Ines Romero är en av de danska Hollywoodfruarna. Foto: Foto: TV3
Ines Romero är en av de danska Hollywoodfruarna.  Foto: Foto: TV3

Dags för de danska Hollywoodfruarna

Publicerad
Uppdaterad
Efter de svenska och norska Hollywood fruarna kommer de danska.
Möt Simone, Lisa, Ines och Kirsten i deras värld av lyx och flärd.
TV3 satsar vidare på Hollywoodfruar. Först de svenska. Sedan de norska.

Nu kommer de danska Hollywoodfruarna Simone Levin, 45, Lisa Aybike Kir, 34, Ines Romero, 39, och Kirsten Prosser, 53.

Fyra kvinnor som vägrar prata om hur gamla de är och där deras främsta jobb är att med botox dölja sina begynnande rynkor.


Villa värd 50 miljoner


Simone Levin ger inte upp drömmen om en skådiskarriär. Ines Romero bor med sin man och sina älskade katter i en villa värd 50 miljoner dollar. Som stylist är det viktigt för Kirsten Prosser att aldrig synas i samma outfit eller ens med samma juveler. Enligt henne kan en kvinna aldrig var nog rik.

Lisa Aybike Kir lever ett gott liv i sitt hus vid stranden i exklusiva Malibu. Där umgås hon med skådespelare och supermodeller i en vardag som inte präglas av arbete.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag