Peter Siepen. Foto: Anna HallamsPeter Siepen. Foto: Anna Hallams
Peter Siepen. Foto: Anna Hallams
Foto: Robert EklundFoto: Robert Eklund
 Foto: Robert Eklund

Tv-profilens snopp- miss gör skrattsuccé

Publicerad

Ännu en gång bjuder Peter Siepen sina följare på lite naket.

Ja, i varje fall är det vad man först kan tro av den bild profilen lagt ut.

– Det är extremt roligt. Det är väl kanske inte en av de mest generösa genitalierna, om det nu hade varit det, som en man har haft i Sverige. Den var inte så stor, säger Siepen.

När Peter Siepen låg och slappnade av under en spa-stund i badrummet lade han upp en bild på sin Instagram.

Men det är inte Siepens ansiktsmask eller vältränade kropp som hans följare reagerar på - utan att det ser ut som att han av misstag har råkat få med sina ädlare delar på fotot.

"Haha såg ut som att kulan stack ut", kommenterar en av hans följare.

Tv-profilen själv har dock sett samma sak som sina följare - och skämtar om det i texten till bilden.

"Spa-dags! Lägg märke till, tror jag att det är, min tå mellan mina ben", skriver han.

 

LÄS MER: Peter Siepen ska bli pappa: "Stort"

 

Först funderade Siepen på att radera bilden - innan han bestämde sig för att i stället lägga upp den och bjuda på sig själv.

– Det är så sjukt. Jag tänkte först ta bort den för en gång tidigare så lade jag upp en bild som folk började kommentera. Det var exakt samma grej som hade hänt, att en tå plötsligt blev en balle. Sen kom den här bilden upp, så jag funderade på att ta bort den men sen tänkte jag att det är roligare att bjuda på det, säger han.

– Det är extremt roligt. Det är väl kanske inte en av de mest generösa genitalierna, om det nu hade varit det, som en man har haft i Sverige. Den var inte så stor. Men om man kan nöja sig med uttrycket att man ska vara glad för det lilla så hade det säkert funkat.

 

LÄS MER: Siepen: "Som barn var jag lågmäld och blyg"

 

 

 

 

Och de som har kommenterat bilden verkar hålla med honom om att det är roligt.

Men det är inte första gången som Siepen bjuder på lättklädda bilder. I somras lade han upp ett foto från en badstund när han kastar sig ut i 18-gradigt vatten - spritt språngande naken.

– Den är ju lite på gränsen, men det ska nog inte vara någon fara. Många är ju så pretto och högtravande på sociala medier. Det är kul att bjuda på sig själv, sa han då.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook – där du kan kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag