Peter Gustafson från "Bonde söker fru" och "Let's dance"-dansaren Tobias Karlsson festade rejält under torsdagen, och missade sitt plan hem från fort Boyard i Frankrike i går. Foto: TV4
Peter Gustafson från "Bonde söker fru" och "Let's dance"-dansaren Tobias Karlsson festade rejält under torsdagen, och missade sitt plan hem från fort Boyard i Frankrike i går. Foto: TV4

Fångarna på fortet-deltagarna missade planet hem

Publicerad
Uppdaterad
Fylleslaget i "Fångarna på fortet" blev för mycket.
Tobias Karlsson, från "Let's dance", och Peter Gustafson, från "Bonde söker fru", festade så hårt att de missade planet hem.
Peter Gustafson från "Bonde söker fru" och "Let's dance"-dansaren Tobias Karlsson festade rejält under torsdagen, och missade sitt plan hem från fort Boyard i Frankrike i går.
Något som inte gick hem hos produktionen som reagerade kraftigt, enligt Expressen uppgifter.
- Vi har haft fruktansvärt roligt hela veckan. När fotbolls- och handbollskillarna kom i torsdags blev det en rejäl fest. När rosévinet kom var det svårt att motstå, säger Peter Gustafsson.
Tobias Karlsson menar dock att man valde att ta ett annat flyg, trots att produktionen bokat ett.
- Vi missade det inte direkt, det går ju fler flyg så vi tar ett senare, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag