Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-profilens sorg efter dödsbeskedet

Foto: KIDO, FRIOLO / ALL OVER PRESS NATIONAL PHOTO GROUP
”The Hills”-stjärnan Kristin Cavallari berättar om hur hon hanterade sorgen efter sin brors död. Foto: JERRITT SIMMERS / SPLASH NEWS / JERRITT SIMMERS / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Kristin Cavallari är främst känd för sin medverkan i MTV-serierna ”The Hills” och ”Laguna beach”. Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Reality-stjärnan bor tillsammans med sin make Jay Cutler, 35, och deras tre barn Camden, Jaxon och Saylor. Foto: STEWART COOK/REX/SHUTTERSTOCK / STEWART COOK/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Hennes bror hittades naken i öknen.

Nu berättar ”The Hills”-stjärnan Kristin Cavallari om hur hon hanterade sorgen efter sin brors död.

– Jag önskar bara att jag fick ge honom en sista kram, säger hon i tv-programmet ”Very Cavallari”.

Det var i december 2015 som Michael Cavallari hittades död efter att ha varit försvunnen i två veckor. Enligt uppgifter ska han ha varit på flykt från en – och han hittades naken långt ute i öknen.

Sedermera visade det sig att han dog av hypotermi efter att han utsatts för kyla under en längre tid. 

Hans syster Kristin Cavallari, 32, väljer nu att prata om händelsen i tv-showen ”Very Cavalleri”. 

– Det var helt förjävligt. De hittade Mikes bil, och vi tänkte att han kanske var på ett hotell, så vi tänkte inte så allvarligt på det till att börja med. Jag minns att mamma antog att något var fel, för annars hade hon hört från honom.

Det sista man såg av Michael Cavallari var den 27 november på övervakningsbilder från en bensinmack i Monticello. Ett par timmar senare hittades hans bil, en Honda, övergiven.

Bilen identifierades som Cavallaris efter att polisen hittat kvitton som ledde till den butik där han senast sågs.

– Han frös ihjäl, och det är mycket svårt att tänka på, säger Kristin Cavallari i tv-programmet.

Michael Cavallari försvann bara fyra dagar efter att hans syster fött sitt tredje barn –och nu menar Kristin Cavallari att det var det som räddade henne från att bryta ihop totalt.

– Jag hade en ny bebis som jag var tvungen att vara stark för, och jag förlorade min bror bara några dagar efter att hon föddes. Jag önskar bara att jag fick ge honom en sista kram.

”Mike var verkligen olycklig”

32-åringen medger att hon har lärt sig att leva med sorgen, men saknaden kan ibland bli outhärdlig.

– Man tror att man har gått vidare, men så bryter man bara samman. Mike var verkligen olycklig och jag tror verkligen att han har det bättre nu.

Kristin Cavallari är främst känd för sin medverkan i MTV-serierna ”The Hills” och ”Laguna beach”. Reality-stjärnan bor tillsammans med sin make Jay Cutler, 35, och deras tre barn Camden, Jaxon och Saylor.