Glamourmodellen, bodybuildern och tv-profilen Jodie Marsh har bland annat varit med i "Celebrity big brother" i England. Foto: Macca, Pacificcoastnews.Com / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COMGlamourmodellen, bodybuildern och tv-profilen Jodie Marsh har bland annat varit med i "Celebrity big brother" i England. Foto: Macca, Pacificcoastnews.Com / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Glamourmodellen, bodybuildern och tv-profilen Jodie Marsh har bland annat varit med i "Celebrity big brother" i England. Foto: Macca, Pacificcoastnews.Com / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
På Instagram brukar Jodie Marsh dela med sig av bland annat träningsbilder och bilder på sitt smink. Nu har tv-profilen dock valt att lägga upp en osminkad bild med "bara lite Botox". Foto: Si1 / ALL OVER PRESS WENN DWPPå Instagram brukar Jodie Marsh dela med sig av bland annat träningsbilder och bilder på sitt smink. Nu har tv-profilen dock valt att lägga upp en osminkad bild med "bara lite Botox". Foto: Si1 / ALL OVER PRESS WENN DWP
På Instagram brukar Jodie Marsh dela med sig av bland annat träningsbilder och bilder på sitt smink. Nu har tv-profilen dock valt att lägga upp en osminkad bild med "bara lite Botox". Foto: Si1 / ALL OVER PRESS WENN DWP

Tv-profilens bild på Instagram gör succé

Publicerad

Modellen och tv-profilen Jodie Marsh, 37, la upp en osminkad bild på Instagram.

Nu hyllas hon av sina följare.

"Du är så vacker utan smink", skriver ett av fansen.

Glamourmodellen, bodybuildern och tv-profilen Jodie Marsh har bland annat varit med i "Celebrity big brother" i England.

På Instagram brukar Jodie Marsh dela med sig av bland annat träningsbilder och bilder på sitt smink. Nu har tv-profilen dock valt att lägga upp en osminkad bild med "bara lite Botox".

Bilden är tagen i samband med att Jodie Marsh var på ett spa där hon fick en ansiktsbehandling som fick henne att känna sig både vacker och lycklig.

 

LÄS MER: Jodie Marsh blev överfallen av dejten

 

På Instagram hyllas nu Jodie Marsh av sina följare och i skrivande stund har bilden gillats drygt 3400 och fått drygt 330 kommentarer.

 

 

"Du ser så bra ut utan smink, du behöver inte det", skriver en person.

"Jag har aldrig sett en bild på dig utan smink. En riktig sköhet", skriver en annan.

"Du ser så fin ut utan smink, verkligen annorlunda", skriver en tredje.

Jodie Marsh har varit med i "Big brother"

 

I dag har Jodie Marsh bland annat den egna realityshowen "Totally Jodie Marsh". Hennes första genombrott i tv-rutan var i realityprogrammet "Essex wives" men hon har också varit med i program som "Trust me - I'm a holiday rep", "The games" och "The weakest link".

 

LÄS MER: Jodie Marsh kär i hårfrisörskan Nina

 

Hon har också varit med i flera varianter av "Big brother".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag