Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alla nya serier och filmer på Netflix i februari

Bilderna är från 71717.
Intressanta namn på Netflix i februari 2021: Emmybelönade Zendaya i romatiskt drama, Anastasios Soulis i första svenska originalfilmen på Netflix och Bonos dotter Eve Hewson i ny thrillerserie.
Golden Globe-nominerade John David Washington och Emmy-belönade Zendaya i ett romantiskt drama på Netflix i februari 2021.
Foto: DOMINIC MILLER / Netflix
Anastasios Soulis har en av huvudrollerna i ”Red dot”, den första svenska originalfilmen på Netflix.
Foto: Særún Hrafnkelsdóttir Norén / Netflix
”Bakom hennes ögon” är en ny amerikansk thrillerserie med Eve Hewson – som är dotter till Bono, sångaren i rockbandet U2.
Foto: Netflix

Här är några av nyheterna på Netflix i februari:

Den första svenska originalfilmen på Netflix, ”Red dot”.

Romantik med Zendaya och John David Washington.

Bonos dotter Eve Hewson i en ny thrillerserie.

Netflix första svenska originalfilm är actionthrillern ”Red dot” med premiär 11 februari. I rollerna ser vi  Anastasios Soulis, som vi tidigare har sett i ”Gåsmamman”, ”En underbar jävla jul” och ”Sjölyckan” och Nanna Blondell, som tidigare medverkat i ”Den inre cirkeln”, ”Livet enligt Rosa” och ”Andra avenyn”.

Här är samtliga nyheter på Netflix i februari 2021, bland annat 15 nya serier och 18 nya långfilmer.

Nya tv-serier på Netflix i februari 2021

3 februari – Vad som än händer

Bästisarna Tully och Kate är oskiljaktiga och stöttar varandra i vått och torrt – från tonåren ända upp i 40-årsåldern. Romantiskt drama från USA med Katherine Heigl och Sarah Chalke.

5 februari – Hache, säsong 2

Helena vinner en kartelledares kärlek i 60-talets Barcelona, och finslipar samtidigt de färdigheter som krävs för att klättra till organisationens topp. Amerikansk dramaserie.

5 februari – Osynlig stad

Under en mordutredning blir en polis indragen i en kamp mellan den värld vi kan se, och en underjordisk värld full av mytiska varelser. Kriminaldrama från Brasilien.

10 februari – Run on

En friidrottare viker av från en förutbestämd väg, och följer för första gången i stället sitt hjärta och sin egen takt när han möter en översättare. Romantisk dramaserie från Sydkorea.

11 februari – Capitani

En tonårsflickas kropp hittas i skogen nära byn Manscheid i norra Luxemburg. Luc Capitani, en bister utredare från södra delen av landet, får ansvaret för ärendet.

12 februari – Nadiya bakar

Härliga kakor och himmelska bröd dyker upp från ugnen när Nadiya Hussain återvänder till bakningen, hennes lyckliga plats.

12 februari – Buried by the Bernards

I den här dokumentära serien hanterar den krångliga men varmhjärtade familjen Bernards sin budgetvänliga begravningsbyrå medan de hjälper sörjande familjer att säga farväl.

15 februari – The crew

Stallchefen för ett NASCAR-garage hamnar i konflikt med de unga teknikberoende medarbetarna som tagits in för att modernisera teamet. Amerikansk komediserie med Kevin James.

17 februari – Bakom hennes ögon

En ensamstående mamma blir indragen i ett otäckt psykologiskt spel när hon inleder ett förhållande med sin chef och samtidigt lär känna hans mystiska fru. Amerikansk thrillerserie med Simona Brown, Tom Bateman och Eve Hewson – som är dotter till Bono, sångaren i rockbandet U2.

17 februari – Köttätare, säsong 9:2

Jägaren, författaren och naturvårdaren Steven Rinella beger sig till världens vackraste och mest avlägsna platser, där han jagar vilt och lagar middag på dagens byte.

19 februari – Tribes of Europa

Året är 2074 och tre syskon ger sig ut för att förändra Europas öde efter att en global katastrof splittrat kontinenten i en mängd småstater som nu slåss om makten. Tyskt tonårsrama.

19 februari – Lovestruck in the city

En passionerad arkitekt blir förälskad efter ett romantiskt möte på stranden och försöker återförenas med sin nya kärlek på gatorna i storstaden Seoul. Romantisk komediserie från Sydkorea.

24 februari – Ginny & Georgia

I hopp om en nystart slår sig Ginny och hennes mamma Georgia ner i en ny stad. Men hemligheter i Georgias förflutna äventyrar deras planer. Romantisk dramakomedi.

24 februari – Canine intervention

Denna reality-serie kretsar kring den kända hundtränaren Jas Leverette när han arbetar med en mängd olika hundar och deras ägare för att hjälpa dem med lydnad och olika beteendestörningar.

27 februari – A love so beautiful

Kärlek är lika tuff som den är ljuv för en förälskad tonåring, vars förhållande till sin närmaste granne förvandlas när de växer upp till vuxen ålder. Koreansk tonårsromantik.

Nya filmer på Netflix i februari 2021

3 februari – Black beach

En lovande advokat tvingas konfrontera sitt förflutna när han går med på att förhandla med en gammal vän som har blivit kidnappare. Spansk actionthriller.

3 februari – All my friends are dead

När en grupp vänner firar nyår får de uppleva en rad omtumlande händelser som avslöjar hemligheter, krossar hjärtan – och leder fram till en chockerande upplösning. Svart komedi från Polen.

5 februari – Paradisos dröm

I 1950-talets Italien drömmer en frisinnad själ om kärlek, rättvisa och ett bättre liv – tills en förbjuden affär hotar att förstöra allt. Baserad på verkliga händelser. Drama från Italien.

5 februari – Little big women

En familj tampas med den frånvarande faderns bortgång och återstoden av det liv han levde när han var borta. Drama från Taiwan.

5 februari – Malcolm & Marie

När en filmskapare och hans flickvän kommer hem från hans filmpremiär kommer underliggande spänningar och smärtsamma avslöjanden upp till ytan. Emmy-belönade Zendaya och Golden Globe-nominerade John David Washington i ett intimt romantiskt drama.

5 februari – Space sweepers

Året är 2092. Fyra missanpassade individer jagar rymdskrot och avlägsna drömmar, och upptäcker explosiva hemligheter när de försöker byta bort en storögd humanoid. Actionfylld science fiction från Sydkorea.

5 februari – The Yin-Yang master: Dream of eternity

När en demonisk orm vaknar till liv måste yin-yang-mästarna lösa en mordgåta och skydda sin värld från en mörk konspiration vid det kungliga hovet. Kinesisk fantasyfilm.

10 februari – News of the world

En veteran från inbördeskriget som livnär sig på att åka runt och läsa nyheterna ger sig ut på en farlig resa genom Texas för att ge en föräldralös flicka ett nytt hem. Medverkande: Tom Hanks, Helena Zengel, Michael Angelo Covino. Hårdkokt västern.

10 februari – Hedi och Cokeman

Två dysfunktionella smålangare i Paris drar nytta av familjekontakter för att få fart på knarkaffärerna i denna kontroversiella komedi som är baserad på en webbserie. Fransk kriminalkomedi.

11 februari – Layla Majnun

I Azerbajdzjan faller Layla, en indonesisk forskare, för Samir, en beundrare av hennes arbete - men hennes ordnade äktenskap står i vägen. Romantiskt drama från Indonesien.

11 februari – Red dot

Ett ungt par som väntar barn ger sig i väg på en skidresa för att få äktenskapet på fötter igen. Plötsligt blir de jagade av hänsynslösa mördare. Svensk thriller med Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Thomas Hanzon och Johannes Kuhnke.

11 februari – Squared love

En kändisjournalist och beryktad kvinnokarl börjar ångra sina livsval när han faller för en mystisk modell som lever ett dubbelliv. Romantik från Polen.

12 februari – Till alla killar: Nu och för alltid

Det började med ett gammalt kärleksbrev – och utvecklade sig till en ny romans. Vad bär framtiden i sitt sköte för Lara Jean och Peter? Romantik baserad på en trilogi av författaren Jenny Han.

20 februari – Classmates minus

Fyra skolkompisar - en regissör, en kontorsvikarie, en försäkringsförsäljare och en pappershantverkare - kämpar med ouppfyllda drömmar mitt i medelåldern. Komedi från Taiwan.

25 februari – Geez & Ann

En känslig och oberoende flicka faller för en mystisk drömpojke och önskar sig det enda alla vill ha i en relation – engagemang och kärlek. Romantik från Indonesien.

26 februari – Galen i henne

Efter att ha lagt in sig på samma psykiatriska avdelning som kvinnan han är kär i finns på upptäcker Adri att det kan bli svårare än han trodde att ta sig ut igen! Komedi från Spanien.

26 februari – The girl on the train

Efter en svår skilsmässa håller alkoholiserade Rachel koll på sin exmake och deras grannar från ett tåg som hon åker varje dag.   En dag bevittnar hon en chockerande scen som blir centrum för ett mysterium. Medverkande: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett.

26 februari – Fångade av en våg

En sommarförälskelse under en het sommar på Sicilien förvandlas snabbt till en sorglig historia som tvingar en pojke och en flicka att bli vuxna alldeles för tidigt. Italiensk tonårsromantik.

Nya komedishower på Netflix i februari 2021

2 februari – Tiffany Haddish presents: They ready, säsong 2

Tiffany Haddish har handplockat sex olika komiker som bjuder på råa skämt och rak humor i en serie full av kraft och energi. Medvekar gör Dean Edwards, Kimberly Clark, Tony Woods, Barbara Carlyle, Godfrey och Erin Jackson.

12 februari – Hate by Dani Rovira

På Teatro del Soho i Málaga presenterar den spanske skådespelaren Dani Rovira sin ärligaste och mest ofiltrerade syn på den moderna människan.

23 februari – Brian Regan: On the rocks

Ny ståuppshow från amerikanske komikern Brian Regan.

Nya dokumentärer på Netflix i februari 2021

5 februari – Strip down, rise up

I ett försök att återvinna sina kroppar och liv utforskar en grupp kvinnor korsningarna mellan rörelse och mening i ett kraftfullt pole dance-program.

10 februari – Crime scene: The vanishing at the Cecil Hotel

Det ökända Cecil Hotel uppmärksammas när gästen Elisa Lam försvinner. En djupdykning i brottslighetens mörkaste skrymslen från skaparen av The Ted Bundy Tapes.

23 februari – Pelé

Fotbollslegenden Pelé från Brasilien hyllas i en dokumentär med sällsynta arkivfilmer och exklusiva intervjuer.

Svenska influencern ”Lady Dahmer” med i nya Netflix-serien.