessutom är jakt ett stort intresse. Henrik valde som personlig sak att ta med sig ett fiskekit.

Farmen 2021: Jennifer Schill

Jennifer Schill i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Jennifer Schill, 30, Linköping, har växt upp på bondgård utanför Åtvidaberg och är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Hon arbetar som kriminalvårdare, var för några år sedan måltjuv i fotboll – 26 mål för Kisa BK i division 1 – och har också tävlat i ”Gladiatorerna”. Hon valde att ta med en pincett till Farmen.

Farmen 2021: Karin Ström

Karin Ström i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Karin Ström, 32, Stockholm, tjänstgjorde som soldat i Afghanistan 2013 men arbetar i dag som flygvärdinna. Hon har också medverkat i ”Big brother” och valde att ta med sig en nagelfil till Farmen.

Farmen 2021: Lili Pham

Lili Pham i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Lili Pham, 33, arbetar som nagelteknolog i Göteborg och gillar katter. Hon valde som personlig sak att ta med sig ett martiniglas.

Farmen 2021: Linnea Klaar

Linnea Klaar i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Linnea Klaar, 27, Eslöv, studerar strökurser och planerar att plugga till djurskötare till hösten. Hon beskriver sin tid på Farmen som att flytta ihop med en partner utan att ha varit på första dejten. Hon har tagit med sig en kortlek - plus en hemlig födelsedagspresent från en kompis.

Farmen 2021: Malin Nyman

Malin Nyman i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Malin Nyman, 27, Hofors, arbetar som målare. Hon är uppväxt i Storvik i Gästrikland och har tillbringat mycket tid i familjens enkla fäbod utan rinnande vatten. Hon har alltid haft djur omkring sig och hjälpte till med höskörd när hon var barn. Hon tog med sin en halv liter kanel i burk till Farmen.

Farmen 2021: Mary Enqvist

Mary Enqvist i ”Farmen”.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Mary Enqvist, 40, bor i Stockholm men kommer från Piteå. Hon är konsultchef och tackade först nej till ”Farmen” eftersom hon precis hade börjat ett nytt jobb. Men det löste sig, hon ändrade sig och som personlig sak tog hon med sig en pincett.

Farmen 2021: Pernilla Angeria

Pernilla Angeria i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Pernilla Angeria, 57, bor i Uppsala och arbetar som avdelningsföreståndare. Bär hon fick välja en personlig sak att ta med sig till Farmen blev det ett set med kam och borste.

Farmen 2021: Philip Albinsson

Philip Albinsson i ”Farmen”.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Philip Albinsson, 26, Kristinehamn, är barpianisten som har studerat musik i USA och arbetat som assistent hos den svenska sångerskan, pianisten och tv-bekanta Hollywoodfrun Margareta Svensson Riggs. Efter några vändor i Grekland och Thailand har han flyttat hem till Kristinehamn. Han tog med sig en kam som personlig sak till Farmen.

Farmen 2021: Phillip-Lloyd Rochester

Philip-Lloyd Rochester i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Phillip-Lloyd Rochester, 27, Stockholm, är bagaren som tidigare har tävlat i både ”Gladiatorerna” på TV4 2013 och ”Ninja warrior” på Kanal 5 2016. Han valde att ta med en bild på familjen till Farmen.

Farmen 2021: Richard Andersson

Richard Andersson i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Richard Andersson, 51, kommer från Stockholm där han arbetar som butikschef. Som personlig sak valde Richard att ta med sig ett foto på sin fru.

Farmen 2021: Robin Kacaniklic

Robin Kacaniklic i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom

Robin Kacaniklic, 32, Stockholm arbetar som säljare. Han har ett förflutet i fotbollsklubbar som Helsingborgs IF, Mjällby och Örgryte. Skador gjorde att hans professionella fotbollskarriär avslutades för fem år sedan. Till Farmen valde han att ta med en nagelsax.

Farmen 2021: Selmir Hocanin

Selmir Hocanin i ”Farmen” 2021.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Selmir Hocanin, 31, Stockholm. jobbar som inköpsberedare, säger sig vara rädd för djur, men har rutin från andra dokusåpor: ”Wild things Sverige” på Kanal 5 och ”Hoppas det smakar” på TV3. Han tog med sig ett fotografi när han åkte till Farmen.

Hon är programledare för ”Farmen”2021

Paolo Roberto var programledare för ”Farmen” under många år, men efter avslöjandet om hans sexköp förra våren fick han sparken från TV4-uppdragen.

Ny programledare är Anna Brolin som tillsammans med mentorn Hans Wincent håller ordning på deltagarna.

– Farmen slutar aldrig att engagera och jag förstår verkligen varför. Det har varit så roligt och nyttigt att få arbeta med ett program där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla livet, något som känns mer aktuellt än någonsin, säger Anna Brolin i ett pressmeddelande.

När sänds ”Farmen” i TV4?

”Farmen” sänds måndag till torsdag klockan 19:30 i TV4 samt på söndagar klockan 20:00 under hela våren 2021.

Inget EM – då fick Anna Brolin mjölka getter på ”Farmen”