Chriter Lindarw och Babsan rivstartar kvällens allsång. Foto: SVT
Chriter Lindarw och Babsan rivstartar kvällens allsång. Foto: SVT

Allsången gick i regnbågsfärgerna

Publicerad
Uppdaterad
Årets näst sista allsång går i regnbågens färger.
Christer Lindarw gör entré i en vit festblåsa och får snart sällskap av en rosaglittrande Babsan.
Tillsammans sjunger de "Nudistpolka".
Vad passar bättre mitt i Prideveckan än att inleda den soliga kvällen på Skansen med Christer Lindarw och Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson. Med en naken näck på scenkanten dansar de genom publiken och sjunger "Nudistpolka".

Leende Timo Räisänen

Och bättre uppvärmning av publiken kan Timo Räisänen, som är kvällens nästa gäst, knappast få. När han avslutat Sugababes "About you" stiger jublet framför scenen och det bara fortsätter att stiga när han sedan bryter ut i Carolas "Främling".
Timo Räisänen hoppade av Håkan Hellströms kompband och satsade på en solokarriär. Hellström har medverkat på allsången i flera år och nu är det även Räisänens tur.

Miss Li vid pianot

Innan hårdrockarna Heat fick gå upp på scenen slår sig sångerskan Miss Li ner vid pianot och spelar "Dancing the whole way home" för fansen.
Miss Li upptäcktes bland annat tack vare sin välbesökta MySpace-sida och har jobbat med både Lars Winnerbäck och Maia Hirasawa.
Andra gäster i kväll är Malena Tuvung, Per Myrberg, Toralf Nilsson och Theresia Widarsson från Glada Hudik Teatern.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag