Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tv-profilens besked efter knäoperationen: ”Äntligen”

Ur arkivet: Programledaren om den lugna sommaren
Jessica Almenäs.
Foto: Olle Sporrong
Jessica Almenäs glädjebesked på Instagram.
Foto: Instagram / Instagram

Jessica Almenäs blev tvungen att genomgå en knäoperation i höstas.

Därefter blev det en lång vila.

Nu kommer programledaren med ett glädjebesked på Instagram:

”Äntligen kan jag spela basket igen!”, skriver hon. 

I november berättade programledaren Jessica Almenäs, 46, att hon drogs med ett ont knä och behövde till slut ta ett tufft beslut.

”Det är en meniskskada jag fick i somras när jag spelade basket. Det har blivit värre och värre under hösten och nu har jag så ont att jag måste operera nästa vecka”, skrev hon till Expressen då.

På Instagram berättade hon senare att operationen gått bra och i ett sms till Expressen skrev Almenäs att hon hade sex veckor av rehab framför sig.

”Sen kan jag förhoppningsvis börja träna basket igen. Knäet gör lite ont och är lite svullet men det brukar bli bättre fort efter den här typen av operation”.

”Roligaste i livet”

Nu berättar Jessica Almenäs på Instagram att hennes sex veckor av rehab är över och att hon nu är tillbaka i basketlaget hon spelar i.

”Äntligen äntligen kan jag spela basket igen! Mitt roligaste i livet ju! Och på lördag är det match igen. Peppen peppen!”, skriver hon.

Programledaren skriver även att knät är ”fult och knöligt”, men att hon inte har ett dugg ont. Däremot är det något annat som grämer henne.

”Kondisen dock... har nog aldrig varit sämre. OMG. Blir några #almenäsintervaller framöver känner jag..”.

https://www.instagram.com/p/CYr5oPpo4xe/?utm_source=ig_web_copy_link

Se mer:

Ur arkivet: Frida Hansdotter lär Jessica Almenäs åka skidor som ett proffs

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.