Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-profilen Sindy Niklasson livesänder sin bröstoperation

Sindy Niklasson, 25, blev mamma i ung ålder och efter två graviditeter och amning väljer hon nu att operera sina bröst.Foto: Instagram
Nu väljer "Unga föräldrar"-profilen att operera sig och livesända det från Instagram. Foto: Instagram

Sindy Niklasson är missnöjd med sina brösts utseende efter att ha fött två barn. 

Nu väljer "Unga föräldrar"-profilen att operera sig och livesända det från Instagram. 

– Jag är alltid öppen med det jag gör på mina sociala medier, säger tv-profilen.

Sindy Niklasson, 25, blev mamma i ung ålder och efter två graviditeter och amning väljer hon nu att operera sina bröst. Men det blir ingen vanlig operation utan tv-profilens operation kommer livesändas från Instagram.

– Jag är alltid öppen med det jag gör på mina sociala medier. Bandet jag har skapat med mina följare är att alltid vara öppen och ärlig och inkludera dem. Varför ska jag gömma att jag opererar mig? säger tv-profilen. 

Sindy Niklasson har tidigare medverkat i "Unga föräldrar", som visades på TV4-play, tillsammans med barnens pappa Michael "Kniv-Micke" Sjöberg. Paret bytte bort fester mot ett familjeliv tillsammans. Nu menar Niklasson att graviditeterna satt sina spår på kroppen.  

– Jag har fött två barn och ammat, det har satt sina spår. Jag har alltid haft bra bröst innan och vill bara få tillbaka det jag hade, säger hon.

 

LÄS MER: Unga föräldrar-profil piercar underlivet i tv 

 

https://www.instagram.com/p/BiyoRPshi7s/?taken-by=sindyniklasson

"Lite obekväm inför att få narkos"

Sindy Niklasson har drygt 65 tusen följare på Instagram där hon delar med sig av sitt liv. När hon berättade om bröstoperationen var följarna inte sena med att skicka positiva kommentarer. 

– Det var jättemycket positiva kommentarer från tjejer kände likadant och unga mammor som också mådde dåligt. Utav 100 kommentarer kanske fem har varit negativa. Jag trodde jag skulle få mer skit än jag fått. Sen vet man ju inte efter operationen är klar, säger Niklasson.

Tv-profilen känner sig inte vidare nervös innan operationen men att bli sövd genom narkos skrämmer henne lite. 

– Jag är inte nervös för själva operationen i sig jag är bara lite obekväm inför att få narkos. Det är mest det jag är nervös för. Men jag känner mig jättetrygg med teamet här.

Efter operationen ska Sindy Niklasson vara ledig för att kunna vila och återhämta sig. 

– Man har ju hört om vissa som vaknar upp och har skitont och vissa vaknar upp och mår jättebra. Jag har ordnat så mina barn är med barnvakt och så får jag några veckor ledigt från jobbet.