Tv-stjärnorna ska hylla regissören James Burrows. Foto: Reed SaxonTv-stjärnorna ska hylla regissören James Burrows. Foto: Reed Saxon
Tv-stjärnorna ska hylla regissören James Burrows. Foto: Reed Saxon
Two and a half men.Two and a half men.
Two and a half men.

Tv-stjärnorna förenas i ett hyllningsavsnitt

Publicerad

Stjärnor från några av de största tv-serierna i världshistorien ska förenas i ett hyllningsavsnitt.

Det är när NBC ska hylla regissören James Burrows – som då har regisserat över 1000 tv-serieavsnitt.

Bland annat kommer flera skådepelare från "Friends", "Two and a Half Men" och "Will & Grace" att medverka, skriver Variety.

James Burrows tillhör en av de allra största och mest erfarna regissörerna inom tv-serievärlden.

Just nu är han regissör över NBC:s nya komediserie "Crowded" och i slutet på februari i år har han totalt regisserat över 1000 avsnitt i olika tv-serier.

 

LÄS MER: Årets bästa tv-serier

 

Detta ska NBC uppmärksamma genom att bjuda in flera av stjärnorna från de serier som Burrows regisserat under åren, i ett så kallat hyllningsavsnitt. Programmet kommer att heta: "TV: A Tribute to James Burrows."

"Finns ingen bättre"

James Burrows gjorde sin premimär som regissör 1974 med ett avsnitt från "The Mary Tyler Moore Show". Men han är mest känd för att ha jobbat med succéserier som "Taxi", "Cheers", "Fraiser", "Will & Grace", "Friends", "The Big Bang Theory" och "Two and a Half Men".

Stjärnor från samtliga serier kommer att medverka i hyllningsavsnittet. Bland annat kommer vi att få se Jennier Aniston och Courteney Cox, tillsammans med Ted Danson Debra Messing, Kaley Cuoco och skandalskådespelaren Charlie Sheen.

 

LÄS MER: Populära serien kan vara hotad

 

– Det finns ingen bättre regissör inom tv-komedi än Jimmy Burrows och tack vare hans hårda arbete kommer de serier han jobbat med att älskas och hyllas för alltid", sa Paul Telegdy, en av personerna bakom specialavsnittet på NBC.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag