Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-profilens bebislycka med idrottsstjärnan

Julia Bergman med Milan Foto: FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN
Julia Bergman och Dennis Everberg

Hockeyproffset Dennis Everberg, 27, och Julia Bergman, 23, känd från TV3:s succéprogram ”Unga mammor” har blivit föräldrar.

Den unga mamman avslöjar själv glädjebeskedet på Instagram:

”Välkommen lillasyster”, skriver hon.

Julia Bergman, 23, känd från tv-programmet ”Unga mammor” på Viafree, har blivit mamma till en liten flicka.

Det var i november som den unga mamman avslöjade att hon och pojkvännen, hockeyproffset Dennis Everberg, 27, väntade barn.

Julia Bergman avslöjar själv den glada bebisnyheten under måndagskvällen på Instagram:

”Välkommen lillasyster. Jag vet inte ens vad jag ska skriva till denna bilden: ”Nu är mitt liv sött som socker, som en levande dröm”, skriver hon och lägger till hashtaggarna ”vecka 39” och ”välkommen till världen”.

https://www.instagram.com/p/BwSab1MAbmx/

Hittade kärleken på nytt

Julia Bergman och hennes son Milan har varit med i ”Unga mammor” i de första fyra säsongerna och är en av programmets stora profiler. 2017 nominerades duon till en Kristallen som årets tv-personlighet.

Samma sommar hittade Julia Bergman kärleken igen och har sedan dess flitigt delat med sig från livet med hockeystjärnan Dennis Everberg.

 I den nya ”Unga mammor” säsongen medverkar hon dock inte.

”Denna säsong tar alltså Julia och Milan, 4, en paus ifrån Unga mammor. Men alla vi som älskar Julia och Milan kan fortfarande följa dem på Julias YouTube och sociala medier. Julia är fortsatt en uppskattad profil hos oss och vi håller en tät dialog så vi får se vad framtiden kommer att utvisa”, skrev Susanne Nylén, presschef för Nordic entertainment group, inför den nya säsongen.

Julia Bergman har omkring 200 000 följare på Instagram, och en stor Youtube-kanal. 

Everberg spelar i dag i EV Zug i den schweiziska högstaligan. De två senaste säsongerna har han vunnit VM-guld med Tre Kronor, och så sent som i år representerade han landslaget i OS.