TV-profilens operation – förminskade bröstet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Tv-profilen Jonna Lundell har opererat sitt ena bröst. 

Det berättar hon i tv-programmet "Jocke och Jonna möter", där Magdalena Graaf var gäst.

Anledningen var att hennes bröst var så olika.

– Jag har gjort två bröstoperationer, men jag har inte gjort någon förstoring, har Jonna Lundell tidigare sagt i en video på sin Youtubekanal. 

Tv-programmet "Jocke och Jonna möter" går just nu på Viaplay. I tv-serien möter paret Jonna Lundell och Joakim Lundell olika kända personer för samtal. I det senaste avsnittet gästar Magdalena Graaf och i ett ärligt samtal berättar Jonna Lundell om sin bröstoperation som hon gjorde 2015. 

Något som Youtube-profilen tidigare berättat om i en video på Youtube, en nyhet som Hänt var först att rapportera om. 

– Jag har inte gjort någon bröstförstoring. Utan jag har faktiskt förminskat brösten. Och anledningen till det är att mina bröst har varit jätteolika. De har varit olika stora och de har inte sett likadana ut, säger hon i videon. 

Hon berättar vidare:

– Det var verkligen stor skillnad och jag kunde inte ha på mig bh. Då var det perfekt på ena sidan, men på andra sidan var ett stort hål, så jag fick stoppa in ett inlägg. Jag visade mig aldrig i bikini.

"Mår bättre än nånsin"

Jonna Lundell berättar att anledningen bakom är att hon tappade mycket vikt under sina tidiga tonår, när hon inte mådde så bra. 

https://www.instagram.com/p/BU4hQsulpSC/?taken-by=sessano&hl=sv

Jonna Lundell säger i videon att hon tycker att bröstoperationen är något som är jobbigt och känsligt att prata om – men att hon känner att hon vill berätta. Samtidigt skickar hon en uppmaning till sina följare:

– Jag menar inte att alla ni ska operera er. Det är inte det jag säger. Jag är säker på att ingen av er hade sådana problem som jag hade. Att era bröst har en liten skillnad – det gör ingenting.

Jonna Lundell avslutar videon med att säga att hon i dag mår bättre än på länge.

– Nu mår jag bättre än jag någonsin mått, säger hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.