Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

10 tv-serier på Netflix vi helst ser med våra djur

"Orange is the new black" – husdjurens favorit? Foto: NETFLIX
Hundenblir kanske inte lika rädd för skräckfilmerna. Foto: NETFLIX
"Stranger things" – poppis bland katter? Foto: NETFLIX

Fyra av fem hundägare tittar på Netflix med sin fyrfota kompis. Mest för sällskapet, men kanske också för det breda utbudet djuren tycker är bra.

Tre av fyra katter håller gärna husse eller matte sällskap i tittandet.

Här är de tio mest populära serierna – om hunden eller katten får välja.

Neflix har bett opinionföretaget SurveyMonkey undersöka vilka tv-serier som är populärast att se med sitt husdjur. 50 000 personer runtom i världen har svarat. Dels varför hunden eller katten är tittarens bästa vän. Det verkar som att djuren tycker att utbudet är riktigt bra!

Vill du hitta filmer och tv-serier finns en hemlig lista att gå till: Netflix.com/Woof 

 

LÄS MER: Ultimata guiden till olika abonnemang på Netflix 

 

 

De här serierna tittar vi helst på

1. "House of Cards"

■ Netflix första originalserie ”House of Cards” slog på stora trumman: David Fincher regisserade och producerade. Kevin Spacey och Robin Wright spelar huvudrollerna. 

Recensioner och betyg från Spoiler Alert - bloggen om serier.

"Och det höll - i två säsonger. Med den tredje tappades styrfarten och den fjärde - där Joel Kinnaman spelar en av de bärande rollerna - håller bara halva tiden. Seriens femte säsong hade premiär 30 maj 2017 hos Netflix. Efter sexanklagelserna mot Kevin Spacey beslutade Netfix för att ge honom sparken. Serien återkommer dock under 2018 med en sjätte säsong utan Spacey." 

 

Ladda ner Netflix app

Netflix app är gratis att ladda ner. För att ladda ner den – gör så här:

iPhone eller iPad: Gå in i AppStore, sök rätt på Netflix-appen och installerar den därifrån.

Android mobil eller surfplatta: Gå in i Google i Play, sök rätt på Netflix-appen och installerar den därifrån.

Vissa filmer och serier som finns i Netflix utbud kan du ladda ner och titta på offline när du inte har nätverksuppkoppling.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 

 

2. "Stranger Things"

"En doldis som blev ett fenomen. När bröderna Duffers tv-serie hade premiär i sin helhet sommaren 2016 möttes den med applåder, hyllningar och fans som snabbt blev besatta. Säsong 2 av ”Stranger things” - som vägrar dölja sin fascination och inspiration av 80-talets bästa populärkultur - hade premiär 31 oktober 2017 hos Netflix. Nu väntar vi på säsong 3 som kommer tidigast under våren 2019."

 

LÄS MER: Alla premiärer på Netflix i april 2018 – filmer och tv-serier 

 

3. "Narcos"

"Ytterligare en av Netflix originalserier som svajar hit och svajar dit. Den första säsongen av ”Narcos” levererade, men inte hela tiden. Den andra säsongen däremot, när jakten på Pablo Escobar verkligen intensifieras, är toppen. Värt att notera är att ”Narcos” fortsätter, men då med fokus på andra så kallade kungar inom droghandelns undre värld. Tre säsonger."

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 

 

4. "Black Mirror"

"En topplista med de bästa tv-serierna hos Netflix kommer oundvikligen innehålla Charlie Brookers ”Black Mirror”. Här är avsnitten fristående, samtida och med örat mot marken samt en blick mot framtiden. Samtidigt handlar ”Black Mirror” ständigt om människor, hur vi fungerar och vad vi är villiga att utsätta andra och/eller oss själva för."

 

LÄS MER: Superguiden till streamad tv – gratistjänster och betalkanaler 

 

5. "Orange is the New Black"

"Det är en njutning varje gång en ny säsong av Netflix originalserie landar hos streamingtjänsten. Och det kommer mer, mycket mer. Den 9 juni 2017 hade säsong 5 premiär och utöver det har Jenji Kohans serie med Taylor Schilling, Laura Prepon och resten av den fantastiska ensemblen förnyats för ytterligare två säsonger. Och lugn, säsong 6 är på gång, premiär någon gång i juni 2018."

 

LÄS MER: Här är allt du behöver veta om Netflix i 4k

 

6. "El Chapo"

"Knarkkungen Joaquín Guzmán, eller "El Chapo" greps i januari 2018. Nu har Netflix gjort serien om den mexikanska stjärnan Kate del Castillos okända möte med den då efterlysta knarkbaronen." Ej betygsatt.

 

LÄS MER: Så laddar du ner filmer och serier från Netflix 

 

7. "Alias Grace"

"Lyckas under sex avsnitt fånga essens av Margaret Atwoods roman. Ett historiskt tv-drama har aldrig varit så här relevant", skrev Expressens Mattias Bergqvist 2017. 

 

LÄS MER: Netflix: De här serierna älskar vi att sträcktitta 2018 

 

8. "Huset fullt – igen"

"Uppföljaren till sitcom-serien "Huset fullt" från 1990-talet. Nu har barnen vuxit upp och föräldrarna blivit äldre, men kanske inte visare. Och en ny generation barn gjort entré. Familjeserie av feel good-karaktär." Ej betygsatt.

 

LÄS MER: Här är de 60 bästa skräckfilmerna på Netflix 

 

9. "Marvel’s Daredevil"

"Kvartetten med ”Jessica Jones”, ”Luke Cage” och ”Iron Fist” är resultatet av samarbetet mellan Netflix och Marvel. Ingen av seriernas säsonger håller hela vägen, utan borde har varit åtminstone tre, fyra avsnitt kortare. Med det sagt: I alla finns höjdpunkter och om tid finns är det värt att plöja sig igenom allt på jakt efter guldkornen."

 

LÄS MER: GUIDE: 75 bästa barnfilmerna på Netflix, HBO & Viaplay 2018 

 

10. "The Crown"

"Peter Morgans omistliga serie om Elizabeth II och den brittiska monarkin hade premiär hos Netflix i november 2016. Claire Foy gör en nyanserad gestaltning av drottningen, samtidigt som manus, regi, kostym, scenografi håller högsta klass. Bland det bästa i Netflix utbud just nu."

 

LÄS MER: Netflix: Här är alla tv-nyheter för maj 2018

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!