Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-profilens plötsliga ansikts- förvandling – efter rumpoperationen

Julia Markham blev en av årets största profiler i Kanal 5-succén ”Ex on the beach”. Foto: Youtube
Nyligen bestämde hon sig för att genomföra en skönhetsoperation. Och nu väljer hon att berätta om komplikationerna som uppstått under resans gång. Foto: Youtube

Julia Markham blev en av årets största profiler i Kanal 5-succén ”Ex on the beach”.

Nyligen bestämde hon sig för att åka ner till Turkiet, för att genomföra en skönhetsoperation.

Och i ett Youtube-klipp väljer hon att berätta om komplikationerna som uppstått under resans gång.

Julia Markham, 23, var en av deltagarna i årets säsong av ”Ex on the beach”. I ett av säsongens första avsnitt valde hon att ta med sig Niklas Åkerlund, 25, på en dejt och därefter fick tittarna se deras kärlek blomstra. Inspelningarna på den karibiska paradisön Anguilla avslutades i februari, men relationen mellan duon har fortsatt sedan dess.

Nyligen bestämde sig Julia Markham för att genomföra en skönhetsoperation. Det rör sig om en så kallad BBL, vilket innebär att man förstorar eller förändrar stussens form med hjälp av sitt eget kroppsfett.

Tv-profilen väljer nu att berätta om operationen i ett Youtube-klipp.

– Jag beslöt för flera månader sedan att det var någonting som jag kommer göra, men det är ett ganska stort steg att ta, säger hon och fortsätter:

– Men å andra sidan är jag medveten om att det finns väldigt duktiga kirurger. Riskerna för komplikationer finns ju, men det var en risk som jag var villig att ta.

Ärliga orden om skönhetsoperationen

Efter många månaders planering valde hon att åka till Turkiet för att genomföra operationen.

– Det går inte att träna till sig höfterna som jag önskar. Därför var det här en väldigt enkel utväg att gå, säger Julia Markham.

Anledningen till att hon ville genomföra operationen är svår att fastställa, menar hon.

– Jag tror typ inte att det finns ett bra svar till det. Att vilja se ut på ett annat sätt än det man föds in i, det har nog med allt omkring en att göra. Det är nog tankar som formas från man var barn, liksom. Jag tänker i alla fall inte sitta här och försvara mig. Jag tycker inte att det är någonting att försvara.

Hennes inställning var att ha fullständig kontroll över sig själv under operationen, men det hade hon inte riktigt.

”Jag ser redan tydliga resultat”

– När jag kom ner dit så trodde jag att det skulle vara betydligt mycket enklare för mig att rehaba än vad det faktiskt var. Men å andra sidan har det faktiskt bara gått en vecka sedan operationen. Allt går ju väldigt långsamt fortfarande, men jag ser liksom redan tydliga resultat. Och jag mår bra.

Julia Markham upplevde att hon blev väl omhändertagen på plats vid kliniken.

– Det är så himla viktigt att man väljer rätt klinik när man ska göra en så stor operation som jag gjorde. Det fanns en kirurg som pratade svenska – och så finns det även svenska konsulter på plats. Det fick mig att känna mig betydligt tryggare.

Det har varit några tuffa dagar för henne sedan operationen, men hon är ändå vid gott mod.

– Jag är fortfarande svullen överallt. Hela min kropp är ju blå. Nu ska jag bara ta tiden här hemma för att ta det lugnt. Jag kommer bara ligga hemma, kolla på serier och äta gott. Jag är så himla glad att jag har Niklas som kommer hjälpa mig med allt också. Jag hoppas att jag i slutändan kommer känna att det var värt det. Det återstår att se i alla fall, säger Julia Markham i Youtube-klippet.