Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allt du vill veta om Simon Hermansson från Bachelor

Foto: Daniel Ohlsson / TV4

Simon Hermansson är årets Bachelor 2019.

29-åringen söker kärleken bland de 22 tjejer som är med från säsongsstarten den 7 oktober.

Han är hockeyhunken som söker kärleken i Bachelor, och snart är det dags för premiär. Här är allt du vill veta om Simon Hermansson.

Hur gammal är Simon Hermansson?

Han är 29 år gammal.

Var bor han?

Simon Hermansson bor i Nynäshamn, men kommer ursprungligen från Örnsköldsvik.

Har Simon Hermansson barn?

Ja, han har en dotter som heter Lily.

Är han hockeyproffs?

Nej, Simon Hermansson lever inte på att spela ishockey, men har faktiskt spelat två matcher i Sveriges högsta serie. Han har spelat i Modo som junior, och spelat tv-pucken för Ångermanland. Som seniorspelare har han mest hållit till i division 1 och 2 – där han har gjort 137 poäng på 154 matcher, men även noterats för en hel del tid i utvisningsbåset. På sina drygt 150 matcher har det sammanlagt blivit över 580 utvisningsminuter för Simon Hermansson.

Vad jobbar Simon Hermansson med?

Simon Hermansson är projektledare för ett byggföretag till vardags, och har berättat i intervjuer om att han har en dröm om att bygga ett hus till sin framtida kärlek.

Har Simon Hermansson Instagram?

Ja, årets Bachelor har Instagram, och du hittar honom här:

https://www.instagram.com/p/B2b3y_RieWE/

Hur är hans drömtjej?

Simon Hermansson hoppas på att träffa sitt livs kärlek och bilda familj. Han hoppas att den tjej han hittar ska se Lily som sin egen dotter.