Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

PH-stjärnan fast i träd efter misslyckat fallskärmshopp

Grunde Myhrers fallskärmshopp gick inte som planerat. Foto: TV3 Norge
Han fastnade i ett träd 23 meter upp i luften. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen/Facebook
”Det var ett mycket framgångsrikt hopp, tills jag insåg att jag skulle landa i trädet”, säger tv-stjärnan. Foto: TV3 Norge

Den norske tv-stjärnan Grunde Myhrer har suttit fast i en tall.

Tidigare ”Paradise Hotel”-deltagaren fastnade 23 meter upp i luften efter ett fallskärmshopp.

– Det var ett mycket framgångsrikt hopp, tills jag insåg att jag skulle landa i trädet. Då var det bara att förbereda sig för ”full effekt”, som vi hade lärt oss i kursen, säger Myhrer till Aftenposten.

Grunde Myhrer, 23, har ställt upp i såväl norska ”Paradise Hotel” som ”Let's Dance”. Under lördagseftermiddagen satt tv-personligheten fast 23 meter uppe i luften i en tall, efter ett misslyckat fallskärmshopp.

– Jag var inte rädd, sade Myhrer till norska VG, då han fördes in på bår i en ambulans efter händelsen.

Enligt tidningen Tønsbergs Blad, som hade en reporter på plats, ska Myhrer ha börjat sjunga Disney-låtar uppe i trädet. ”Var nöjd med allt som livet ger”, från ”Djungelboken”, ska han ha nynnat på i talltoppen.

Tv-stjärnan lade tidigare under dagen ut en film på Instagram inför hoppet i full mundering, hjälm och fallskärm. Jan Fredrik Karlsen, Myhrers fallskärmsinstruktör berättar att det var reality-stjärnans första singelhopp, skriver Aftenposten.

https://www.facebook.com/brannvesenet/photos/a.510682922350172/2209278952490552/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARBNQUHVP5ueAA11y-mmmy7RcQKeYocBZET_84DhRs6Q1GQbikF91ZSKwQ0382m_p8ONAWQRUQTQDiqg3-7zVEorIrBcyONt-liqX7s1RHUebVt-eSUCqadCklmKv4bM_G_f4ydm7iaMctqAUpCBqrkf4jBPl3u2K09qEJo0C2Qi8bKLFjaeRpNbdQAHuFgFdTz5XLzzRvE8iLIYXPcrts0WU1fvlR8dlm5qpNTgvrvoFbiw9SPjb_JsZhgjZvCDMYC463WW4foP8QSlaVGVCuk1wWoBkV4fBbX-07p_mYAAb2LUV2PA1iH5II8WSENxLstNSga0t1bWhSwMK3Jv1y7cqA&__tn__=-R

Räddades – efter tre timmar i luften

Det var kring 15-tiden på lördagen som brandkåren och polisen ryckte ut i närheten av Jarlsbergs flygplats i Tønsberg, 11 mil söder om Oslo.

Klockan 16.43 skrev norsk polis på Twitter att fallskärmshopparen kommit ned från trädet med hjälp av klättrare från brandkåren. Därefter bars han in en ambulans på bår för en rutinkontroll.

Polisen Jan Kristian Johnsrud säger till VG att situationen inte varit särskilt dramatisk, men att räddningsaktionen tagit tre timmar.

– Vi ville inte riskera något, så det tog lång tid, säger han till VG.

– Det var ett mycket framgångsrikt hopp, tills jag insåg att jag skulle landa i trädet. Då var det bara att förbereda sig för ”full effekt”, som vi hade lärt oss i kursen, säger Grunde Myhrer till Aftenposten efter incidenten.

Trots händelsen låter realitystjärnan meddela att han ska fortsätta med fallskärmshoppning, och Myhrer ska inte ha ådragit sig några skador i samband med hoppet.