Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-stjärnan försvann spårlöst – återvänder efter åtta år

Här är några av dagens största nöjesnyheter.
Foto: ERIK, JUSTIN / ALL OVER PRESS NATIONAL PHOTO GROUP
Foto: FOTO: CHANNEL 4/TV4. / THIS PICTURE MAY BE USED SOLELY FOR CHANNEL 4 PROG
Foto: FOTO: CHANNEL FOUR/TV4. / TV4

Jo Frost, 48, är för de flesta känd som den stränga men hängivna ”supernannyn” som i det brittiska succéprogrammet hjälper familjer med bråkiga barn.

Efter åtta år i tystnad återvänder hon nu till tv-rutan, skriver Daily Mail. 

Men den 1 januari 2020 gör Frost comeback i tv-rutan, med 20 nyinspelade avsnitt, den här gången i USA.

För sajten Good Housekeeping förklarar Jo Frost att hon i den nya säsongen inte enbart fokuserar på ”stökiga” barn, och att hon även i vissa fall tar sig an lite äldre barn.

– Det känns underbart att fortsätta hjälpa familjer. Jag försvann aldrig, jag har alltid hjälpt familjer. Men det är väldigt spännande att vara tillbaka med ”Supernanny”, det varumärke som jag startade.

”Har absolut inte förändrats”

Jo Frost beskriver sin stil inom barnuppfostran som ”väldigt direkt och väldigt omtänksam”.

– Jag tar han om en familj, och stöttar dem känslomässigt genom förändringen. Det har absolut inte förändrats. Det har fungerat i 30 år, att kunna göra så med familjer.

Hon fortsätter:

– Nya utmaningar presenterar nya möjligheter för mig att titta på olika sätt att hjälpa till. Det betyder olika råd, olika tekniker och det betyder verkligen olika verktyg att använda i den verktygslådan.

Till tidningen People säger Jo Frost att de amerikanska familjerna är i mer behov av hjälp än kanske någonsin tidigare.

– USA har förändrats. Det sårar. Familjer kämpar mer, familjer är mer osäkra än någonsin tidigare. Familjeproblemen är över ett bredare spektrum och täcker många globala problem den här gången. Internet har ändrat mycket, menar ”supernannyn”.