Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Då kommer nya ”Will & Grace” till Sverige

Foto: FOTO: NBC/TV4 / TV4

Nu är det bekräftat att MTG har köpt rättigheterna till nya ”Will & Grace” – i Sverige kommer Viaplay och TV3 visa serien och det dagen efter sändning i USA.

Två nya säsonger är beställda av tv-klassikern – den första är på 16 avsnitt medan den andra landar på 13 stycken.

Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes och Megan Mullally är alla tillbaka i sina respektive roller. Seriens upphovsmän Max Mutchnick och David Kohan är showrunners och exekutiva producenter även för de två nya säsongerna.

 

”Will & Grace” sändes under 8 säsonger med start 1998. Max Mutchnick och David Kohan kommer liksom tidigare att agera showrunners och exekutiva producenter för de nya avsnitten. Dessutom är även regissören James Burrows tillbaka – han har hittills gjort 188 avsnitt ”Will & Grace”, så erfarenhet saknas ej.

Under det senaste amerikanska presidentvalet återförenades ensemblen för att spela in ett kortare klipp som stöd för Hillary Clinton – det här var vad som dundrade igång tankarna om att även göra nya avsnitt av serien.

 

Nya ”Will & Grace” har premiär 29 september på TV3 och Viaplay.