Sindy Niklasson, 25, blev mamma i ung ålder och efter två graviditeter och amning väljer hon nu att operera sina bröst. Foto: InstagramSindy Niklasson, 25, blev mamma i ung ålder och efter två graviditeter och amning väljer hon nu att operera sina bröst. Foto: Instagram
Sindy Niklasson, 25, blev mamma i ung ålder och efter två graviditeter och amning väljer hon nu att operera sina bröst. Foto: Instagram
Nu väljer "Unga föräldrar"-profilen att operera sig och livesända det från Instagram. Foto: InstagramNu väljer "Unga föräldrar"-profilen att operera sig och livesända det från Instagram. Foto: Instagram
Nu väljer "Unga föräldrar"-profilen att operera sig och livesända det från Instagram.  Foto: Instagram

Tv-profilen Sindy Niklasson livesänder sin bröstoperation

Publicerad

Sindy Niklasson är missnöjd med sina brösts utseende efter att ha fött två barn. 

Nu väljer "Unga föräldrar"-profilen att operera sig och livesända det från Instagram. 

– Jag är alltid öppen med det jag gör på mina sociala medier, säger tv-profilen.

Sindy Niklasson, 25, blev mamma i ung ålder och efter två graviditeter och amning väljer hon nu att operera sina bröst. Men det blir ingen vanlig operation utan tv-profilens operation kommer livesändas från Instagram.

– Jag är alltid öppen med det jag gör på mina sociala medier. Bandet jag har skapat med mina följare är att alltid vara öppen och ärlig och inkludera dem. Varför ska jag gömma att jag opererar mig? säger tv-profilen. 

Sindy Niklasson har tidigare medverkat i "Unga föräldrar", som visades på TV4-play, tillsammans med barnens pappa Michael "Kniv-Micke" Sjöberg. Paret bytte bort fester mot ett familjeliv tillsammans. Nu menar Niklasson att graviditeterna satt sina spår på kroppen.  

– Jag har fött två barn och ammat, det har satt sina spår. Jag har alltid haft bra bröst innan och vill bara få tillbaka det jag hade, säger hon.

 

LÄS MER: Unga föräldrar-profil piercar underlivet i tv 

 

https://www.instagram.com/p/BiyoRPshi7s/?taken-by=sindyniklasson

"Lite obekväm inför att få narkos"

Sindy Niklasson har drygt 65 tusen följare på Instagram där hon delar med sig av sitt liv. När hon berättade om bröstoperationen var följarna inte sena med att skicka positiva kommentarer. 

– Det var jättemycket positiva kommentarer från tjejer kände likadant och unga mammor som också mådde dåligt. Utav 100 kommentarer kanske fem har varit negativa. Jag trodde jag skulle få mer skit än jag fått. Sen vet man ju inte efter operationen är klar, säger Niklasson.

Tv-profilen känner sig inte vidare nervös innan operationen men att bli sövd genom narkos skrämmer henne lite. 

– Jag är inte nervös för själva operationen i sig jag är bara lite obekväm inför att få narkos. Det är mest det jag är nervös för. Men jag känner mig jättetrygg med teamet här.

Efter operationen ska Sindy Niklasson vara ledig för att kunna vila och återhämta sig. 

– Man har ju hört om vissa som vaknar upp och har skitont och vissa vaknar upp och mår jättebra. Jag har ordnat så mina barn är med barnvakt och så får jag några veckor ledigt från jobbet. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag