Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-profilens kärleksmiss – efter skilsmässoryktet

Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Den fina kärlekshyllningen slutade som en flopp.

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi firade 15 år tillsammans men dagen gick inte som planerat, skriver Radaronline.

”Min fru överraskade mig med detta under vår 15-årsdag. Ibland är större  bättre...”, skriver Portia de Rossi på Instagram.

Ellen DeGeneres, 60 och hennes fru Portia de Rossi, 45 började dejta för 15 år sedan. Något som DeGeneres ville fira ordentligt, därför hyrde talkshowstjärnan in ett flygplan som skulle flyga förbi utanför deras hem med en kärlekshälsning. DeGeneres hade valt att skriva ”15” och ett stort hjärta på banderollen som åkte bakom flygplanet.

Paret hade ställt sig utanför huset, på den tillhörande stranden när det var dags för presenten. Men när flygplanet plötsligt kom flygandes förbi insåg Ellen DeGeneres att hon borde beställt en större banderoll. Kärlekshälsningen syntes nämligen inte från marken eftersom den var för liten. 

Delar med sig på Instagram

DeGeneres filmade hela händelsen och postade den sedan för sina följare på Instagram. 

”Portia och jag började dejta för 15 år sedan i dag. Jag hyrde ett flygplan för att flyga förbi vårat hus med en banner som sa 15 med ett hjärta. Jag borde specificerat storleken”, skrev hon i bildtexten.  

Även om överraskningen inte gick som planerat verkar paret nöjda med dagen och fick sig gott skratt i stället. 

– Jag kan inte se den, säger en av kvinnorna skrattandes när flygplanet passerar i filmklippet.

Portia de Rossi blev trotts missen glad över sin frus överraskning och postade även hon filmklippet.

”Min fru överraskade mig med detta under vår 15-årsdag. Ibland är större bättre...”, skriver de Rossi.

Skilsmässorykten

Ellen DeGeners och Portia de Rossi gifte sig 2008. Men under förra året spekulerades det om att paret låg i skilsmässa. Ett rykte som DeGeners och de Rossi svarade emot genom kärlekshyllningar till varandra.

– För mig betyder "jag älskar dig" egentligen "jag förstår dig” och hon älskar mig för allt som jag är. Hon stöttar mig och gör mig väldigt lycklig, sa Ellen DeGeneres i en intervju till Female First under den perioden.

https://www.instagram.com/p/Bq3bc9OlHE9/

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.