Tv-profilen om den okända otroheten: “Helt oacceptabelt”

Ur arkivet: Belles make dog förra året i februari
Elena Belle.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
En tidigare pojkvän var otrogen, enligt Elena Belle.
Foto: DANIEL SAHLBERG / TV3
Elena Belle har tidigare medverkat i ”Svenska hollywoodfruar”.
Foto: DANIEL SAHLBERG / TV3

Efter en tuff tid för modellen och ”Hollywoodfrun” Elena Belle, 36, avslöjar nu tv-profilen ett hårt bakslag hon tvingats gå igenom i kärlekslivet.

En tidigare pojkvän var otrogen, och hon är tydlig med hur hon ser på sveket.

Ljuga och vara otrogen är helt oacceptabelt”, skriver hon på Instagram.

Hon slog igenom i Sverige som Natacha Peyre, och 2009 flyttade hon till USA och Hollywood för att arbeta som modell. Sju år senare blev hon Elena Belle med hela svenska folket när hon medverkade i ”Svenska Hollywoodfruar”. Numera lever hon ensam med dottern Luna, 3, efter att hennes make tragiskt gick bort i fjol.

I slutet av juni höll Belle i en frågestund på Instagram där hon svarade sina följare, bland annat på frågor om kärlek.

Då berättade hon okända detaljer om sitt kärleksliv hon tidigare inte berättat öppet om.

”Vad är det mest oförlåtliga en pojkvän har gjort mot dig?”, frågade en av hennes följare.

Elena Belle svarade då: ”Det värsta är att låtsas vara någon som du inte är. Ljuga och vara otrogen är helt oacceptabelt.

Vem av hennes expojkvänner det rör sig om vill hon inte gå in på.

Förlorade sin make i hjärtattack

Elena Belle och Michael Theanne gifte sig i på paradisön Bora Bora 2016 och ceremonin var som tagen ur en saga. Senare fick de också dottern Luna Belle, 3, tillsammans.

Men i februari i fjol lämnade Theanne hemmet för att aldrig mer komma tillbaka. Det var under en hajktur med parets hundar som han fick en massiv hjärtattack, och dog efter bara ett par sekunder.

Hon fick dödsbeskedet av grannar och ambulanspersonal som ringde på dörren. Hon öppnade i tron att det var hennes man som återvänt från turen, har hon tidigare berättat.

– Jag drabbades av chock och fick kraftig panik. Det enda jag minns är att Luna slog på mitt huvud och skrek ”mamma mamma”, så jag var tvungen att ta mig samman. De hjälpte mig hem och jag ringde min barnflicka, hela familjen och vänner.

Dottern Luna, framlidne maken Michael Theanne och Elena Belle.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Kämpar med att uppfostra dottern

Michael Theanne blev 45 år gammal, och det oväntade dödsfallet chockade familj, vänner och musikbranschen. Michael Theanne var en välkänd musikmanager till några av världens mest kända dj:s, som Steve Aoki och Deorro.

”Jag saknar Michael varje dag, det är så tufft. Vissa dagar är jag verkligen nere och vissa dagar lever jag i förnekelse och tänker att han är ute och reser och att han snart kommer tillbaka”, har hon tidigare skrivit på Instagram.

Nu kämpar hon med att uppfostra dottern Luna själv, en resa hon delat med sig av på Instagram.

”Jag går igenom en väldigt tuff tid med Luna där det är omöjligt att lugna ner henne när hon blir galen”, skrev Elena Belle på Instagram i fjol.

https://www.instagram.com/p/B9OLoBelx7y/

Se mer: Här ryker Gunilla Persson och Gunde Svan ihop

Hollywoodfrun Gunilla Persson blir arg på programledaren i "Fångarna på fortet".

Här grips Gunilla Persson – hör desperata orden till poliserna

Ur arkivet: Gunilla Persson fångades av övervakningskamera när hon gick ut med ett par dyra solglasögon ur butik utan att betala. Här är filmen från gripandet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.