Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-stjärnan förlovad med manusförfattaren

"Orange is the new black"-stjärnan Samira Wiley, 29, är förlovad - med manusförfattaren för tv-serien, Lauren Morelli, 34.
Foto: Richard Shotwell / AP TT NYHETSBYRÅN
Paret träffades under inspelningen av tv-serien "Orange is the new black" år 2014.
Foto: Fameflynet,Usa / STELLA PICTURES

"Orange is the new black"-stjärnan Samira Wiley, 29, är förlovad - med manusförfattaren för tv-serien, Lauren Morelli, 34.

Paret delade en bild på Instagram där de avslöjade nyheten, skriver E! Online.

"Ja", skriver Samira Wiley till bilden på paret.

Paret träffades under inspelningen av tv-serien "Orange is the new black" år 2014 och nu är de förlovade. Skådespelerskan Samira Wiley, 29, delade en känslosam bild på kärleken och en förlovningsring på sitt finger. Till bilden skriver hon texten "Ja".

Samira Wiley spelar Poussey Washington i tv-serien och fästmön Lauren Morelli är manusförfattare och producent. Paret hittade kärleken för två år sedan medan Lauren Morelli fortfarande var gift. Men år 2014 kom hon ut offentligt som lesbisk och hon skilde sig med sin dåvarande man.

Lauren Morelli och Samira Wiley blev ett par kort där efter och manusförfattaren berättar att hon förstod att hon var homosexuell efter att ha arbetat med serien.

"Jag förstod att jag var homosexuell under hösten 2012, en av de första dagarna på OITNB", skriver hon i en text publicerad 2014 när hon kom ut offentligt, uppger E! Online.

"Jag gick igenom allt på inspelningen: Jag blev kär i en kvinna och såg mitt liv utspela sig på skärmen... Det känns befriande och rätt att leva mitt liv framför er", fortsatte hon i texten.


LÄS MER: Skådisen föddes med tänder - levde i en bur


OITNB-stjärnan förlovad med manusförfattaren

Manusförfattaren berättar i sin öppna text om hur hon alltid känt att något inte stämde i sina relationer. Efter det började hon lägga märket till små detaljer i serien och förstod att det hela handlade om att hon var homosexuell.

Nu är Lauren Morelli förlovad med sin kärlek sedan två år tillbaka och på bilden ler paret stort. Både Laren Morelli och Samira Wiley delade samma bild på Instagram och kärlekshyllningarna har rasat in i kommentarsfältet.


https://www.instagram.com/p/BLJay2-At9T/

LÄS MER: Prepon injicerade hormonpreparat


"Grattis till er båda", skriver en följare.

"Stort grattis, bästa nyheten", skriver en annan.

Flera andra följare skickar hjärtan i kommentarsfältet och skriver "ja".Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.