Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-stjärnans revansch – efter 8 år i sexdött äktenskap

Dagens tre största nöjesnyheter.
Foto: KEN MCKAY / REX/IBL
Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Brian Monet och Ulrika Jonsson Foto: WENN/IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Ulrika Jonsson skilde sig i våras från maken Brian Monet efter 11 år tillsammans. 

Programledaren berättade att äktenskapet var sexlöst, något hon mådde dåligt av – men Ulrika Jonsson har inte gett upp hoppet om ett blomstrande sexliv.

Nu avslöjas hennes medverkan i dejtingprogrammet First Dates, rapporterar brittisk media.

Den svenskfödda programledaren Ulrika Jonsson, 52, skilde sig i april från maken Brian Monet efter 11 års äktenskap. 

Ulrika Jonsson sa i våras att hon knappt kunde tänka sig att dejta igen. Men nu rapporterar brittisk media att hon är klar för kändisdejtingprogrammet First Dates. Där ska Ulrika Jonsson träffa potentiella kärlekspartners för att se om det kan leda till något mer.

”Vi är exalterade över att få se dem i action”, säger tv-produktionen i ett uttalande, skriver engelska Metro. 

I brittiska Daily Mail berättar Ulrika Jonsson att hon de senaste åren levt med en rädsla att hon aldrig kommer att uppleva sex igen. Hon och ex-maken levde i ett sexdött äktenskap.

– Brian och jag hade sex en gång på närmare åtta år. Då hade det gått fyra år sedan vi hade haft sex senast, något som hade skett spontant och var uppskattat efter torkan. Jag kommer ihåg att jag kände mig lättad efteråt, övertygad om att det betydde att vårt sexliv var på rätt spår. Men det var det inte, skriver hon själv i Daily Mail.

CBB-stjärnan berättar att den sexlösa relationen ledde till att hon kände sig obekräftad och fick sämre självförtroende.

– Känslan av att han inte tyckte att jag var attraktiv längre hade en knockout-effekt på mig. Den gjorde att jag kände att jag måste skyla min kropp. Jag började klä av mig i mörkret och låste badrumsdörren när jag duschade, orolig för att synen av mig var förfärligt avtändande, säger hon i Daily Mail.

Ulrika Jonsson övervägde otrohet

Det gick så långt att Ulrika Jonsson började känna sig fången i relationen och funderade på att vara otrogen.

– Jag tänkte ”Borde jag be min man om tillåtelse om att få sexuell intimitet någon annanstans?” Det var en tanke som smög sig på, född av sårande och frustration över det faktum att Brian och jag hade älskat endast en gång på nästan åtta år, säger hon.

Programledaren berättar att parets samliv de första åren tillsammans fungerade bra. De har sonen Malcolm, 10, tillsammans. 2014 adopterade Brian Monet hennes dotter Bo, 18, från en tidigare relation med Markus Kempen. 

Ulrika Jonsson har också sonen Cameron, 24, från sitt äktenskap med John Turnbull 1990-1995. 2003-2005 var Ulrika Jonsson gift med Lance Gerrard-Wright. 2002 erkände Ulrika Jonsson att hon haft en kärleksaffär med svenske fotbollstränaren Sven-Göran ”Svennis” Eriksson.