Foto: YLWA YNGVESSONFoto: YLWA YNGVESSON
 Foto: YLWA YNGVESSON
Foto: JULIA DANSARIEFoto: JULIA DANSARIE
 Foto: JULIA DANSARIE

Tv-profilen Paow får hjälp med ekonomin

Publicerad

Bloggaren "Paow" får hjälp med sin privatekonomi i TV3:s "Lyxfällan". 

Dokusåpa-profilen Paulina Danielsson vill ha hjälp av programmets experter. 

– Jag har alltid varit slarvig med pengar och struntat i räkningar, berättar hon i ett pressmeddelande. 

Bloggaren och "Paradise hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson är ny deltagare i TV3:s "Lyxfällan". 

Nu ska Patrick Grimlund och Magnus Hedberg hjälpa bloggaren med hennes privatekonomi under den 23:e säsongen av det populära programmet. 

 – Jag kände att jag var i behov av hjälp, jag har alltid varit slarvig med pengar och struntat i räkningar, berättar Paulina Danielsson i ett pressmeddelande. 

Lyxfällan har säsongspremiär torsdag 31 aug kl. 20:00 på TV3 och Viafree. 

– Jag behövde verkligen en spark i baken, säger Paulina om sin medverkan.

 

LÄS MER: Paow mitt i råndrama: ”Nu blir han knivhuggen” 

 

Paulina Danielsson blev rånad av ett barn 

Dokusåpa-profilen var med om ett råndrama under juli. Bloggaren bestals av ett barn men räddades av sin pojkvän.

Dramat inträffade en kväll, vid 19-tiden, i centrala Stockholm. Tillsammans med sin pojkvän Mattias Coleman, 24, hade hon varit i en park och tagit bilder. 

På väg därifrån kom plötsligt en pojke, som Paulina Danielsson uppfattar vara i lägre tonåren, upp och rycker hennes mobiltelefon ur hennes väska.

"Då går det förbi en pojke som går väldigt nära oss, då känner jag att han tar min mobil ur min bakficka och jag skriker ”HAN TOG MIN MOBIL” på en millisekund".

Hon berättar att pojken fick problem att gömma undan stöldgodset.

– Han försökte stoppa mobilen i fickan, men han var ju liten och hade små byxor på sig, och mobiltelefonen fick inte plats i fickan, säger hon och berättar att pojkvännen Mattias Coleman agerade blixtsnabbt.

– Min kille ryckte den ur handen på honom, och sade åt honom att "man tar inte saker från andra".

Men det var inte slut där.

Pojken ropade då till en till synes jämngammal kompis, som kom springande och slet upp något ur fickan

Paulina Danielsson kan inte säga exakt vad det var för föremål, men hon upplevde att det var en liten kniv.

På bloggen berättar hon mer:

"Mattias ser inte detta utan puttar pojken ner i buskarna. Och då tänkte jag ”shit nu blir han knivhuggen”. Så jag ropade i panik ”KOM VI GÅR” och så gick vi".

Därefter försvann pojkarna.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag