Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Björn Borgs fru Patricia i TV4:s djungelsåpa

Patricia Östfeldt-Borg lämnar maken hemma och åker till Malaysia för att vara med i TV4:s "Kändisdjungeln".
Foto: Tommy Pedersen
Björn Borg sa nej - men hustrun tackade ja.
Patricia Östfeldt-Borg är en av kändisarna som i höst är med i TV4:s nya "Kändisdjungeln".

FAKTA

Kändisar på djungeläventyr "Kändisdjungeln" är en svensk variant av brittiska "I'm a celebrity... get me out of here".
Programmet kommer att sändas på TV 4 från och med hösten 2009. Upplägget är att svenska kändisar ska få leva tillsammans i djungeln och tävla mot varandra i olika tävlingar.
Programmet spelas in i Malaysia och direktsänds.
TV-tittarna kommer att kunna påverka programmet med hjälp av SMS- och telefonröster.

Hemlighetsmakeriet kring vilka tio kändisar som i höst flygs till Malaysia för att vara med TV4:s nya storsatsning "Kändisdjungeln" är stort.

Flygs till Malaysia

Expressen kan nu avslöja den första deltagaren. En person som inte tidigare medverkat i några liknande program. Nämligen Björn Borgs fru, Patricia Östfeldt-Borg, 39 år.
Inom kort flygs hon tillsammans med de andra kändisarna till Malaysia för att tävla i överlevnad. Björn Borg och Patricia gifte sig 8 juni 2002. Ett år senare föddes sonen Leo. Patricia Borg har dessutom två barn från tidigare äktenskap - Bianca, 15 år och Kasper 13.
Patricia Östfeldt-Borg arbetade tidigare som fastighetsmäklare, men driver sedan 2007 företaget Legend Marketing med sin make Björn Borg.

Hemligt på TV4

Programmet hon nu är klar för beskrivs som en light-version av "Robinson". Tv-tittarna får makten över kändisarna, och det är tv-tittarna som bestämmer vad de olika kändisarna ska göra.
Det brittiska formatet kommer i höst att direktsändas i TV4 dagligen under nästan tre veckor, och har redan kallats för "skandalsåpa".
Programledare blir Tilda de Paula och David Hellenius.
På TV4 ville man i går inte svara på vilka kändisar som tackat ja och kommer att delta.