Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-profilens ilska mot TV4 efter inspelningen

Erica Mahnkopf.
Köttbonden Marcus Sjöberg, 38. Foto: TV4

Erica Mahnkopf, 27, letar efter kärleken i köttbonden Marcus Sjöberg, 38.

Men det har sitt pris. Produktionen var inte vad hon förväntade sig – och nu ångrar hon sin medverkan i TV4-programmet.

– ”Bonde söker fru” är ju inte vad jag trodde att det skulle vara, säger hon till Hänt.

Köttbonden Marus Sjöberg, 38, kan ha hittat sin kärlek i  brevskrivaren Erica Mahnkopf, 27. Men trots att "Bonde söker fru"-tittarna får följa parets resa att bli ett par, ångrar Erica Mahnkopf sin medverkan i TV4-programmet.

– ”Bonde söker fru” är ju inte vad jag trodde att det skulle vara. Hade jag vetat att det skulle vara så här hade jag faktiskt aldrig varit med. Jag ångrar min medverkan i programmet, det gör jag ju, säger hon till Hänt.

 

LÄS MER: Snyggbondens sårande kärlekssvek

 

Tvingades uppsöka psykolog

Problemet: Produktionen. 

27-åringen menar nu att det som visas för tittarna är långt ifrån verkligheten och berättar att hon tvingats ta hjälp av en psykolog för att hantera de 44 minuterna långa avsnitten.

– De första avsnitten var jättejobbiga, men nu känns det bättre. Jag ser ju hur de har gett alla olika roller. Jag fick vara den som skulle vara lite kaxig och lite självsäker. Jag fick prata med TV4:s psykolog för jag mådde jättedåligt. Efter första avsnittet tänkte jag ”det här kommer jag aldrig överleva”. Men nu har jag vant mig, säger hon till tidningen.

 

LÄS MER: Hemliga spelet bakom bondens slutdejt

 

TV4 styr produktionen av "Bonde söker fru" 

Erica Mahnkopf menar också att TV4 styr händelserna bakom "Bonde söker fru" och får deltagarna att framstå i en dager som inte är sanningsenligt. 

TV4:s pressansvariga Clara Tengblom svarar på kritiken och menar att det är så här en tv-produktion kan upplevas för ovana personer.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!