Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Allt det nya på Netflix i juni – 25 nya serier och 19 nya filmer

Nyheter på Netflix i juni 2021: Molly Nutley, Aliette Opheim och Omar Sy finns bland höjdpunkterna.
Molly Nutley dyker upp som drag queen i komedin ”Dancing queens” på Netflix i juni.
Foto: JAN TOVE / NETFLIX
Aliette Opheim från ”Kalifat” gör en av huvudrollerna i isländska dramat ”Katla” på Netflix i juni.
Foto: JOHAN PAULIN/SVT
Omar Sy är tillbaka som mästertjuv i nya omgången av ”Lupin” på Netflix i juni.
Foto: RUBA / TT NYHETSBYRÅN

Molly Nutley som drag queen i komedin ”Dancing queens”, regisserad av mamma Helena Bergström.

Aliette Opheim från ”Kalifat” gör en av huvudrollerna i isländska dramat ”Katla”.

Omar Sy är tillbaka som mästertjuv i nya omgången av ”Lupin”.

Där är några av de hetaste nyheterna på Netflix i juni 2021.

Sugen på fler nya tv-serier eller säsonger och filmer på Netflix? Här är alla nyheter med premiär juni månad 2021 – plus en rad dokumentärer. Som ”This is pop”, där bland andra Benny Andersson medverkar och pratar om Abba.

Nya tv-serier på Netflix i juni 2021

3 juni – Creators file: Gold

Med sin torra och osvikliga känsla för humor gör komikern Ryuji Akiyama satir på Japans främsta ”kreatörer” med hjälp av några oväntade kändisgäster. Japansk komediserie.

3 juni – Summertime, säsong 2

Det är sommar i Italien igen, många relationer har förändrats och andra inser att vissa lockelser är svåra att motstå. Italiensk romantik, inspirerad av Federico Moccias bokserie. 

4 juni – Sweet tooth

Ett farofyllt äventyr i en postapokalyptisk värld. En pojke som är till hälften människa, till hälften hjort och hans barska beskyddare söker ett nytt liv. Amerikansk fantasyserie.

4 juni – Feel good, säsong 2

Ståuppkomikern Mae Martin inleder ett passionerat och komplicerat förhållande med flickvännen George, samtidigt som hon kämpar hårt för att hålla sig nykter. Med Mae Martin, Charlotte Ritchie och Lisa Kudrow (från ”Vänner”). Romantisk komedi från USA.

9 juni – Fresh, cried & crispy

Youtube-stjärnan Daym Drops brinner för mat och älskar att ha roligt! I den här realityserien besöker han USA:s hetaste ställen för att testa allting som är friterat.

10 juni – Locombianos

Fyra av Colombias roligaste och fräckaste komiker uppträder inför publik som suttit i karantän och äntligen får smaka på lite efterlängtad underhållning.

11 juni – Lupin, del 2

Mästertjuven är tillbaka. 70 miljoner tittade på första omgången av den franska dramaserien, som bestod av fem avsnitt, och slutade med att Assane Diops son blev kidnappad. Nu kommer fortsättningen med fem nya avsnitt och huvudpersonen gör allt för att återfinna sin son. Samtidigt är polisen honom på spåren. Med Omar Sy, Ludivine Sagnier och Clotilde Hesme

14 juni – Elitskolan: korta berättelser

Rebe anordnar en liten fest för sina närmaste vänner, men det hela tar en dramatisk vändning när de äter psykedeliska svampar och oinbjudna gäster dyker upp. Spansk romantik.

15 juni – Workin moms, säsong 5

Dramat fortsätter för mammorna för Kate, Anne, Frankie och Jenny. I tidigare säsonger har de kämpat med depression, otrohet, skilsmässa, dejting, flyttar, nya jobb, besvärliga barn och tonåringar, moderskap och karriär. Kanadensisk komediserie.

17 juni – Katla

Isländsk dramaserie: Glaciärvulkanen Katlas katastrofala utbrott ställer lokalbefolkningens liv på ända när mysterier som dolts under isen avslöjas. I rollerna: Gudrun Eyfjörd, Iris Tanja Flygenring, Aliette Opheim och Valter Skarsgård.

17 juni – Black summer, säsong 2

Vintern kommer med nya utmaningar. En zombieapokalyps rasar, och några främlingar slår sig samman för att hitta den styrka de behöver för att överleva och ta sig tillbaka till sina familjer. Amerikansk skräckserie.

17 juni – The gift, säsong 3

En målare i Istanbul ger sig ut på en inre resa när hon upptäcker mystiska hemligheter som rör en arkeologisk utgrävningsplats med kopplingar till hennes förflutna. Turkiskt drama.

18 juni – Elitskolan, säsong 4

En strikt rektor och fyra nya studenter anländer till Las Encinas, vilket betyder en storm av romantiskt trassel, intensiva rykten och ett nytt mysterium. Spanskt ungdomsdrama.

18 juni – The rational life

En kvinna som alltid väljer förnuft framför känslor blir förvirrad när hon dras till två mycket olika män, samtidigt som hon måste navigerar mellan orättvisor på jobbet. Kinesiskt drama.

18 juni – The worlds most amazing vacation rentals

Med ett öga för varje budget besöker tre resenärer semesterbostäder runtom i världen och delar med sig av sina experttips och tricks i denna dokusåpa.

19 juni – Nevertheless 

Hon tror inte på kärlek men vill ändå ha ett förhållande. Han tycker att relationer är ett besvär men vill flirta. Kan de båda få vad de vill? Koreansk dramaserie.

23 juni – Too hot to handle, säsong 2

Snygga singlar samlas på en paradisstrand, men om de vill vinna tävlingen och ta hem 100 000 dollar måste de avstå från sex. Amerikansk dokusåpa.

24 juni – The naked director, säsong 2

I 1980-talets Japan möter vi Toru Muranishi, en man som förvandlade varje förödande bakslag till en ny möjlighet och revolutionerade hela porrindustrin. Japansk dramaserie.

25 juni – Ray

Från satir till psykologisk thriller – fyra noveller av den hyllade författaren och regissören Satyajit Ray ligger till grund för den här serien. Indiskt drama.

25 juni – The A list, säsong 2

Romantik, rivalitet och mysterier uppstår när några ungdomar åker på läger på en avlägsen ö. Brittisk thrillerserie med övernaturliga inslag.

25 juni – Sex/life

En tvåbarnsmamma i en villaförort låter fantasin ta henne på en resa längs minnenas allé – men hennes vilda förflutna hotar att vända upp och ner på äktenskapet i nuet. Erotisk dramaserie från USA.

26 juni – Close enough, säsong 2

Växtvärk pågår i den här säsongen när grannarna navigerar och blir äldre, får identitetskriser - och upplever några alternativa dimensioner. Amerikansk, animerad vuxenserie.

29 juni – Black lightning, säsong 4

Knäckt av skuld lovar Jefferson att lämna sina dagar som superhjälte bakom sig. Men nya hot mot Freeland drar honom och många andra tillbaka i striden. Actionserie från USA.

Juni – Jiva!

En kvinna som balanserar ett otacksamt jobb, familjeplikter och ett kaotiskt kärleksliv inser att dansen är hennes biljett till ett bättre liv. Sydafrikansk dramaserie.

Juni – So not worth it

Ett färgstarkt sydkoreanskt elevboende med studenter från hela världen bjuder på nya vänner, nya älskare och nya erfarenheter. Koreansk dramaserie.

Nya filmer på Netflix i juni 2021

2 juni – Carnaval

En influencer som nyss blivit singel tar med sig sina vänner på en gratisresa till karnevalen i Bahia, där hon lär sig att det finns ett liv bortom sociala medier. Brasiliansk komedi.

3 juni – Pretty guardian Sailor Moon eternal, the movie

En mörk kraft omsluter jorden efter en total solförmörkelse. De utspridda Sailor-väktarna måste återförenas för att göra världen ljus igen. Japansk animeaction.

3 juni – Dancing queens

En dansare får jobb som städare på en nedgången dragklubb och drömmer om att få delta i föreställningarna när en koreograf får upp ögonen för hennes talang. I rollerna: Molly Nutley, Fredrik Quinones, Marie Göranzon. Dramakomedi i regi av Helena Bergström.

4 juni – Trippin' with the Kandasamys

För att återuppväcka sina äktenskap planerar de bästa vännerna Shanthi och Jennifer en parresa. Men det slutar med alla möjliga överraskningar. Sydafrikansk komedi.

4 juni – Sweet & sour

Ett par försöker få sitt distansförhållande att överleva alla utmaningar – och möjligheter – som livet runtomkring dem ställer i deras väg. Koreansk romantisk komedi.

4 juni – Xtreme

I denna actionspäckade thriller tar en pensionerad lönnmördare hjälp av sin syster och en strulig tonåring för att hämnas på sin styvbror efter ett brutalt svek. Spansk action.

9 juni – Awake

En global händelse har förstört människors förmåga att somna och en före detta soldat kämpar för att rädda sin familj, alltmedan samhället och hennes tankar faller isär. Amerikansk science fiction.

9 juni – Tragic jungle

En kvinna som vill komma undan sitt arrangerade äktenskap flyr in i djungeln, där vilda naturkrafter sammanflätar människan med det övernaturliga. Drama från Mexiko.

11 juni – Skejttjejen

När en tonåring på den indiska landsbygden upptäcker sin passion för skateboardåkning förändras hennes liv. Men många hinder står i vägen för hennes dröm att få tävla. Indiskt drama.

16 juni – Silver skates 

På de isbelagda flodarmarna och kanalerna i Sankt Petersburg charmar en småtjuv på skridskor en aristokratdotter, men personer i deras omgivning vill hålla dem isär. Ryskt romantiskt drama.

18 juni – A family

Indragen av yakuzan, den organiserade brottsligheten i Japan, redan i ung ålder svär Kenji trohet mot sin chef och lovar att följa familjekoden under ständigt föränderliga tider. Japanskt kriminaldrama.

18 juni – Jagame Thandhiram

En smart och bekymmerslös gangster hjälper sin utländska boss att knäcka en rival, men fastnar själv i ett moraliskt dilemma. Indiskt kriminaldrama.

18 juni – Rurouni Kenshin: The final

När en skrämmande fiende attackerar Tokyo, är scenen inlagd för en hög insatsstrid som kan avslöja några av Kenshins största hemligheter. Japansk action.

18 juni – Fatherhood

En nybliven pappa och änkling kämpar med tvivel, rädslor, hjärtesorg och smutsiga blöjor när han uppfostrar sin dotter på egen hand. Bygger på en sann historia. Amerikansk feelgood med Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery.

23 juni – Good on paper

En ståuppkomiker som i åratal har satt karriären först träffar en perfekt kille: smart, trevlig, framgångsrik ... och kanske för bra för att vara sann. Amerikansk komedi med Iliza Shlesinger.

23 juni – The house of flowers, the movie

Syskonen De La Mora kokar ihop en fräck plan som går ut på att bryta sig in i sitt gamla familjehem för att hämta en dold skatt av betydande betydelse. Mörk komedi från Mexiko.

30 juni – America: The motion picture

En motorsågssvingande George Washington tar hjälp av sin ölstinna polare Sam Adams för att bekämpa britterna i en skämtsam återgivning av den amerikanska revolutionen.

30 juni – Prime time

På nyårsafton 1999 kommer en beväpnad man in i en tv-studio under en sändning, tar programledaren som gisslan och ställer ett krav: att han ska få direktsända ett budskap i tv. Polsk thriller.

Juni – Ali & Ratu Ratu Queens

Efter sin pappas död reser en tonåring till New York för att leta efter sin mamma men finner kärlek och vänskap på oväntade ställen. Indonesiskt drama.

Nya dokumentärer på Netflix i juni 2021

4 juni – Breaking boundaries: The science of our planet

David Attenborough och forskaren Johan Rockström undersöker hur jordens biologiska mångfald förfaller och hur krisen ännu kan avvärjas.

4 juni – Human: The world within

Nyskapande vetenskap och fängslande personliga berättelser kolliderar i denna dokumentation av människokroppens otroliga funktioner.

5 juni – Älskade katter

Den berömda katten Abatutu presenterar en charmig hyllning till alla katter med hjälp av videoklipp från nederländska dokumentärfilmare.

15 juni – Headspace: Låt dina sinnen vila

Vill du slappna av, meditera eller sova djupt? Anpassa upplevelsen efter ditt eget humör med det här interaktiva specialavsnittet av Headspace.

16 juni – Penguin town

I en pittoresk sydafrikansk stad samlas en blandad grupp utrotningshotade pingviner för att hitta en partner, starta familj och mingla med lokalborna.

22 juni – This is pop

Okända historier står i centrum när hitmakarna själva - från Abbas Benny Andersson till T-Pain - utforskar dimensioner av popmusik som du aldrig visste fanns.

23 juni – Fallet Wanninkhof/Carabantes

År 1999 mördas tonåringen Rocio Wanninkhof. Hennes mammas ex, Dolores Vazquez, misstänks. Men var det hon? Ett andra offer avslöjar sanningen i denna spanska dokumentär.

24 juni – Systrar på banan

Tre unga systrar som är stjärnor på löparbanan växer upp med fattigdom, hemlöshet och tuffa förberedelser inför amerikanska junior-OS.

30 juni – Sophie: Mordet i West Cork

Ett chockerande mord på den irländska landsbygden utlöser en alltmer invecklad strävan efter rättvisa som sträcker sig över årtionden och skär över nationella gränser.

Kylie Minogue: ”De är perfektion”