"100000% lycka", skriver den nyblivna pappan Kalle Wahlström Zackari på Instagram. Foto: /All Over Press"100000% lycka", skriver den nyblivna pappan Kalle Wahlström Zackari på Instagram. Foto: /All Over Press
"100000% lycka", skriver den nyblivna pappan Kalle Wahlström Zackari på Instagram.  Foto: /All Over Press
Brita Zackari berättade att de väntade barn i oktober förra året, Foto: Robert EklundBrita Zackari berättade att de väntade barn i oktober förra året, Foto: Robert Eklund
Brita Zackari berättade att de väntade barn i oktober förra året, Foto: Robert Eklund

Tv-profilerna har fått sitt första barn

Publicerad

Grattis Brita Zackari och Kalle Wahlström Zackari!

Nu har tv-profilerna fått sitt första barn.

"Brita var så sjukt mäktig. Kan inte fatta hur någon kan vara så här bra på att föda barn första gången hon provat", skriver Kalle Wahlström Zackari i ett sms.

Nu har programledarna Brita Zackari och Kalle Wahlström Zackari blivit föräldrar. Tidigt på tisdagsmorgonen publicerade den nyblivna pappan en bild på sin fru och deras gemensamma barn på BB.

"100000% lycka", skriver han till bilden.

Kalle Wahlström berättar att det blev en liten flicka och att barnet kom 20.00 i går kväll.

"Det blev en tjej, helt vanlig storlek. Hon kom prick 20.00 i går på utsatt dag", skriver han i ett sms till Expressen.

Kalle Wahlström Zackari skriver vidare om sin glädje efter förlossningen:

"Brita var så sjukt mäktig. Kan inte fatta hur någon kan vara så här bra på att föda barn första gången hon provat", skriver han i sms:et och fortsätter:

"Vi älskar alla barnmorskor. Hur kan någon ens ha något annat jobb? Ge dem höge lön."

 

 

100000% lycka

Ett foto publicerat av Kalle Zackari Wahlström (@kallewahlstrom) Mar 14, 2016 kl. 11:34 PDT

 

 

LÄS MER: Kalle Wahlström Zackari kritiserar föräldrar

Brita Zackari och Kalle Zackari om barnets namn

Paret, som berättade att de väntade barn i oktober förra året, har nu fått sitt första kärleksbarn tillsammans. Förra veckan avslöjade programledarna också att de hade svårt att enas om ett namn på sin lilla bebis.

– Det är så svårt tycker jag. Vi har pratat om massa olika namn, jag tycker att det är supersvårt, sa Kalle Wahlström Zackari då i podcasten "Tillslut kommer någon att skratta".

Han fortsatte:

– Till exempel om det hade varit en kille, jag har alltid tänkt att jag vill att min son ska heta Björn, för jag tycker att det är så tufft. Men då har Brita någon dålig erfarenhet av någon Björn, typ någon som var taskig i skolan eller så där, och då är ju det sant för henne. För det går ju inte att tänka bort.

 

LÄS MER: Tv-profilerna om bebisens kommande namn

Leder "Gympaläraren" i SVT

Brita Zackari ledde tidigare Rix FM:s morgonshow "Rix Morronzoo" tillsammans med Marko "Markoolio" Lehtosalo och Adam Alsing. Hon har också varit programledare i TV3 där hon tillsammans med Felix Herngren gjorde programmet "Inte OK!". Senast ledde hon SVT:s satsning "Flickvän på försök" under 2015.

Kalle Zackari Wahlström är just nu aktuell med tv-programmet "Gympaläraren" i SVT och har tidigare lett "Svett och etikett" i samma kanal.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag