Tv-profilerna har fått sitt första barn

"100000% lycka", skriver den nyblivna pappan Kalle Wahlström Zackari på Instagram.
Foto: /All Over Press
Brita Zackari berättade att de väntade barn i oktober förra året,
Foto: Robert Eklund

Grattis Brita Zackari och Kalle Wahlström Zackari!

Nu har tv-profilerna fått sitt första barn.

"Brita var så sjukt mäktig. Kan inte fatta hur någon kan vara så här bra på att föda barn första gången hon provat", skriver Kalle Wahlström Zackari i ett sms.

Nu har programledarna Brita Zackari och Kalle Wahlström Zackari blivit föräldrar. Tidigt på tisdagsmorgonen publicerade den nyblivna pappan en bild på sin fru och deras gemensamma barn på BB.

"100000% lycka", skriver han till bilden.

Kalle Wahlström berättar att det blev en liten flicka och att barnet kom 20.00 i går kväll.

"Det blev en tjej, helt vanlig storlek. Hon kom prick 20.00 i  går på utsatt dag", skriver han i ett sms till Expressen.

Kalle Wahlström Zackari skriver vidare om sin glädje efter förlossningen:

"Brita var så sjukt mäktig. Kan inte fatta hur någon kan vara så här bra på att föda barn första gången hon provat", skriver han i sms:et och fortsätter:

"Vi älskar alla barnmorskor. Hur kan någon ens ha något annat jobb? Ge dem höge lön."https://www.instagram.com/p/BC9rshDCjZJ/

LÄS MER: Kalle Wahlström Zackari kritiserar föräldrar

Brita Zackari och Kalle Zackari om barnets namn

Paret, som berättade att de väntade barn i oktober förra året, har nu fått sitt första kärleksbarn tillsammans. Förra veckan avslöjade programledarna också att de hade svårt att enas om ett namn på sin lilla bebis.

– Det är så svårt tycker jag. Vi har pratat om massa olika namn, jag tycker att det är supersvårt, sa Kalle Wahlström Zackari då i podcasten "Tillslut kommer någon att skratta".

Han fortsatte:

– Till exempel om det hade varit en kille, jag har alltid tänkt att jag vill att min son ska heta Björn, för jag tycker att det är så tufft. Men då har Brita någon dålig erfarenhet av någon Björn, typ någon som var taskig i skolan eller så där, och då är ju det sant för henne. För det går ju inte att tänka bort.


LÄS MER: Tv-profilerna om bebisens kommande namn

Leder "Gympaläraren" i SVT

Brita Zackari ledde tidigare Rix FM:s morgonshow "Rix Morronzoo" tillsammans med Marko "Markoolio" Lehtosalo och Adam Alsing. Hon har också varit programledare i TV3 där hon tillsammans med Felix Herngren gjorde programmet "Inte OK!". Senast ledde hon SVT:s satsning "Flickvän på försök" under 2015.

Kalle Zackari Wahlström är just nu aktuell med tv-programmet "Gympaläraren" i SVT och har tidigare lett "Svett och etikett" i samma kanal.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.