Anna Anka är gift med sångaren Paul Anka och lever glamouröst hemmafruliv i Hollywood. Foto: Jonas Eriksson
Anna Anka är gift med sångaren Paul Anka och lever glamouröst hemmafruliv i Hollywood. Foto: Jonas Eriksson

"Att vara hemmafru är ett heltidsjobb"

Publicerad
Uppdaterad
Följ med till det glamourösa Hollywood.
Där bor Anna Anka som är gift med sångaren Paul Anka.
- Rollen som hemmafru är ett heltidsjobb, man måste alltid vara tillgänglig, säger fru Anka.
Anna Åberg från Bjuv i Skåne flyttade till USA för femton år sedan för att jobba som modell. Sex år senare anställdes hon som sångaren Paul Ankas personliga tränare. Och nu, sedan ett år tillbaka är hon också fru Anka och de lever tillsammans med barnen Ethan och Elli.
- Det är ett tufft liv, säger Anna om sin position som glamourös hemmafru.

Ställa upp till 100 procent

När hon gifte sig med den 68 år gamla sångaren Paul Anka visste hon vad hon gav sig in på. Sångaren som är mest känd för sin låt ”Diana” förklarade att han behövde ha henne med sig på alla sina resor. Och Anna tar uppdraget som fru på allvar.
- Jag är fru Anka, den andra delen av honom som hela tiden ska representera honom och se bra ut. Om din man vill att du ska suga av honom varje morgon när han vaknar, då får du ställa upp på det, säger Hollywoodhustrun i det första avsnittet.

Glamouröst liv

Och att vara fru Anka innebär att alltid vara snygg, vältränad och bära dyra kläder och smycken. Till en jubileumskonsert matchar hon sin Armani-klänning med ett 17 miljoners halsband prytt med 820 diamanter som hon valt ut tillsammans med sin personliga juvelerare.
Och utan sitt privata jetplan medger hon att det hade varit svårt att få famljepusslet att gå ihop.
- Ja, visst är jag glamorös, säger Anna Anka.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag